kasma kendını canım hareketlerınle, sozlerınle bellı et, ben adamın ellenmedık yerını bırakmam mesela operım koklarım o anlarKizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya
NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten
Ya bende bir anormallik var o zaman ben niye utaniyorm ya o yönde birsey istediğimde adam anlayacak diye donuk donuk duruyorm utancmdan aslnda utanacak ne varki o benm esim ama o an onu kesinlikle belli bile edemiyorn psikolojik bir durum mu acaba ya
Aynen valla içimizde sapıkları görelim bir adım öne çıksınlar
Hmm bak ama bu ciddi sorun.
İnternetten oku bir şeyler.
Mesela üstte sen ol, o zaman sen daha aktif olursun mecburen.
2 yıl olmuş olaya el atman şart.
Çekiniyorum, yapamıyorum yok yani olmaz..
ciddimisinişyerinden bir kız anlatıyordu, eşi arada dürtüp yaşıyorsun değil mi diye soruyormus
taktik istiyordu o da, düzeltti mi bilmiyorum.
ama cidden sorun yani, kadın için de erkek için de, insan kendini kötü hisseder karşısındaki öylece durursa hiç sevişme girişiminde bulunmazsa, istenmiyormuş, sevilmiyormuş gibi hissederdim ben sanırım...
GECELİĞİMİ GİYİP BİRAZDA MAKYAJ YAPIP SAÇIMI HAFİF MAŞALAYIP TOPLAYIP SALONUN KAPISINDAN İÇERİ GİRİNCE GÖZLERİ KAMAŞMIŞTI Bİ KERESİNDE TELEİZYON İZLİYODU O SIRADA GİDİP DİREK KUCAĞINA OTURUP ÖPMEYE BAŞLAMIŞTIM GERİSİNİ HİÇ ANLATMIYIM =) TABİ İLK EVLENDİĞİMİZ SIRALAR YAPMIŞTIM BUNU BİDE NEFESİ KESİLMİŞTİ. ERKEKLER GENELDE DUYMAKTAN DAHA ÇOK HAZ ALIRLAR İLK ZAMANLAR BENDE ÇOK ÇEKİNMİŞTİM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM TABİİKİ AMA Bİ ŞEKİLDE TABULARINI YIKMAN LAZIM BEN YAPAMAM EDEMEM DEME Bİ KERE CESARETİNİ TOPLA Bİ HAMLE YAP SONRA ALIŞIRSIN SENDE
"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
BİZİM KABİN YOK KÜVET O BANYODAYKEN BENDE SIRTINI SABUNLAMA BAHANESİYLE GİRİYORUM E GERİSİ MALUM =)Ben bir keresinde eşim duş alırken
Banyonun ışığını kapattım.
Elektrikler kesildi tüh diye bana seslenirken
Duşakabini açıp içeri girdim. Artık karanlıkla kim kimin neresini tuttuysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?