- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
sürekli sevişmeyi başlatanın da yönetenin de tek taraf olması kabus gibi görünüyor bana
en azından yanına otur, sarıl, ellerini kullan, okşa, öp falan yani, madem direk bir giriş yapamıyorsun... zamanla açarsın kendini, mesela duştan çıkıp kurulanıp eşinin karışında havluyu atıvermek, ya da çıplak/iç çmaşırlı vucuda mutfak önlüğü giyip çay servisi yapmak gibi yine çok da çaba gerektirmeyen küçük numaralar yapabilirsin. büyük numaralara sonra geçeriz
Hahahah sende sonradan acilip iyi acilanlardansn amaTabi caaanim. Artik sen de durmaz birseyler yaparsin. Yani kadinim diye kendimi bu konuda arkaya atacak degilim. Hatta popoya saplak olayini bir tek ben yaparim nerede bulsam yakalasam affetmem evin icinde. Tabiki de disarida hanimefendiyiz ama evin icinde erkegimi ellerim yani
mesela gecenin bi yarısı adam uyurken orasını burasını taciz ederek uyandırmayı denedin mi?
at üstünden ya şu çekingenliği
kocanı şöyle tepe tepe kullanma hakkına sahipsin
Hahaha canm malesf ki birsey yapamam hastaymbu kadar takdik aliyon sabaha neticeyi haber edersib artik bi zahmet
sabaha kadar kk yi beklemiycen herhalde demi :))
mesela gecenin bi yarısı adam uyurken orasını burasını taciz ederek uyandırmayı denedin mi?
at üstünden ya şu çekingenliği
kocanı şöyle tepe tepe kullanma hakkına sahipsin
hahahhah kiz Allah iyiligini evrsinnHahahah sende sonradan acilip iyi acilanlardansn ama
Hahahha kullanamiom ama malesf
Hahaha canm malesf ki birsey yapamam hastaym
Hahahah sende sonradan acilip iyi acilanlardansn ama
kaynana nerden çikdi yaws simdiii :))Kesinlikle katiliyorum. O kadar evlenmisim dünya derdin cilesini cekmisim gelmisim. Tepe tepe kullanmak lazim.
Söyle düsününce bütün bu cileyi neden cekiyoruz ki zaten. Biriyle evin icinde yasayip kaynana sahibi olmak icin mi?
sürekli sevişmeyi başlatanın da yönetenin de tek taraf olması kabus gibi görünüyor bana
en azından yanına otur, sarıl, ellerini kullan, okşa, öp falan yani, madem direk bir giriş yapamıyorsun... zamanla açarsın kendini, mesela duştan çıkıp kurulanıp eşinin karışında havluyu atıvermek, ya da çıplak/iç çmaşırlı vucuda mutfak önlüğü giyip çay servisi yapmak gibi yine çok da çaba gerektirmeyen küçük numaralar yapabilirsin. büyük numaralara sonra geçeriz
Valla olmuyoms öyle kimsenin bsyden cekindigi yok ay ben ne kendimi kasiyosam millete baksana bi saolun kizlar ufkum genisledi olaylara bakis acim degisti ha
Hahaha canm malesf ki birsey yapamam hastaym
Hahahahha ee napim smdi arkadsla konustm da ondn snra kendime sinirlenp konuyu actm istehahahhah kiz Allah iyiligini evrsinn
o kadar gaz verdik hepsi bo$amiydi yaniiii
hastaligin bitine kadar gazin etksi geçecek
Eee koca alana kaynana promosyon olarak mecburi veriliyor. Kaynananin verdigi stresi gerginligi bir sekilde esimden cikarmam gerekkaynana nerden çikdi yaws simdiii :))
stres topu yaptin adami iki dk daEee koca alana kaynana promosyon olarak mecburi veriliyor. Kaynananin verdigi stresi gerginligi bir sekilde esimden cikarmam gerek
hatsaligin geçince gel bu syaafalri geri oku yapacak bisey yok :))Hahahahha ee napim smdi arkadsla konustm da ondn snra kendime sinirlenp konuyu actm iste
çok haklısın
hele dümdüz ölü gibi yatan olayları yönlendirmeyen kadını erkek olsam ben istemem ya :/
stres topu yaptin adami iki dk da
onlarda kadinlarami boyle diyolar ki
stres topu yani :))))))))
Ooo o dedign seyler gayet büyük numaralar zatn canm bnm için :)
Hahahhaha daliyim mitaktikler tamamdir bu geceee sanaa yapacaklarimm varrr kocacimmm deee vee daaalll
Ayy bu halimle napacam kiolsun başka türlü bişeyler yapıver bugün adama hediye olsun
Hahaha yok yok gerek yok ben alacagm gazi baya bi fazla aldm bu bana buay sonuna kadr yetr snrasinida düsünrz artkhatsaligin geçince gel bu syaafalri geri oku yapacak bisey yok :))
işyerinden bir kız anlatıyordu, eşi arada dürtüp yaşıyorsun değil mi diye soruyormus
taktik istiyordu o da, düzeltti mi bilmiyorum.
ama cidden sorun yani, kadın için de erkek için de, insan kendini kötü hisseder karşısındaki öylece durursa hiç sevişme girişiminde bulunmazsa, istenmiyormuş, sevilmiyormuş gibi hissederdim ben sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?