- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 103
- Konu Sahibi incitanesibel
-
zaten kırk yilda bi gidiyorum oda arife günü annemi ziyaret etmek için yoksa yabancıya gitsem daha rahat ederim onun evinde.Allah yardımcın olsun canm.İnşallah derslerini toparlar bitirirsin okulu.Bu boşlukta kafanı çelen biri olursa şakın evleneyim deme.Okulunu bitir güzelce.25 yaş geç değil kendi kendini doldurma sakın.Aslında 25 yaş hiç bişey.
Galiba senin için mantıklı olan okul bitince memleketine dönmemek.Babanı sa Allah süründürsün.Tutamadım kendimi
şöyle alıyorum yetmediği zaman sadece babannem ayda 100 tl veriyor oda bana acidigindan allah korkusu varmış güya o 100 tlyide burnumdan getiriyor onun dışında evime gelirse falan hep atık yemek getiriyor bozulmuş bırakıyor ardından ben çöpe atıyorum bozuk çünkü.Silmek istiyorum zaten babam 3 hafta önce gelip beni dövdü babannemin gazıyla okul neden bitmiyormuş nerlerde sürtüyormusum o gün polise şikayet edecektim ama hiç bisey olmaz diye sustum saygısızlık etmedim ama cidden canıma tak ettilerOnlardan para aliyor musunuz? Almiyorsaniz hicbir baginiz yok, gorusmeyin silin.
çok sağolun ben buraya yeni üye oldum akıllı bi kızım ama benimde aklımın yetmediği konular olabiliyor destek olduğunuz için teşekkür ederim.Uzak dur güzelim. Sil geç böyle insanları. Annenin parasıyla oku, gerekirse part time iş bul. Emin ol yaparsın. Senin gibi böyle ailelere sahip insanlar güçlü ve cabbar oluyorlar. Başarırsın, baak başarıyorsun da aslında
çok sağolun ben buraya yeni üye oldum akıllı bi kızım ama benimde aklımın yetmediği konular olabiliyor destek olduğunuz için teşekkür ederim.
nasıl bi tavır alabilirim bilmiyorum saygısızlık etmek terbiyemde değil ama bilmiyorum gerçekten çok bunaldim.Varliklari bi işe yaramıyor yoklukları beni üzmez annemden sonra hele.Kinci değilim ama unutamıyorum.Ve istemiyorum hayatıma müdahale etmelerini çok yoruldum çok.Ben de akıllı olduğunu düşündüm.Estağfurullah her zaman destek oluruz Hepimizin aklının yetmediği şeyler var yaş kaç olursa olsun
Valla yasadiklariniz az buz seyler degilşöyle alıyorum yetmediği zaman sadece babannem ayda 100 tl veriyor oda bana acidigindan allah korkusu varmış güya o 100 tlyide burnumdan getiriyor onun dışında evime gelirse falan hep atık yemek getiriyor bozulmuş bırakıyor ardından ben çöpe atıyorum bozuk çünkü.Silmek istiyorum zaten babam 3 hafta önce gelip beni dövdü babannemin gazıyla okul neden bitmiyormuş nerlerde sürtüyormusum o gün polise şikayet edecektim ama hiç bisey olmaz diye sustum saygısızlık etmedim ama cidden canıma tak ettiler
o kadar haklısınız ki yıllardır aynı şeyi düşünüyorum , üzülüyorum bi ailem yok ıyi kotu idare etmeye çalışıyorum ama acı gerçeklerle bi yere kadar insan dayanabiliyor.Kendime en kısa zamanda bir is bulup ilk fırsatta onların istekleri ve baskıları üzerine kurulmuş hayatımı ellerinden alıp hayatımı yaşamaya başlayacağım.Allah büyük..Valla yasadiklariniz az buz seyler degil
Alsin 100 lirasini basina calsin onlardan gelcek iyilik Allahtan gelsin
Ben sizin yerinizde olsam silerim gecerim numarami degistiririm okulumu bile degistiririm gerekirse uzaklastirma karari cikaririm
Faydalari yok zararlari var ve az buz zararlar degil
Oyle babadan ne kadar uzak kalirsaniz o kadar iyi
okul bu gidişle zor bitecek uzadıkça uzadı .Istemedigim bi bölüme yazıldım nefret ederek ömrüm boyunca bu mesleği de yapmak istemiyorum.Kendime adam akıllı bir is bulduktan sonra planlarım arasında il değiştirmek ve artık tüm iletişimimi kesmek var.idare et okul bitsin sonrada hiç görüşme valla ilini bile değiştir gerekirse yerini yurdunuda bilmesinler.kaç yaşında insansın bir daha dövmeye kalkarsa darp raporu al şikayet etmesende kenarda dursun.bence şikayeti hak etmiş ama neyse köprüyü geçene kadar ayıya dayı de sen.kusura bakma baban saygı duyulcak bir insan değil.annene Allah rahmet eylesin.
Canım benim çok sağol.Inanin bu yazdiklarinizla ne kadar doğru düşündüğümü hatirlattiniz.Yalniz bırakmadınız.Babam tekrar gelip beni dövmeye kalktığında polise şikayet etsem bi işe yarar miYaşadıklarin çok ağır şeyler. Yanimda olsan sana kocaman sarilirdim. Cunku hala ayaktasin..
Lutfen baban ve diger akrabalarin ile iletisimini kes.
Sen cok güçlü bir kizsin. Bunun farkinda degilsin. Bu gunleri acı dolu tebessumle anacagin gunler gelecek. Çelik gibi olacaksin kimse seni yikamayacak.
Allah yardımcın olsun oncelıkleşöyle alıyorum yetmediği zaman sadece babannem ayda 100 tl veriyor oda bana acidigindan allah korkusu varmış güya o 100 tlyide burnumdan getiriyor onun dışında evime gelirse falan hep atık yemek getiriyor bozulmuş bırakıyor ardından ben çöpe atıyorum bozuk çünkü.Silmek istiyorum zaten babam 3 hafta önce gelip beni dövdü babannemin gazıyla okul neden bitmiyormuş nerlerde sürtüyormusum o gün polise şikayet edecektim ama hiç bisey olmaz diye sustum saygısızlık etmedim ama cidden canıma tak ettiler
hangi bölüm?o zaman bölümü değiştirmeyi denesen.tabi önce iş bul.okumayı gözden çıkarma.okul bu gidişle zor bitecek uzadıkça uzadı .Istemedigim bi bölüme yazıldım nefret ederek ömrüm boyunca bu mesleği de yapmak istemiyorum.Kendime adam akıllı bir is bulduktan sonra planlarım arasında il değiştirmek ve artık tüm iletişimimi kesmek var.
matematik bölümü okuyorumhangi bölüm?o zaman bölümü değiştirmeyi denesen.tabi önce iş bul.okumayı gözden çıkarma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?