- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.523
- 798
hıı eski bir öğretmen aynı zamanda
baı yorumlarımda öğretmenlikten bahsetmişimdir kadesa onlara denk geldiyse bizi bağdaştırmış
ben sni öğretmen sanıyorum bu arada :)
adam taktik yapıyomuş meğerBenimki onu üşengeçlikten yapıyor sanıyordum
adam naked man yapıyormuş meğer
Gece gece ne güldüm yaa"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
Kizz benimkide soyunup yorgan altina giriyo gizlidenarada eşim de bana yapıyor işte
odaya girince sürprizzzz :)
hahahhaaHow i met your mother dizisinde vardi ve 3 de biri negatif sonuslaniyordu genelde. Tabi evli olmak sart degildi dizide.
bu yöntemi yapmiyoruz. Yani soyunuyoruz ama beklemiyoruz efenim
Ya sorma valla karnm agridi ya gülmektn esim soruyo noluyo neye gülüyorsun diyo ay adama nasl diyim sendn utanmaman yolunu ariyormda kk hatunlari bana inanlmz fikirler veriyo dieoooo anammm ne cevherler varmis yahuuu kizz valla (birisi)hocalarin kuvvetli masallahh bizde faydanalak biraz
Hahahshshshsh yok artkarada eşim de bana yapıyor işte
odaya girince sürprizzzz :)
Valla cok dogru diyosun canm
Valla veremiyom ya mal mal duruyom yanikendime öyle cok kiziyorm ki bu konuda
Anaaa benm hic bir zaman yapamayacagm sey sizlerdede ne cevherler varms yahu
Hahahahahhah
Allahm ölecem gülmektn ya konunun en basindan beri yorumlara gülmktn cenem agridi artk
"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
Anaaa benm hic bir zaman yapamayacagm sey sizlerdede ne cevherler varms yahu
bu kadar takdik aliyon sabaha neticeyi haber edersib artik bi zahmetYa sorma valla karnm agridi ya gülmektn esim soruyo noluyo neye gülüyorsun diyo ay adama nasl diyim sendn utanmaman yolunu ariyormda kk hatunlari bana inanlmz fikirler veriyo die
Hahahshshshsh yok artk
hahahhaa
e erken soyununca mecbur bekliycen o halde evdemi dolasicaz yaaa :)))
Valla olmuyoms öyle kimsenin bsyden cekindigi yok ay ben ne kendimi kasiyosam millete baksana bi saolun kizlar ufkum genisledi olaylara bakis acim degisti haHmm bak ama bu ciddi sorun.
İnternetten oku bir şeyler.
Mesela üstte sen ol, o zaman sen daha aktif olursun mecburen.
2 yıl olmuş olaya el atman şart.
Çekiniyorum, yapamıyorum yok yani olmaz..
ziyretçi tamamda bizim uyelerde az deilmis yani :)))45 üye 68 ziyaretçi
An itibari ile 43 uye 68 ziyaretcipshhttt kirmizi uyeler kaç kiisi takip ediyor burayti bi deyin hele merak ettim :)
Koptummmm.Vuracan kırbacı vuracan kırbacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?