insan babası ölünce büyüyor çünkü....:((

Bilirim babasızlığı.. 6 senem babasız geçti benimde.. Sonunda bizim çabalarımızla barıştılar..
Her ne kadar zamanında yaptığı hatalar olsada Allah babamı başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

kıslarr okadar üzgünüm ki içimi okadar yaktınızki allah sevdiklerimiz ayırmasın allah anamızı babamızı başımızdan esmesin allah onları bize bağışlasın allahım size yardım etsin sabır versin...:2:

Zhebani ne yaşadın da bu kadar kırıldın bilemiyorum ama bir baba ne yapmış olabilir ki kızının bu kadar nefretini kazanmış, hiç affetmeyeceği bir duruma gelmiş diye düşündüm düşündüm bulamadım.
Aklıma gelen ihtimaller evlenmek istediğin kişiye vermemesi, okumak istediğin okula göndermemesi vs. oldu ama bu nedenler bu boyutta bir küslük için basit geldi bana. Belki bakış açısının farkından kaynaklanıyordur bilemiyorum tabii.
Acaba çok mu katısın, acaba gerçekten kaybettiğinde ne çok büyük bir pişmanlık yaşamaz mısın diye düşünmeden de edemedim.

aynennn canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…