• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan dogmamis bebegini neden sevmez ki?

Doğmadığı için sevgisine fiziksel bir karşılık yok şu anda. Ben de yeğenimde hiçbir şey anlamamıştım. Taa ki doğdu ben o gözleri gözdüm, elleri gördüm, minik minik ayakları gördüm. Her şey değişti. Çok seviyorum şu anda. Emin olun o da doğunca çok sevecek. Sadece şu an bilmiyor. Ben de kendi çocuğum olsa acaba bu kadar sever miyim diyorum. Yani insan seviyor ama başta bilmiyor sadece.

bu kadar dertlenecek ne var.
bende insan doğmamış, henüz tanışmamış kokusunu almamış olduğu çocuğu nasıl sever diyorum.
üstelik erkekte değilim.
hele bir doğsun fazla tepki veriyorsunuz.
Tamam mantıklı düşününce evet. O zaman anne nasıl sevebiliyor. Anne hergun çocuğun yüzünü mu görüyor. Arada bir tekme atıyor tepki veriyor diye mi. Hayır.
Hastaneye gittiğim de bazı adamlar da geliyor eslerinin yanında. Adamlar o ultrason kagidini yiyecek nerdeyse. Hadi bizim ki o kadar abartmasin. Daha görmediğin birseyi sevebilecegimi zannettmiyorum demesi çok ön yargılı değil mi. Içinde öyle birşey varsa bunu dile getirmek için doğmasını beklemesi gerekmez mi. Kesin hüküm vermek için.

Eşiniz yersiz ve boş konuşan bir tip sanki..
Talihsiz ve gereksiz bir laf etmiş. Doğunca değişir büyük ihtimalle. O da öyle bir tip işte..
Normal insan sağlıkla sıhhatle doğsun der boş laf etmez..

Benim babam da kardeşimi istememiş. Doğunca bir süre almadı kucağına. Ama şimdi tekne kazıntısı diye nazlayıp duruyorlar..
Kesinlikle çok boş konuşan biri.

Benim kizim 10 yasinda ben bile arada dusunuyorum dunya bir yana kizim bir yana acaba bebegide bu kadar sevebilecek miyim diye.bu bebegimi sevmedigim anlamina gelmiyor ki bir gun az kıpırdasa aklim çıkıyor oysa ki.
Ya ne bileyim işte annelik mi diyeyim hormonlar mi bilemedim. Açıkçası böyle düşünmesi beni üzdü. Şimdi burada birçok kişi aynısını bizde yaşadık deyince en azindan boyle dusunen bir tek esim degilmis demek ki demeye basladim.

Kesinlikle çok boş konuşan biri.

Benim eşim ikinci çocuğa gerek görmüyor mesela. Hoş ben de kararsızım ama eşimin fikri belli. Sürpriz falan olsa böyle düşünür mü bilemem?

Ben hamileyken ne eşim ne ben pek duygusal yaklaşmazdık bebeğe karşı. Yapı meselesi bulutlarda gezmedik yani. Ama doğunca ikimiz de ağladık..

Değişir onun fikri. Boş lakırdı edip senin eline ömür boyu laf sokma hakkı vermiş işte :))

Eşime hep derim "sen ortaya bir laf atar unutur gidersin ben kadınım unutmam ona göre dikkat et" diye :)

Kızının yanında mı dedi bunu? Belki onu kıskanmasın diye demiştir. Ben öyle düşünüyorum. Büyütmeyin bebek doğunca dersiniz sizde böyle dedin diye. Ben olsam şimdi de derim içimden çıkmıyo senin dediğin diye.

Kızının yanında mı dedi bunu? Belki onu kıskanmasın diye demiştir. Ben öyle düşünüyorum. Büyütmeyin bebek doğunca dersiniz sizde böyle dedin diye. Ben olsam şimdi de derim içimden çıkmıyo senin dediğin diye.
Evet kızın yanında dedi ama gerçek duygusu bu çünkü başka bir zaman bana da aynisini dedi.

8 yaşında kızım var bu arada.36 haftalık hamileyim. Oğlum olacak allah'ın izniyle.
Eşim az önce yegenine dedi ki kızım için Dünya da insan bundan daha çok kimseyi sevebilir mı. Bundan daha tatlısı var mı. Şuna bak dünya bir yana kızım bir yana vs.
O da dedi dur bi öteki de gelsin sen ondan sonra gör.
Esimin söylediği cümle aynen su; ben onun için ilk günden beri hiç birşey hissetmiyorum. Doğduğunda da sevebilecegimi hiç sanmıyorum. :KK43:
O kadar agrima gitti ki anlatamam. Tamam babalık annelik gibi değil ama insan bu sözü söyler mi. O kadar üzüldüm ki sanki yavrum bu sözü duydu ve çok üzüldü gibi geliyor. Biliyorum böyle birşey imkansız ama anne yüreği işte içim paramparca oldu.
Bu arada bu gebelik sürprizdi. Ama onun öncesi o istiyordu ben istemiyordum.
Şimdi niye böyle dedi ki?
Ayrıca hamileligimden beri ben hissediyordum heyecanlı olmadığını ama buyutmuyordum. Bugün çok ama çok zoruma gitti.
amcamın da sizin gibi ilk çocuğu kız ve 6 yaşındayken yengem erkek çocuğa hamile kaldı amcam da doğmadan kızı için bu benim çocuğum diğeri senin çocuğun olsun derdi :) şimdi kızına ayrı oğluna çok ayrı düşkün dert etmeyin bütün erkeklerde var bence.. analık başka her zaman

Henüz doğmadığı içindir,şimdi ben de anne değilim biri sorsa ilk çocuğu ikinciden daha çok severim yaşanmışlıklar var derim.Teoride öyle de pratikte değil :) O yüzden ona da alısır sever merak etmeyin

4 kiziz babam 4. De kiz diye kardesimin yüzüne bakmadi eve geldiginde istemiyorum ver kim istiyosa bu cocugu niye erkek olmadi babamin adini koyacaktim dedi. simdi kardesim babamin sag kolu her dedigi olur aninda adida annesinin adi :D

amcamın da sizin gibi ilk çocuğu kız ve 6 yaşındayken yengem erkek çocuğa hamile kaldı amcam da doğmadan kızı için bu benim çocuğum diğeri senin çocuğun olsun derdi :) şimdi kızına ayrı oğluna çok ayrı düşkün dert etmeyin bütün erkeklerde var bence.. analık başka her zaman
Evet evet. Bu da var. Kız benim oğlan senin diyor. Allahım bu tuhaf modelden bir tek bende yokmuş baksanıza.

Evet evet. Bu da var. Kız benim oğlan senin diyor. Allahım bu tuhaf modelden bir tek bende yokmuş baksanıza.
ki amcam gülerek de değil çok ciddi diyordu yengeme ben sevmem etmem benim kızım yeter diye ama asla evlat ayrımı yapmıyor oğlu şuan lise kızı ünide oğluna çok ayrı kızına ayrı düşkün

ki amcam gülerek de değil çok ciddi diyordu yengeme ben sevmem etmem benim kızım yeter diye ama asla evlat ayrımı yapmıyor oğlu şuan lise kızı ünide oğluna çok ayrı kızına ayrı düşkün
Yemin ederim bizimki de aynı. Senin amcan benim kocam olabilir mi diyeceğim de bizim kız daha ilkokulda oğlan da dogmadi daha.

Back
X