insan eşinden cekinir mi ?

çok haklısın
hele dümdüz ölü gibi yatan olayları yönlendirmeyen kadını erkek olsam ben istemem ya :/

Hahahah sende sonradan acilip iyi acilanlardansn ama

mesela gecenin bi yarısı adam uyurken orasını burasını taciz ederek uyandırmayı denedin mi?

at üstünden ya şu çekingenliği
kocanı şöyle tepe tepe kullanma hakkına sahipsin

Hahahha kullanamiom ama malesf
bu kadar takdik aliyon sabaha neticeyi haber edersib artik bi zahmet
sabaha kadar kk yi beklemiycen herhalde demi :))
Hahaha canm malesf ki birsey yapamam hastaym

mesela gecenin bi yarısı adam uyurken orasını burasını taciz ederek uyandırmayı denedin mi?

at üstünden ya şu çekingenliği
kocanı şöyle tepe tepe kullanma hakkına sahipsin

Kesinlikle katiliyorum. O kadar evlenmisim dünya derdin cilesini cekmisim gelmisim. Tepe tepe kullanmak lazim.
Söyle düsününce bütün bu cileyi neden cekiyoruz ki zaten. Biriyle evin icinde yasayip kaynana sahibi olmak icin mi?

Hahahah sende sonradan acilip iyi acilanlardansn ama

Hahahha kullanamiom ama malesf

Hahaha canm malesf ki birsey yapamam hastaym
hahahhah kiz Allah iyiligini evrsinn
o kadar gaz verdik hepsi bo$amiydi yaniiii
hastaligin bitine kadar gazin etksi geçecek

Kesinlikle katiliyorum. O kadar evlenmisim dünya derdin cilesini cekmisim gelmisim. Tepe tepe kullanmak lazim.
Söyle düsününce bütün bu cileyi neden cekiyoruz ki zaten. Biriyle evin icinde yasayip kaynana sahibi olmak icin mi?
kaynana nerden çikdi yaws simdiii :))

Ooo o dedign seyler gayet büyük numaralar zatn canm bnm için :)

Valla olmuyoms öyle kimsenin bsyden cekindigi yok ay ben ne kendimi kasiyosam millete baksana bi saolun kizlar ufkum genisledi olaylara bakis acim degisti ha

Şimdi havalar sıcak mesela.
Ben duştan çıkınca şortlu takımları çekip ( biraz dekolteli )
uzanıyorum elime kitap falan alıyorum.

Fazla kalmıyor elimde kitap

Başlarda gecelik giyince ışıkları kapatıp öyle çıkardım ortalığa.
Ben de utanıyordum yani bakma

Eşine sor seç bir tane gecelik hangisini giyeyim de.
Bu muhabbetlerden çekinmene gerek yok.

sinir etmeden gıdıklarsan,şakalaşırsan anlatması kolaylaşır bir de mesaj at eğer kocan çok kazma değilse " aşkım seni akşama çıtır çıtır yicem " de sonuna gülücük koy mesaj yerine ulaşır

çok haklısın
hele dümdüz ölü gibi yatan olayları yönlendirmeyen kadını erkek olsam ben istemem ya :/

işyerinden bir kız anlatıyordu, eşi arada dürtüp yaşıyorsun değil mi diye soruyormus
taktik istiyordu o da, düzeltti mi bilmiyorum.
ama cidden sorun yani, kadın için de erkek için de, insan kendini kötü hisseder karşısındaki öylece durursa hiç sevişme girişiminde bulunmazsa, istenmiyormuş, sevilmiyormuş gibi hissederdim ben sanırım...

stres topu yaptin adami iki dk da
onlarda kadinlarami boyle diyolar ki
stres topu yani :))))))))

Benim hormonlar costugu zaman mecburi görev bir sekilde yapilacak. Yoksa evin icinde yasam alani birakmiyorum. Onun stresi bana sökmez, hemen yavru kedi oluyorum olasi bir stres aninda

Ooo o dedign seyler gayet büyük numaralar zatn canm bnm için :)

sen bunlara başla gerisi gelir zaten :)
bak şimdi çok terledim bi su tutayım üstüme de, istersen saçlarını yıkamadan (yatak ıslanmasın diye) vucuduna su tut, sonra al eline bir vucut kremi ya da bebe yağı, omuzlarım tutulmuş masaj yapsana diye otur önüne havluyu sonra atarsın

taktikler tamamdirbu geceee sanaa yapacaklarimm varrr kocacimmmdeee vee daaalll
Hahahhaha daliyim mi
Catlayacam smdi gülmekten

olsun başka türlü bişeyler yapıver bugün adama hediye olsun
Ayy bu halimle napacam ki

hatsaligin geçince gel bu syaafalri geri oku yapacak bisey yok :))
Hahaha yok yok gerek yok ben alacagm gazi baya bi fazla aldm bu bana buay sonuna kadr yetr snrasinida düsünrz artk

Yahu biz bile kadin olarak erkek öyle hissiz yatsa ne hissederiz. Benim hic hosuma gitmez. Empati kurun biraz. Erkek diye de duygusuz bellemeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…