Taktige bak yasen bunlara başla gerisi gelir zaten :)
bak şimdi çok terledim bi su tutayım üstüme de, istersen saçlarını yıkamadan (yatak ıslanmasın diye) vucuduna su tut, sonra al eline bir vucut kremi ya da bebe yağı, omuzlarım tutulmuş masaj yapsana diye otur önüne havluyu sonra atarsın
Yahu biz bile kadin olarak erkek öyle hissiz yatsa ne hissederiz. Benim hic hosuma gitmez. Empati kurun biraz. Erkek diye de duygusuz bellemeyelim.
Taktige bak ya
ahaa yeni bisey duydumBenim hormonlar costugu zaman mecburi görev bir sekilde yapilacak. Yoksa evin icinde yasam alani birakmiyorum. Onun stresi bana sökmez, hemen yavru kedi oluyorum olasi bir stres aninda
ziyarteçilerin adi çikmisKonu cinsellik kaynana gormce elti olunca kk
an itibariyle konuyu okuyan kisisayisi 71 ziyaretci 37 kullanici
:) aynen :)ziyarteçilerin adi çikmis
uyelere bakan gittikçe artiyorr :)
bide bu uyelerin yarisi sahte uyelikse o zaman esitelnir tabi duru m:)))))))
ahaa yeni bisey duydum
nasil yavru kedi ?
naoiyorsun adam sinrili olunca ? :)
Konu cinsellik kaynana gormce elti olunca kk
an itibariyle konuyu okuyan kisisayisi 71 ziyaretci 37 kullanici
İste bu on numara bunla basla ya hem utanmazsn bunda..(bnu bende denwyebilirim)sen bunlara başla gerisi gelir zaten :)
bak şimdi çok terledim bi su tutayım üstüme de, istersen saçlarını yıkamadan (yatak ıslanmasın diye) vucuduna su tut, sonra al eline bir vucut kremi ya da bebe yağı, omuzlarım tutulmuş masaj yapsana diye otur önüne havluyu sonra atarsın
İste bu on numara bunla basla ya hem utanmazsn bunda..(bnu bende denwyebilirim)
Evet :)cunku hepimiz birer merakli melehatiz da ondandir
Kesinlikle kulunc olmustr ovdurmadan gecmez canm kolay gele size.Madem fikrim cok begenildi, ben bi duşa gireyim o zaman, cok sicaklandim, omuzlarimda da inceden bir agri basladi
Kizlar gizel fikirlee vermissiniz cok hossunuz. Bende ilk evlendigimde cekinirdim. Bi gun ruyamdami gormusum noolmus anlamadim. Uyurken taciz etmisim adami bi baktim karsilik veriyo gozumu actimfarkinda degililm yaptigim anlattida oyle aydim dunyaya sonra bende devami geldi zaten sende uyuyor gibi numara yap op saril ilk basta gozunu acma utanmazsin boyle dene bakiim
Tabi tabi öyledr canm size kolay gelsnMadem fikrim cok begenildi, ben bi duşa gireyim o zaman, cok sicaklandim, omuzlarimda da inceden bir agri basladi
yok canım 19 degılım 26 yasındayım bekarım ilişkim vartolin gercekten 19 yasinda mi? Inanmiyorum... Ben de gormus gecirmis bir kadindir diye hayal etmistim. Cok sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?