İnsan Evladına Minnet Eder Mi

Selamlar az önce eşimle konuştum ağlıyordu ve çok sinirliydi annesi sürekli seni okuttuk okuttuk diye başına kakıyordu eşim de ben bursla okudum masraf yapmadım zaten herkes okutuyor çocuğunu diyordu bu sefer büyük kavga etmişler ev almadınız bir şey almadınız neyin minneti diyerek kavga etmiş tam anlatmadı ama ağlıyordu çok üzüldüm ve eşimi savunma ihtiyacım doğdu ama karışmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Karismayin ne halleri varsa gorsunler siz esiniz icin uzuluyorsunuz bir bakmissiniz onlar iyi olmus 😅

Konunuzun detayını bilmiyorum eşiniz haklı olabilir detayda ama eşinizin ev almadınız serzenişi de, sizin evlada minnet edilir mi başlığınız da bana yanlış geliyor. Gerekli durumlarda anne-baba evlada, evlat anne babaya minnet etmeyecek de kimden iyilik, destek bekleyecek. Aile bu sonuçta.

Selamlar az önce eşimle konuştum ağlıyordu ve çok sinirliydi annesi sürekli seni okuttuk okuttuk diye başına kakıyordu eşim de ben bursla okudum masraf yapmadım zaten herkes okutuyor çocuğunu diyordu bu sefer büyük kavga etmişler ev almadınız bir şey almadınız neyin minneti diyerek kavga etmiş tam anlatmadı ama ağlıyordu çok üzüldüm ve eşimi savunma ihtiyacım doğdu ama karışmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Şu sadece eşinize manen destek olun.

Bu lafı kaynananız neden söyledi acaba? Bir beklentisi var ve duygu sömürüsü yapıyor sanırım.Anne babalar genelde çocuklarını , iş sahibi olması, kendi ayakları üstünde durabilmesi, kimseye muhtaç olmaması için, okutur, bir şekilde destekler.
Durup,durup bunu ortada hiç bir sebep olmaksızın dillendirmezler. Tabi normal insanlar için söylüyorum.
Huzursuz etmekten hoşlanan, söylediği veya yaptıklarını marifetmiş gibi çevresindekilere anlatarak, egosunu tatmin eden, garip bir şekilde huzursuzluktan beslenen insanlarda var.Kaynananız eğer öyleyse, eşinize destek olun. Kaynananız hakkında çok ileri geri konuşmayın.Sonuçta annesidir. Herkes her lafı konuşur, her şeyi yapar. Siz küçücük bir şey derseniz, gözlerde büyütülür. Onun huzursuz bir yapısı olduğunu, üzmekten çekinmediğini, kafasına takıp üzülmemesini falan söyleyebilirsiniz.

Aynen bu günlere gelmesinde zerre miktar katkısı olmayan, ama para para diye kafasını şişiren anasını, en sonunda anaymış falan dinlemeyen bir güzel kalaylayan; gözünden damla yaş akmayan bir adam tanıyorum. Ama sizinki oturmuş ağlıyor. Karışmayın siz, anasıyla barışır kabak sizin başınıza patlar.
Eşimin ağlama sebebi artık canına tak etmesi bu konu ondan önce annesine neler demis zaten

Back
X