insan eşinden cekinir mi ?

Taktige bak ya

Yahu biz bile kadin olarak erkek öyle hissiz yatsa ne hissederiz. Benim hic hosuma gitmez. Empati kurun biraz. Erkek diye de duygusuz bellemeyelim.

ön sevişmeyi kısa tutsa yataktan atar çoğumuz, ama işte bu toplumda sanki hep cinsellik erkeğin ihtiyacıymış, kadının göreviymiş gibi görüldüğü için, kadının çekingenliği/isteksizliği normal, erkeğinki anormal görülüyordu, yeni yeni kırılıyor bu yargılar.

Bence sehvetli bi öpücük yeterli olacaktır onu istediğini belli etmene. Ama sevisirken de öylece nasıl kalakaliyosun belliki zevk aliyosun kendini nasıl durdurabilirsin ki zor olmuyo mu senin için bırak kendini kolay olanı dene bence :)

Benim hormonlar costugu zaman mecburi görev bir sekilde yapilacak. Yoksa evin icinde yasam alani birakmiyorum. Onun stresi bana sökmez, hemen yavru kedi oluyorum olasi bir stres aninda
ahaa yeni bisey duydum
nasil yavru kedi ?
naoiyorsun adam sinrili olunca ? :)

Konu cinsellik kaynana gormce elti olunca kk
an itibariyle konuyu okuyan kisi sayisi 71 ziyaretci 37 kullanici

Konu cinsellik kaynana gormce elti olunca kk
an itibariyle konuyu okuyan kisi sayisi 71 ziyaretci 37 kullanici

ziyarteçilerin adi çikmis
uyelere bakan gittikçe artiyorr :)
bide bu uyelerin yarisi sahte uyelikse o zaman esitelnir tabi duru m:)))))))

Kizlar gizel fikirlee vermissiniz cok hossunuz. Bende ilk evlendigimde cekinirdim. Bi gun ruyamdami gormusum noolmus anlamadim. Uyurken taciz etmisim adami bi baktim karsilik veriyo gozumu actim farkinda degililm yaptigim anlattida oyle aydim dunyaya sonra bende devami geldi zaten sende uyuyor gibi numara yap op saril ilk basta gozunu acma utanmazsin boyle dene bakiim

İste bu on numara bunla basla ya hem utanmazsn bunda..(bnu bende denwyebilirim)

İnsan eşinden neden çekinsin ki? Sonuçta tüm hayatını o insanla paylaşacaksın ve paylaşıyorsun. Ayrıca bunu tek başına aşmamalısın eşinin de yardımı gerekiyor.

Harika fikir

Madem fikrim cok begenildi, ben bi duşa gireyim o zaman, cok sicaklandim, omuzlarimda da inceden bir agri basladi
Tabi tabi öyledr canm size kolay gelsn

o zaman hep eşiniz mi başlatıyor bu şekilde mi anladım
bence spontan beklenmeyen anlarda yukarıda anlatılanların teker teker deneyebılırsınız
hele ki sizi çekici bulduguna emın oldugunuz bır eşiniz varsa çokta mutlu olabılırsınız
tadını almaya basladıgınızda neden daha once boyle yapmadım dıye uzulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…