insan eşinden cekinir mi ?

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu kadar cekinmenizin bir nedeni olmali. Bence once nedeninizi bulun çözün.

Aynen malesf ki hep esim baslatiyo oda bu durumdan skilmis olmali ki sen bence hic zevk almiyosun zorla hep ben bsyler yapiyorm diyo

Hahaha konu an itibariyle 2.790 kez görüntulenms milleti sardi heralde muhabbet

yok canım 19 degılım 26 yasındayım bekarım ilişkim var
Himm. Yine de benden kucukmussunuz. Yazilarinizda cok olgun bir kadin havasi var. Tarziniz, tavriniz cok tutarli. Oyleki isminiz olmasa bile, bu yorumu tolin yazmistir diyecek kadar taniyor bir cok kisi sizi.

kiz cekinicek ne var kocan o senn.ben hersekilde belli ederim istedgmi.bi bakis dudaktan bi opucuk..kucuk kucuk dokunuslar..snra gec yatak odasina bitti iste...icinede siner teninede bi gecirisem seni ellerime

yok canım 19 degılım 26 yasındayım bekarım ilişkim var
Valla tolin seni bende evli hatta cocugu felan olan biri gibi hep hayal etmistm saskinliktaym
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu kadar cekinmenizin bir nedeni olmali. Bence once nedeninizi bulun çözün.
Evet bir nedeni vardr muhakkak da onuda sanrm psikolojik bir destek almadan atlatamam sanrm

Eșim zaten her daim hazır asker benden ufacık ișaret bekler, bende esnerim uykum var yaaaa hadi yatak derim

Valla tolin seni bende evli hatta cocugu felan olan biri gibi hep hayal etmistm saskinliktaym

Evet bir nedeni vardr muhakkak da onuda sanrm psikolojik bir destek almadan atlatamam sanrm
agzınız bal yesın kızlar inşallah en yakın zamanda evlenırım

Aynen malesf ki hep esim baslatiyo oda bu durumdan skilmis olmali ki sen bence hic zevk almiyosun zorla hep ben bsyler yapiyorm diyo
valla aranıza sogukluk sokmadan bu ısı halledın
ben olsam hava sıcak bu penye cok guzel askılı sort takımlar oluyor onlardan gıyer sacıma da gızlıden bır sekıl vererek suslenıcez aman suslenmemıs gıbı durucaz
ustelık onlar spor seksı duruyor saten gecelık gıbı aman sabahlar olmasın ımajı da vermıyor
yanına gıder gerısını ufak dokunuslarla baslatırdım

Birsey soracam
bir şey soracam öncelikle geceliklerini sen mi alıyorsun yoksa eşin mi? ayrıca sevişmek istediğinde git hafif dokun ona veya önünde eğil :)))) ayrıca insan evlenirken fizyolojik,psikolojik ,biyolojik ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için evlenir... yani bundan utanmana hiiiçç gerek yok....eşinin ynında da rahat giyinemeyecksen neye yarar evlilik

B
Ah tolincm sadece is cinsellik degil ki mesela bir sürü geceligm var yok arkadas kesinlkle giyemiyorm kendmi kötü hssediyorm burda diyemeyecegm hani bazi bayanlar vardr ya onlar gibi hissediyrm ya
ende başta senin gibiydim utangaç arkadaşım ama zamanla geçiyo evlilikte herşey mübah valla şimdi geceliğide jartiyeride vücut çorabıda canım nasıl gözükmek isterse öyle gözüküyorum ve geçen şubatta kocama sevgililer günü hediyesi kamasutra zarları aldım oderece yani bırak kendini koyver gitsin canıımmm.....

psıkoolojık bır durum cekınmemenız lazım. cınsellık bır gudu normal bı gudu oda sızın esınız

Valla geceleikleri hic giymedigim icin benm daha bunlar ceyizime aldgm ve k.validemdelerin nisan ve düğün carsisinda aldigi gecelikler cnm

Cekinmemeli. Hem iki sene olmus. Cinsellik istediginde soylemen gerekmez ki. Opersin dudaklarindan gerisi gelir zaten.

Valla ben istiyorum hadi bile demedim. Onun icin giyindigimi suslendigimi bilir o da hazir kıta bekler hatta bu eşimin daha cok hosuna gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…