• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Emin Olabilir Mi Aldatılmayacağından?

İyi de bu şüpheyle yaşanmaz ki. Sürekli acaba beni aldatır mı, ya aldatırsa diye diye gün geçmez bu sefer paranoyalar, kıskanmalar, hesap sormalar başlar ki hoş olmaz. Hiç kimseye sonsuz güvenilmez yapmaz diye ama bunu takıntı haline getirmemek lazım. Yapacağı varsa yapar ve ortaya çıkar mutlaka.

Ben güvenmiyorum ama eşimden kaynaklı değil insan neyi yapmam derse kesin yapıyor insanız biz bile ne yaparız artık kestiremiyorum :kahve:

İnsan kendi için bile ben bu hataya nasıl düştüm deyip inanamıyor. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Benim kocam yapmazcılar daha çok aldatılıyor. Çünkü korku evrene salınınca insanın sınavı oluveriyor.

Bilmem ben de bir tuhaflık mı var nedir?
Ben kocamı Tövbe Estağfurullah başka bir kadınla aynı yatakta görsem inanmam,dönüp bir daha baksam hiç inanmam.
İçindeki sevgiye ve Allah korkusuna çok inandığımdan mıdır yoksa başka beceriksiz midir bilemem de bu hayatta gerçekten düzgün bir erkek yaşadığına kocamı tanıdıktan sonra emin oldum ben.

Aldatilmayacaginin garantisi vardir. Ama bir iliskin yoksa :) eger evli ya da sevgiliysen aldatilabilrsin:KK53:

Bende kocam beni asla aldatmaz diyenlerdenim:KK11:
Aklıma bazen düşüyor bu soru sonra kendine verdiğim cvp
Ailesinin dağılacağını boşanacağımı bile bile aldatmaz herhalde:sinirli:

Hani bir söz vardır ya "Asla asla deme"Ben de eşim asla yapmaz diye düşünenlerdenim ama hayat bu belli de olmuyor ona güveniyorum ama beynimin bir yerinde bu ihtimalde hep var

Hiç aldatiilmayacakmis gibi yaşarım ama anlatırsa da silecegimi bilirim. Nasıl tavır takinacaginizdan emin olun yeter. Fırsatını bulursa aldatır diye düşünerek ömür geçmez.

Çok seviyorum eşimi.
Aldatma mevzusuna niyeyse yapar ya da yapmaz diyemiyorum.
Öz güvenin de karşıdakine güvenin de fazlası zarar.
Allah korusun

Ben eminim. Zaten sürekli kafanda acaba diye şüpheyle hayat geçmez.

İnsan yeri geliyo kendi bile napacagini bilemiyor,yapmam dedigi seyi yaparken buluyor kendini.Ama bir insani hayatiniza alirken en önemli seylerden biri güvendir güvenmediginiz biri sevemezsiniz zaten zamanla huzurunuz kacar huzur bulamazsiniz.Eşinize inanin ve güvenin tabi ki o da size öyle güvensin ama size gercekten asiksa hic bir insan hic bir sekilde aldatmaz yeter ki icinde sizi kaybetme korkusu olsun.

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
Bende öyle diyordum, yani beni çok sevdiğinden değil kendisi böyle bişey yapacak bi insan olmadığı ve Allah'tan korkacağı için.
Ama burda bu kadar şey okuduktan sonra Allah şaşırtmasın kimseyi diyorum, demekki beşer şaşar diye boşa dememişler

siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz?

esim beni aldatmaz. aldatmaz ancak beni cok sevdigi icin degil, kendisine ozsaygisi cok yuksek oldugu icin...
Aldatmak, sevgi degil, kisilik sorunudur.
Beni sevmekten vazgectigi an kisiligi geregi zaten benimle yolunu ayirir.

Çalıştığım ortamda çok erkek var. 180 öğretmeniz. Çok büyük bir okul. %70i de erkek. Kimisi efendi, kimisi de aranıyor. Arananlar kendini belli ediyor. Eşim öyle aranan biri olsaydı bunu fark ederdim herhalde. O tür insanların aldatma ihtimali elbette daha yüksek.
Fırsatını her bulan aldatmaz. Bu çok sığ bir düşünce.
Eşim beni aldatır mi aldatmaz mi bilemem ama onu etkileyen şeyin sadece dış görünüş olmadığına eminim. Zeki, nerde ne konuşacağını bilen, avam ve aşırı kadınsı giyinmeyen, eğitimli bir kadın olması şart.
Bu da beni aldatma ihtimalini azaltıyor, tesellim bu:KK53:
Ayrıca evet, sadakat kişinin kendisine ozsaygısından kaynaklanır, eşine olan sevgisinden değil.

Son düzenleme:
ortamda eşini yüceltmek için yapılmış konuşmalar bunlar. ben böyle kocasına çok güvenen asla yapma diyen hatunların eşlerinin nelerini duydum. öyle mutlu olmayı tercih ediyorlar. ha onun dışında benim kocam aldatmama ihtimali yüksel ama erkek sonuçta çok ta şey yapmamak lazım :halay::halay:

Büyük konusmamak lazim derler. Ama benim esim aldatmaz diyebilirim. Cok büyük bir iddia da degil.
Is yerinden arkadasi evlenmeden önce bekarliga veda partisi icin turistik bir yere gidilecekmis. Tabi yurt disindayiz bekarliga veda partilerinde ne var ne yok tahmin edilir. Sirf degisiklik icin git diyorum gitmiyor. Aldatmayacagindan eminim sadece biraz ferahlasin degisiklik olsun istiyorum onun icin ikimiz birden cok bunaldik cünkü bari birimiz kisa bir tatil yapsin. Gitmiyor, sensiz gitmem diyor. Yani bizde egleniyorsak da beraber eglenecegiz. Böyle bir erkegi bulmak zor biliyorum.
Her erkek aldatir mi aldatmaz mi bilemem ama esim aldatmaz diyebilirim. Gözüm kapali yollarim da o beni yollar mi, kesinlikle yollamaz. Bakismak da aldatmadir onun gözünde. Ihtimal bile vermek istemez buna.
Ama ben yollarim ailenin moderni benim galiba :kahve:

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
aldatmayan erkek yoktur sadece iyi saklayan erkek vardır derler

Biri Allah'tan korktuğu için aldatmamasini isterim yazmış. Herhangi bırseyden korktuğu için beni aldatmamasinin benim için değeri yok mesela. Demek korkmasa yapacak demektir bu.
Aynı şekilde bana aşık ya da sevdiği için de aldatmamasini istemem. Aldatmamasi bir koşula bağlı olmamalı. Tek neden ozsaygısı olmalı.

Bence erkeklerin %90 u aldatir, hem de "karda yuruyup iz birakmadan".
Bunu bir erkek arkadastan duymustum.

Back
X