- Konu Sahibi Hazal zamani
-
7 yaşında kaybetttim.... ama ben hep 7 yaşında kaldım...
çok üzüldüm kırıldım.. yenik hissettim her zaman.. içime kapandım. konuşmaktan korkar oldum..
okulda hep strese girerdim .ilk gün gitmek istemezdim.. ''baban ne iş yapıyor?'' sorusu hayatı cehenneme çevirirdi şimdi elendim artık kocan ne iş yapıor diyorlar rahatladım. ama bazen de kimlerdensin falan gidi sorulara deli oluyorum. eşim müdahele ediyor hemen.
ben 10 yıl önce büyüdüm, hemde bir anda...
Biranda o deli dolu kız gitti, yerine gergin, sürekli ağlayan, kaprisli bir kız geldi...
Geçer diyorlar ya, aslında geçmiyor yara daha büyüyor, büyüdükçe yokluğunun ne kadar zor olduğunu anlıyorsun. "olsaydı bu haldemi olurduk" diyorsun....
Babasının elini tutan küçük bir çocuk bile görsem, ondaki güveni ve mutluluğu hissedebiliyorum, ama içim buruk ve sanırım kıskanıyorum...
7 yaşında kaybetttim.... ama ben hep 7 yaşında kaldım...
çok üzüldüm kırıldım.. yenik hissettim her zaman.. içime kapandım. konuşmaktan korkar oldum..
okulda hep strese girerdim .ilk gün gitmek istemezdim.. ''baban ne iş yapıyor?'' sorusu hayatı cehenneme çevirirdi şimdi elendim artık kocan ne iş yapıor diyorlar rahatladım. ama bazen de kimlerdensin falan gidi sorulara deli oluyorum. eşim müdahele ediyor hemen.
Ben 10 yıl önce büyüdüm, hemde bir anda...
Biranda o deli dolu kız gitti, yerine gergin, sürekli ağlayan, kaprisli bir kız geldi...
Geçer diyorlar ya, aslında geçmiyor yara daha büyüyor, büyüdükçe yokluğunun ne kadar zor olduğunu anlıyorsun. "Olsaydı bu haldemi olurduk" diyorsun....
Babasının elini tutan küçük bir çocuk bile görsem, ondaki güveni ve mutluluğu hissedebiliyorum, ama içim buruk ve sanırım kıskanıyorum...
,Muhakkak annesizlikte çok zordur...
Okulda öğrencileri tek tek kaldırıp sorarlardı "Baban ne iş yapıyor"
Bende babamın mesleğini söylerdim, onu kaybettim diyemezdim, ev arkadaşıma 4-5 ay babamın öldüğünü söyleyemedim.
Sorduğu soruları hep geçiştirirdim..
Annesizlikte babasızlıkta çok zor, evlendikten sonra ailenle birlikte çok fazla aramazsın belki ama küçükken kaybetmek hayata 1-0 yenik başlamak gibi bişey oluyor...
Ben seneye nasipse evlenicem, şimdiden o anları düşünüyorum, mezarlığını gelinliğimle ziyaret edeceğim günü düşünüyorum, bana sarılamayacak olması ki, babam bana bitanecik kızın derdi, bunları söyleyemeyecek olması çok zor...(
Babam öldügünde kücücük kimsesiz bir kiz cocugu gibi hissettim kendimi..... sonra büyüdüm.... belkide büyümedim, bilemiyorum, sanirim hala daha kücük kimsesiz kiz cocugu gibiyim ama disari dogru ise güclü olgun birisi...
[/COLOR],
canım ya..ben düğün bile yağmayı düşünmüyorumm.kaldıramam...
düğün değil zaten nikah yapıyorum ben...
Ama o olsaydı "ölüye giderken ağlanır, düğüne giderken oynanır" derdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?