insan gormek istemiyorum

iste sorun orda hayir diyorum baska yere sozum var diyorum daha ne diyim.daha oncede bi haftasonu kalmak istiyotcocuklar sizde dediler.bende bize belli olmuyo biyere gidilcek oluyo dedim.olsun onlarida goturursun zarari olmaz onlarin deyip gectiler

Aa oyle mi ben sana benimkileri yolliyim hic zarari olmaz sana bende kafami dinlerim cocuk sesinden biktimda de

Sert ol biraz

cocuklari bizi cok seviyor tmm onuda anliyorumda benim suan kafam oyle doluki.kendime ayircak vaktim yok.kendi ailem bi yandan esimin ailesi biyandan.bi otarafa bi bu tarafa savruluyorum.kabul edemicegimi soyledim ve ortalik karisti.simdi ben suclu ilan edildim.koca gunum aglamakla geciyo.insanlara derdimi anlatamiyorum.simdi istemiyo oldum anliyacaginiz.cok moralim bozuk kotu hissediyorum kendimi
istemiyor olun niye agliyorsunuz.
ortalığın durulmasi ve bir düzene girmesi için bazen önce karışması gerekir.
bırakın konuşsunlar bir süre sonra herkes ona göre davranacak.
boşuna kendinizi helak ediyorsunuz kusura bakmayın ama elalem çocuğunu size bırakıp kafa dinlerken kimse demiyor mu yazık bu kadina diye.şimdi mi konuşacağı tutmuş herkesin.
herkes doğurduğu çocuğa baksın bir zahmet.
benimde var iki tane çok seviyorlar dayilarini napiyim?
habire ona mi yollayim?ben nereye onlar oraya.
şimdi bunları bir kenara bırakın yavrulariniza odaklanin.gozununuzun yasinida silin lütfen.böyle gordukce daha çok üstünüze gelirler.esinizde dahil.
net bir duruş sergileyin ve ezilmeyin.insanlar bayılıyor iyi niyetinden ezilen insanları çiğnemeye.
bebeklerinizi sağlıkla buyutun tekrardan.bunun için önce kendi kafanız ve piskolojinizi sağlam tutun.

artik cilduriyorum yaa.musait degikim basa yere siz verdim dedigim halde yine msj atmis cocuklari birakcam haberin olsun diye
müsait değilim bitti.
lütfen açıklama yapmayın.burada başlamış hata.
neden bir yere sözüm var dışarı çıkarız v.s diyorsunuz
müsait değilim
ne işin var diye ısrar ederse sizde ısrarla müsait değilim diyeceksiniz.
kusura bakmayın ama karsidakine ayrı size ayrı sinirlendim niyeyse:))
bu kadar iyi niyet artık safliga giriyor.
elalemin akillisida çocukların anne babası galiba.

Alıştırır şikayet ediyorsunuz demeyin.demekki bu tiplerde bı aileyle evli değilsiniz.yuzsuzler..suratini as otur,hasta mısın der gecistirler.2 gün sonra yine sende..saygisizlik yyapmayayim dersin.ne sözden ne davranıştan anlamazlar!!ben iyi öğrendim g...tünu gezdirmek ten keyif alıyorlar.nerede,nasıl oldu.bi önemi yok.

Ya ben bı yeri mi kaçırdım ? Bı de çocuk mu bırakıyor lar?
Tam da o tarz bir aileyle evliyim ve esim de o aileye inanilmaz taviz veren birisiydi. Oyle ki bi aile bireyi 1. Dereceden. Biz gezmedeyken biziarayip neredesiniz ben geldim kapidayim diyen. Bu arama ile aman kapida beklemesin diye tum haftasonu planimizi iptal edip kostur kostur eve donen bir de esim vardi. Ve bu sahis uzaktan gelmiyor. Evi bize 15 dakika. Sirf evde cani sıkılmasin diye catkapi geliyor. Hatta oyle ki bir gun daha yatagimizi toparlamamistim. Hava soguk diye oturma odasinda uyumustukm catkapi gelmis bir de daha ben kapiyi kapatana kadar girmis oturma odasinda yatagimizi toplamisti. Bunu yapan erkek bir akraba. Ve kac kez soyledik haber verup gelseydin. Planimiz vardi vs. Anlamiyordu. 15 dakikalik mesafeden yatili geliyordu. Surat yapiyorduk. Ima ediyorduk yok anlamiyor ki biz alistirmadik bu sahsi. Yuzsuzdu. En sonunda baktik alamiyoruz önünü. Dedik ki gelme artik bu sekilde. Cok rahatsiz oluyoruz. Birkac ay küstü. Sonra baristik. Yillardir o bize gelmez biz bayramda seyranda gideriz. Hakedene hakettigi dilden konusmak lazim gelir. Imadan. Laf dokundurmadan. Kibarca soylemeden anlamiyorsa acik acik istemiyorum diyebilmeli. Edepsiz, ayibi yuzune vurulmadikca yaptigini huner sanir!

Tam da o tarz bir aileyle evliyim ve esim de o aileye inanilmaz taviz veren birisiydi. Oyle ki bi aile bireyi 1. Dereceden. Biz gezmedeyken biziarayip neredesiniz ben geldim kapidayim diyen. Bu arama ile aman kapida beklemesin diye tum haftasonu planimizi iptal edip kostur kostur eve donen bir de esim vardi. Ve bu sahis uzaktan gelmiyor. Evi bize 15 dakika. Sirf evde cani sıkılmasin diye catkapi geliyor. Hatta oyle ki bir gun daha yatagimizi toparlamamistim. Hava soguk diye oturma odasinda uyumustukm catkapi gelmis bir de daha ben kapiyi kapatana kadar girmis oturma odasinda yatagimizi toplamisti. Bunu yapan erkek bir akraba. Ve kac kez soyledik haber verup gelseydin. Planimiz vardi vs. Anlamiyordu. 15 dakikalik mesafeden yatili geliyordu. Surat yapiyorduk. Ima ediyorduk yok anlamiyor ki biz alistirmadik bu sahsi. Yuzsuzdu. En sonunda baktik alamiyoruz önünü. Dedik ki gelme artik bu sekilde. Cok rahatsiz oluyoruz. Birkac ay küstü. Sonra baristik. Yillardir o bize gelmez biz bayramda seyranda gideriz. Hakedene hakettigi dilden konusmak lazim gelir. Imadan. Laf dokundurmadan. Kibarca soylemeden anlamiyorsa acik acik istemiyorum diyebilmeli. Edepsiz, ayibi yuzune vurulmadikca yaptigini huner sanir!
yaa istememek degil buyursunlar gelsinler.ama ben zaten cok bunalmisim cocuklardan.herkes annesiyle gelsin annesiyle gitsin diyorum.her gorustugumuzde ayni seyler tekrarlaniyor.her zaman ayni modda olamiyorum.sorumluluk almak istemiyorum.birde her geldiklerinde anne baba birakip gidiyor .saatlerce gelmiyor.cocuklar cok yemek seciyor.onlerine ne koysan onu begenmiyo bunu begenmiyo.bu sefer uzuluyorum

istemiyor olun niye agliyorsunuz.
ortalığın durulmasi ve bir düzene girmesi için bazen önce karışması gerekir.
bırakın konuşsunlar bir süre sonra herkes ona göre davranacak.
boşuna kendinizi helak ediyorsunuz kusura bakmayın ama elalem çocuğunu size bırakıp kafa dinlerken kimse demiyor mu yazık bu kadina diye.şimdi mi konuşacağı tutmuş herkesin.
herkes doğurduğu çocuğa baksın bir zahmet.
benimde var iki tane çok seviyorlar dayilarini napiyim?
habire ona mi yollayim?ben nereye onlar oraya.
şimdi bunları bir kenara bırakın yavrulariniza odaklanin.gozununuzun yasinida silin lütfen.böyle gordukce daha çok üstünüze gelirler.esinizde dahil.
net bir duruş sergileyin ve ezilmeyin.insanlar bayılıyor iyi niyetinden ezilen insanları çiğnemeye.
bebeklerinizi sağlıkla buyutun tekrardan.bunun için önce kendi kafanız ve piskolojinizi sağlam tutun.
koca gun kabul etnedim diye icim icimi yedi.bitarafimda onlar senin icin ayni fedakarligi yapacakmi diyor.anliyacaginiz ben simdi kabul etmemekle kotu oldum.surerde surer artik bu mesele

Kendine bu eziyeti yapma..Millet kendi cocugunu başından atacak yer aramis bu daha ayip degil mi
Kendi cocuguna acimayan sana acir mi guzel kardesim..
Hic canini sikma en iyisini yaptin..
Cocugunu bile dusunmeyen bencillerden kurtulmaya bak.
Benimde ikizlerim var..Seni cok iyi anliyorum...

Simdi büyüdüler buna ragmen hemen her ogleden sonra gorusmek isteyen bir bencile ,hayatim oldugunu sorumluluklarim arasinda ,onu pispislamak olmadigini gosterdim..zerre miktar suçluluk hissetmedim..sende hissetme

Ayrıca anne ve babana hayret ettim..Onlarda anlamiyorlarsa durumunu goremiyorlarsa pes..

Elalem ne der kaygisi senden once geliyorsa kusura bakma ama onlarlada az görüş derim..
Sevgiyle büyüt bebislerini..

Son düzenleme:
Yarında ben kahvaltiya alcam karı koca arkadaşları ya istemesem kocam insan istemiyon diyor. Istesem evi bk götürüyor.gelen arkadaslar allahtan bunu sorun eden insanlar değil.kocama kalsa yol gecen hanına çevirecek evi ikimizde çalışıyoruz hamile halimle ne bekliyor anlamiyorum

koca gun kabul etnedim diye icim icimi yedi.bitarafimda onlar senin icin ayni fedakarligi yapacakmi diyor.anliyacaginiz ben simdi kabul etmemekle kotu oldum.surerde surer artik bu mesele
Okudukça sinirden çıldırdım yeminle.. ya siz de bir insansınız bunu bir hatırlayın ..sizi cocuk bakıcısı niyetine kullaniyorlar .. çocuklar yemek begenmiyormuş ta koy önüne yerse yer yemezse bırak aç kalsın .. siz bu kadar ilgili olduğunuz için çocuklar hep sizde kalmak istiyor çünkü adım gibi eminim ailelerinden öyle ilgi görmüyorlardir .

Hala kafanıza takıyor musunuz bunu siz? Terbiyesiz yaptığından utanmıyor da siz neden utanıyorsunuz, üzülüyorsunuz... aman bırakın öyle akraba olmaz olsun.3 çocuk annesisiniz... başkaları için üzüleceğiniz zamanınızı yavrularınızla mutlu olarak geçirin bence. Elalem ne der ile ömür geçmez. Yarın herkes herşeyi unutur giden sizin günleriniz olur.

Hala kafanıza takıyor musunuz bunu siz? Terbiyesiz yaptığından utanmıyor da siz neden utanıyorsunuz, üzülüyorsunuz... aman bırakın öyle akraba olmaz olsun.3 çocuk annesisiniz... başkaları için üzüleceğiniz zamanınızı yavrularınızla mutlu olarak geçirin bence. Elalem ne der ile ömür geçmez. Yarın herkes herşeyi unutur giden sizin günleriniz olur.
yaa tmm cocuklar birarada olsun akrabalik baglari kuvvetlrnsin diyorum ama tek tarafli olmasida yetmez.anneme dedim bugun ayni sekilde kendi.istermi benim cocuklarimi.yok hayatta istemez dedi.suanda benim icin okadar zor bir donemki.buyuk olan ben basinda oturmayinca calismiyor.haftaici okadar dolu dolu geciyorki.kendime ayiracak hic vaktim yok.kasim biyigim cikiyo gidip aldiramiyorum o derece.ben kendi sartlarimi kabul ediyorum.cocuklarim icin krndimden fedakarlik ediyorum.kendi cocuklarima zor yetiyorum.tukeniyorum bazen.kimseye yuk olmamaya calisiyorum.anneme bile gereksiz yere bifakmiyorum cocuklari.kimseyi yirmaya hakkim yok diye dusunuyorum.

Herkesin akraba arkadaş ilişkileri farklı oluyor tabi. Ama ben asla bi başkasının çocuğunun vebalini alipta evimde kalmasına izin vermem. Af edersiniz de hammalik bu yaptirilmaya çalışılan. Ben komşu da sevmem evde. Arkadasta akraba da istemem.eve gelen çünkü muhakkak bi fesat sokar gider. Aşağılık kompleksi olan insanlara da dikkat etmek gerekir. Yok arkadaşım ben senin gibi gelen misafiri yatılı da ağırlamam. Af edersin kendi gtumu zor topluyorum ben. Kimsenin de kahrini çekmem yani. *annem-babam-kardeşlerim* dışında. 2.ci dereceden aileyle samimi olmam da. Hayır. Yarın meleğim dogunca da misafir kabul etmem. Hele yatılı aslaaaaaaa. Bi kere ben misafirin yattığı yatağı bile evimde tutmam atarım. Battaniye örtü ne varsa atarım yani. Korkarım başka insan dan gelecek mikrop tan. Biraz sert bi yorum yaptım ama ben bunları şimdiye kadar yapmadım şimdiden sonra da yapmam.

Arkadaş dediginle dışarda buluşur konuşur bi kahve içer evine donersin. Mahremimde arkadaşa yer yok. Akraba da ayni şekilde. Kuzen mis yok bilmem kimin nesiymis. Evimde yabancı istemem.

Bence 3 çocukla yeterince yoruluyorsun sen, su gece kalma olayını atıp çıkar hanenden. Bak nasıl huzur geliyor evine. Hele ki başkasının çocuğu. Heleki yatılı. Olmaaaazzzz. Kendi çocuğumu güvenip nasıl ki başkasının evine bırakmam ayni şekilde başkasının çocuğunu da evime yatılı almam. Bu kadar da netim.

Sana da yazık degilmi. Herkesin cani var senin yok mu.

Yorumlarda gördüm ne guzel demiş arkadaş ÖNCE SEN...

siz böyle davranirsaniz emin olun çok sürer.
umursamıyor ve haklı davranın bakın ne oluyor.
neyin kıymetini fedakarlığıni yapıyorsunuz anlamadım.
bence en büyük fedakarlığa sizin ve cocuklarinizin ihtiyacı var.bir seye uzulecekseniz en başta tavrinizi koymadiginiza üzülün.ne kadar suistimal etmişler baksanıza.
sana bırakacağım ne demek?
gittiğin yere götur ne demek?
kendi ne yapıyor bu arada?
bunlar gerçekten normal değil.insanın aile olamaya zamanı kalmaz.bir hafta sonum var her hafta çocuk bırakacak insanla bütün ilişkimi keserim.
yüz yüze bakmak zorunda olduğunuz insanlarda da bırakın onlar utansin.
halen vicdan azabı çekiyorsanız kusura bakmayın ama bu kadar iyi niyet çok fazla.

yaa tmm cocuklar birarada olsun akrabalik baglari kuvvetlrnsin diyorum ama tek tarafli olmasida yetmez.anneme dedim bugun ayni sekilde kendi.istermi benim cocuklarimi.yok hayatta istemez dedi.suanda benim icin okadar zor bir donemki.buyuk olan ben basinda oturmayinca calismiyor.haftaici okadar dolu dolu geciyorki.kendime ayiracak hic vaktim yok.kasim biyigim cikiyo gidip aldiramiyorum o derece.ben kendi sartlarimi kabul ediyorum.cocuklarim icin krndimden fedakarlik ediyorum.kendi cocuklarima zor yetiyorum.tukeniyorum bazen.kimseye yuk olmamaya calisiyorum.anneme bile gereksiz yere bifakmiyorum cocuklari.kimseyi yirmaya hakkim yok diye dusunuyorum.
Yani anneniz kendi vermiş cevabı. O asla kabul etmez... eee siz neden edesiniz. Bir de anneniz sizi bu sebeple üzüyor. Önce kendi kızını düşünmesi gerekir. Elalem ne der diye hayıflanacağına. Size ben üzüldüm bugün vallahi... bence sizde arada en azından bir kuaföre gidimlik süre bırakın annenize. Ya size geldiklerinde ya da siz annenize gittiğinizde, bakımlı olmak size de daha iyi hissettirir. Hiç öyle ay akrabalarımda kırıldı diye düşünmeyin... onlar size gelemeseler kendilerine başka bir kapı zaten bulurlar. İnsan kullanmayı çok seven insan modeli tam olarak. O yüzden hiiiiiç üzmeyin kendinizi. Hatta inşallah kırılmıştır da en azından bir süre rahat bırakır belki sizi.

siz böyle davranirsaniz emin olun çok sürer.
umursamıyor ve haklı davranın bakın ne oluyor.
neyin kıymetini fedakarlığıni yapıyorsunuz anlamadım.
bence en büyük fedakarlığa sizin ve cocuklarinizin ihtiyacı var.bir seye uzulecekseniz en başta tavrinizi koymadiginiza üzülün.ne kadar suistimal etmişler baksanıza.
sana bırakacağım ne demek?
gittiğin yere götur ne demek?
kendi ne yapıyor bu arada?
bunlar gerçekten normal değil.insanın aile olamaya zamanı kalmaz.bir hafta sonum var her hafta çocuk bırakacak insanla bütün ilişkimi keserim.
yüz yüze bakmak zorunda olduğunuz insanlarda da bırakın onlar utansin.
halen vicdan azabı çekiyorsanız kusura bakmayın ama bu kadar iyi niyet çok fazla.
hadi annem babam uzulmesin kimse kirilmasin diyorum.ama kafam kaldirmiyo

Yani anneniz kendi vermiş cevabı. O asla kabul etmez... eee siz neden edesiniz. Bir de anneniz sizi bu sebeple üzüyor. Önce kendi kızını düşünmesi gerekir. Elalem ne der diye hayıflanacağına. Size ben üzüldüm bugün vallahi... bence sizde arada en azından bir kuaföre gidimlik süre bırakın annenize. Ya size geldiklerinde ya da siz annenize gittiğinizde, bakımlı olmak size de daha iyi hissettirir. Hiç öyle ay akrabalarımda kırıldı diye düşünmeyin... onlar size gelemeseler kendilerine başka bir kapı zaten bulurlar. İnsan kullanmayı çok seven insan modeli tam olarak. O yüzden hiiiiiç üzmeyin kendinizi. Hatta inşallah kırılmıştır da en azından bir süre rahat bırakır belki sizi.
annem kaynassinlar istiyo kendince.kaynassinlarda suan benim ruh halim coluk cocukla ugrascak halde degil.kafam oyle dolu.tmm zaruri durumlar olur bakarim.her gorusmede olmuyo.gel desen bir turlu gelme desen bir turlu

annem kaynassinlar istiyo kendince.kaynassinlarda suan benim ruh halim coluk cocukla ugrascak halde degil.kafam oyle dolu.tmm zaruri durumlar olur bakarim.her gorusmede olmuyo.gel desen bir turlu gelme desen bir turlu
Kaynaşsınlar da siz de yatılı kalmalarına gerek Yok. Hem 1,5 yaşında ne kaynaşması bu. Gelecek olan çocuklar kaç yaşlarında acaba?? Gündüz gelir anneleri ile beraber oturup kaynaşırlar. Siz neden 4-5 çocuk idare edesiniz. Anneniz sizi superkadın sanıyor galiba.

Kaynaşsınlar da siz de yatılı kalmalarına gerek Yok. Hem 1,5 yaşında ne kaynaşması bu. Gelecek olan çocuklar kaç yaşlarında acaba?? Gündüz gelir anneleri ile beraber oturup kaynaşırlar. Siz neden 4-5 çocuk idare edesiniz. Anneniz sizi superkadın sanıyor galiba.
gelecek olanlar buyuk.cocuklar kaynassin hadide anne baba zaten kapidan birakip gidiyor.saatler geciyo aradan donuyorlar hadi gidiyoruz.benjm demek istedigim gelsinler annesiyle babasiyla oturalim muhabbet edelim kaynasilacaksa.cocuklar oynasin dagilsin herkes evine.ama ben boyle deyince istemiyo oluyorum

Ben sizin eski konulara göz attım. Kv de ve anne size gelmek ve sizin onlara gitmenizi istiyorlar anladığım kadarıyla. Diğer çoçuğunuz okuldayken, ikizler de uyurken anneye ya da kv bırakıp arada 1-1,5 saat dışarı çıkıp hava alın bence... siz gelecek olan misafirden ziyade kendi hayatınızdan sıkılmış gibisiniz. Gidin saçınıza bişiler yaptırın, kaşınızı aldırın, bir parkta boş boş oturun, ne bileyim tek başınıza vakit geçirin. Anne de kv de sizi rahatlatmak için çağırıyor ve geliyor olabilir. O zaman siz de bu imkandan faydalanın. Onlar gelene kadar işlerimi bitiriyorum çocukların uyku saati geliyorlar demişsiniz... yapmayın işleri nasılsa ikisinden biri gelecekse...kendinize fazla yükleniyorsunuz bence... biraz nefes alın.

Back
X