• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Emin Olabilir Mi Aldatılmayacağından?

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?

asla asla demem.. aldatabilir kapıyı görür ve gider. huzurlu, mutlu hayatını kaybeder kendi bilir. ben de şok üstüne şok yaşamam çünkü kimseye %100 güvenip hayatımı ona göre planlamam.
aldatır da demem aldatmaz da demem. bişey dememek lazım kafayı da takmamak lazım ama tedbiri de elden bırakmamak lazım.
yani kadınlar kocalarınızı sıkmayın da boş da bırakmayın. eşeklerin akıllarına karpuz kabuklarını düşürmeyin de ipleri de salmayın bilmem anlatabildim mi.. az politik olun. yapan da yapsın vay ben bunu yaşayacak kadın mıydın die dertlenen kadın da güçsüz kadındır dünya bizim için başımıza her şey gelebilir önemli olan yaşadıklarımızın karşısında duruşumuzdur.

Bence erkeklerin %90 u aldatir, hem de "karda yuruyup iz birakmadan".
Bunu bir erkek arkadastan duymustum.

aldatmak sadece yatak ilişkisi değil ki gözü beğenmek ile birine takılsa o da aldatmaktır. ama bunu kadınlar da yapar. vay ne yakışıklı erkek diyip için bir hoş oluyorsa geçici o da aldatmaktır. şimdi biz asla yapmıyoruz demek de yalan olur.
affedilmeyecek olan kısım tümden gönlünün birine kayması ve/veya yatak ilişkisidir.

aldatmak sadece yatak ilişkisi değil ki gözü beğenmek ile birine takılsa o da aldatmaktır. ama bunu kadınlar da yapar. vay ne yakışıklı erkek diyip için bir hoş oluyorsa geçici o da aldatmaktır. şimdi biz asla yapmıyoruz demek de yalan olur.
affedilmeyecek olan kısım tümden gönlünün birine kayması ve/veya yatak ilişkisidir.
Bence bir insanin fiziksel özelliğini begenmek aldatmak degildir sonucta televizyonda gördüğümüz oyunculara da diyebiliriz yakışıklı veya güzel diye.Bence aldatmak o insanla bir sey yasayabilicegini dusunmek o begendigin insana bir bakis atmak hos bir söz yazmak biseylerdir yani kadın veya erkek.Sadece begenmek herkeste olur önemli olan düşünce ve davranışlar bence

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?

bence her şey ihtimal dahilindedir hayatta, koşullar çok önemli. şu anda eşinizin aldatmayacağından emin olabilirsiniz ama 1 sene sonrasının garantisini kimse veremez. belki bir yıl sonra çok şiddetli sorunlarınız olacak, o sırada eşinizin çevresinde eşinize ilgi duyan harika bir kadın belirecek ve eşiniz yaşadığı sorunların etkisi ile kapılıp gidecek. bunun olmayacağının garantisini kimse veremez.
insan kendinin bile başına neler geleceğini neler yapıp yapmayacağını bilmiyor, hayat bu. ama sürekli de bu adam beni aldatabilir her şey olabilir diye de düşünmek saçma ne yapalım yani. şu an güven veriyorsa çiftler birbirine gerisinin bir önemi yok. ileride ne olur yalnızca Allah bilir. birde hiçbir konuda büyük konuşmamak lazım, burada atan tutan çok oluyor, hayat bizi her şeyle sınayabilir.

:KK57: beğenmek niye aldatmak olsun ya, tv de bazen birini görüyorum eşime söylüyorum maşallah adam yakışıklı ama diye eşimi aldatmış mı oluyorum? yada o dışarıda göze batan hoş bir kadına baktı diye beni aldatmış mı oluyor :confused: insaoğlu estetik şeylere bakar, güzel bir manzarada olabilir bu, güzel bir kadın da, bence bu kadar abartmayın :KK39:

Erkekler icin goruntu cok onemli evet. Bugunlerde kadinlar icin de onemli. Ama bir adama bakip vay bu nasil estetik dediysem aklim hemen sevdigim adama donup bosver ben o tombisi bu kas yiginina tercih ederim diyebilirsam o zaman onu aldatmis mi olurdum?

benim eşim yapmaz. ama beni sevdiğinden değil. tarzı değil. ama yaparsa da kendi bilir.

biz kadınlar kendimizi kandırmayı severiz. birlikteliğimzi, evliliğimzi oldugundan daha iyi görürüz. bence aldatan erkek/kadın az çok belli eder yani eğilimi var mı yok mu ama biz görmeyiz görmezden geliriz bence. bak mesela benim abi bence fırıldak yapabilir ama eşim yapmaz.

O zaman ben kocamı her sezon Kıvançla ve Burak'la aldatıyorum :@

Selam kızlar,
Hayır

Aldatılmayacağımdan asla emin olamam .zaman zaman böyle birşey gelse başıma naparım diye düşünürüm .sohbeti geçerse eşimi tehdit ederim donun kalsın gerisini bırak dilekçeni ver diye oda benden korktuğunu asla yapmayacağını söyler ;)

Şimdi bu soruyu sordum da kendime pek sanmıyorum ama yine de bilemedim insanoğlu sonuçta

Bilmem ben de bir tuhaflık mı var nedir?
Ben kocamı Tövbe Estağfurullah başka bir kadınla aynı yatakta görsem inanmam,dönüp bir daha baksam hiç inanmam.
İçindeki sevgiye ve Allah korkusuna çok inandığımdan mıdır yoksa başka beceriksiz midir bilemem de bu hayatta gerçekten düzgün bir erkek yaşadığına kocamı tanıdıktan sonra emin oldum ben.

Ne kadar da benzerim bir uye :)
Yorumlari okurken bile galiba tuhaf olan benim, diye dusundum.
Esime aynen bu sekilde guvenirim ve bu sadece benim kanaatim olmadi hicbir zaman.
Buyuk konusmayayim diye laf olsun diye tabii ki de insan sasar falan desem de kalben diyemiyorum :)

Allah yaniltmasin.

Hayırlısı bi ara bu konuyu cok sık dusunuyordum ozellıkle nısanlıyken sımdılerde ise hıc dusunmuyorum eger boyle bırsey yaparsa onun ayıbıdır ortaya da cıkarsa gerekenı yaparım ama genel olarak cevremden de esımi kıskanmamam ve cok guvenılır bıri oldugu soylenır hayat bu belli olmaz..cok da şey yapmamak lazım:KK53:

aldatabilir. hicbirsey icin kesin konusamayiz bi anlik zaaftanda sevgi eksikligindende hatta bi saatlik ufak kavga sebebiyle bile aldatilabilir insan bunun garantisi yok.emin olmak yanlis. akliyla bile aldatabilir bir insan mesela bundan asla kimse emin olamazki. ben esimin birine bedenen yaklasamicagni bilirim ama hayali olarak aklindan gecirdikleri hakkinda asla fikir olamamki.en guzeli bosuna kasmamak galiba.evlilik.mutlu gidiyorsa esin seni mutlu ediyorsa sana deger veriyordur cokta irdelememek lazim yoksa dusunmekten kafayi yeriz paranoyalarla.

Benim Kocam beni çok seviyor ve çok aşık ama aldatmayacagina yüzde yüz ihtimal vermem.. O da aldatabilir yani..asla öyle büyük konuşmalarım olamaz..allah sasirtmasin inşallah..

Ne aşklar izledik gördük ama sonu hüsran en Son ünlü manken Demet Ş. uğradığı ihanet..ne muhteşem bir aşkti onların da ama sonu çok kötü bitti. Bu arada yaptığı intikam planida süper bence.. Aferin kadına ;)

Back
X