- 5 Şubat 2024
- 139
- 15
- 18
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Selam kızlar daha önce açtığım konulardan beni biliyor olabilirsiniz 3 aylık sancılı bir süreç sonrası evimize geldik ve 15 gün sonra ben kendi ailemin yanına yazlığa geldim eşimde benden hemen 3 gün sonra yanımıza geldi bugün geri döndü hafta içi yine yanıma gelecek bu sefer beni de alıp gideceğiz evimize her neyse ben daha önce büyük görümcemin eşimle sürekli telefonda özellikle yanında ben olmadığı zaman arayıp konuşmasından bizimle ilgili sorular sormasından maddi konulara çok fazla karıştığından rahatsız olduğumu söylemiştim rahatsızlığım hala devam etmekte biz eşim buraya geldiğimiz de aramızda şöyle bir konuşma geçti eşimin ailesinde kaldığımız süre zarfında aramızda ufak tefek tartışmalarımız oluyordu ve bunada ev halkı şahit olduğu durumlar oluyordu eşimde konuşurken ablama aslında hatalı olan taraf benim ben onu üzüyordum ben onun üstüne gidiyordum benim yüzümden kavgalar tartışmalar oluyor gibi şeyler söylemiş yani ablası ilişkimizin başlarının gözünde kötü görünmemesi için kendini öne sürerek beni haklı göstermiş bende ona böyle bir konunun neden açıldığını neden aranızda böyle bir şey konuştuğunu sordum oda gündelik konuşurken bizimle ilgili bir şeyler duymuşsa kavağlarımızı vs bunlardan dolayı seni veya beni yanlış anlamasın diye böyle şeyler söyledim dedi böyle düşünmesi çok hoşuma gitti ama gerçekten elimde olmadan bizimle evliliğimizle ilgili iyi de olsa böyle şeyleri ablasıyla paylaşması hoşuma gitmedi bu konu için eşimi hiç uyarmadım ama şimdi yine eşim bensiz eve döndü ve 3 gün kadar yine ayrı kalacağız tam evden çıkarken de ablasının ona napıyorsun diye mesaj attığını gördüm insan eşinin ablasını kıskanmaz bunun farkındayım ama sadece o görümceme karşı içimde ister istemez böyle duygular oluşuyor nedense onun iyi niyetten değil de hep meraktan bizimle ilgili eşimle konuştuğunu düşünüyorum ama günün sonunda onun ablası ve arasında hiç bir zaman mesafe koymasını isteyemem bu da beni çok yoruyor bununla nasıl baş edebilirim lütfen bana yardımcı olun