İnsan Evladına Minnet Eder Mi

Sorulari_olanbiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
176
-93
13
31
Selamlar az önce eşimle konuştum ağlıyordu ve çok sinirliydi annesi sürekli seni okuttuk okuttuk diye başına kakıyordu eşim de ben bursla okudum masraf yapmadım zaten herkes okutuyor çocuğunu diyordu bu sefer büyük kavga etmişler ev almadınız bir şey almadınız neyin minneti diyerek kavga etmiş tam anlatmadı ama ağlıyordu çok üzüldüm ve eşimi savunma ihtiyacım doğdu ama karışmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

Selamlar az önce eşimle konuştum ağlıyordu ve çok sinirliydi annesi sürekli seni okuttuk okuttuk diye başına kakıyordu eşim de ben bursla okudum masraf yapmadım zaten herkes okutuyor çocuğunu diyordu bu sefer büyük kavga etmişler ev almadınız bir şey almadınız neyin minneti diyerek kavga etmiş tam anlatmadı ama ağlıyordu çok üzüldüm ve eşimi savunma ihtiyacım doğdu ama karışmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Siz karşmayın olan size olur eşinizi de doldurmayın sadcee teselli edin

Bu olay senin başına kalır ahanda Melodi dedi dersin olay gelin dolduruyor ondan bizim oğlan korkup bize bişey yapamıyo ya gelir .

Çünkü neden gelinle pis, gelinler kaka..

Elleşme hatta konu açılırsa yanında arkana bakmadan kaç.
Hiç umrumda değil ağzınla kuş tutsan yaranamazsın

Son sözünüzü yapın karışmayın
Aglar sinirlenir unutur gider anne erkek evlat arasına hiç girilmiyor
Hemen sen benim anneme laf mı söyledine getiriyorlar mevzuyu

Karismayin.
Ailesiyle kendisi arasinda bir mesele.
Bu arada ev almadiniz ne demek? Almalari mi gerekiyordu? Herhalde esinizin beklentisiydi bu da yanlis bir sey.
Çevremde çoğu insan oğluna ev alıyor ailesi de yardım etme niyetindeydi minnet etmesinler diye istemedik çünkü kaşıkla verip kepçe ile alma derdindeler

Aynen bu günlere gelmesinde zerre miktar katkısı olmayan, ama para para diye kafasını şişiren anasını, en sonunda anaymış falan dinlemeyen bir güzel kalaylayan; gözünden damla yaş akmayan bir adam tanıyorum. Ama sizinki oturmuş ağlıyor. Karışmayın siz, anasıyla barışır kabak sizin başınıza patlar.

Back
X