• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan hakikaten sadece bir kere mi sever ?

Ben bir kisiye asik oldum, yasim kücüktü, büyüyünce o heyecani aradim hep, denk gelmedi. Hic bir zaman birini bu derece sevmedim.
Gencligin verdigi bir duyguydu sanirim dedim, ve unuttum..
Ama 10 sene sonra ayni kisiye yeniden baglandim ve o heyecani yine yasadim, kaldigim yerden devam yani, kalp carpintilari filan.. Demekki genclikle degil kisiyle alakaliymis diye düsündürttü bu bana. Ama bozmak zorunda kaldim o isi. Yine.
Birdahada ayni duygulari yasamayacagimi biliyorum artik en azindan. Sifir beklenti, sifir hayal kirikligi :KK50:

hayatıma mukemmel bir adam girmisse ve ben ona kor kutuk asıksam pat diye terketmissem bir daha asık olmam birini sevebilmem cok mumkun olmaz tabiki guzel birseyi bile isteye yarım bırakmısım demektir ve herkesde onu arayacagımdır muhtemelen..ama diger turlu baktıgınızda cok seviyorsunuz asıksınız ama adam bes para etmez olmuyor iliski gitmiyor sadece onu sevdim baskasını sevemem olayı yanlıs ne yani baskası adamına asık olur ben okuzun birine asık olmusum omru hayatım boyunca onu unutamıycammı cok adaletsiz:)) hakediyorsanız olursunuz olmam da demeyin henuz tanısmadıgınız icin bu dusunceler tecrubeyle sabit

Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?
ilk aşkım şu an zerre umrumda değil
o deli gibi panik deli gibi üzülme gairp garip hezeyanlar ergenlikte oluyor evet bolca ama
sebebi ergenlik bence sadece neyimiz normaldi ki o zaman aşkımız normal olsun
o yüzden benim gerçek aşkım şu anki sevgilim bence :nazar::KK200:

Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?

Aman allahim ben bu laflari biyerden hatirliyorummm :KK54:
( esimin eski kiz arkadasi esim icin insan bir kere sever , geriside sadece yanlizligini paylasan kisilerdir demisti ) sozu gorunce birden o sandim seni öhömm öhöm gelelim cevaba :KK53:
Insan bir kere sevmez bircok kere sevebilir r. Hatta bir cok kere aşık olabilir. Bazi aşklarda acı ceker bazılarinda mutlu olur...
Ben bir kere aşıktım :KK14:
Ölüyorum sanmistim yaa nefesim kesiliyo kalbim duruyodu.
Gunlerce kendimi parcaliyum dedim ki ondan baskasi olmcak ya ben bunu anladim dedim.
Birgun oyle birsey oldu ki msj attim bitti diye bidaha da yuzune bakmadm.
Sonra bidaha aynisi oldu ama o beni hic uzmedi hep mutlu etti bi baktm o da bitmiş.
Sonra eşim hala nasil evlendik bilmiyorum mucize gibi. :KK22:
Yani ben birden çok sevdim.
Maymun istahli oldugumu dusunmeyin. Ama gercekten hayatima kazinmiş 3 iliskim oldu 3.eşim...

Sevgi baska ask baska bir sey bence.Bir insani neden severiz cunku insanlara iyi davranir, saygilidir, durusttur bize deger verir, kibardir, bizi dusundugunu belli eder, kendimizi ona yakin hissederiz, ortak zevklerimiz aliskanliklarimiz vardir, yaninda vakit gecirmekten hoslaniriz boyle biri.i kim sevmez ki herkes ssever. Peki ne den asik oluruz? Hatta bizi sevmeyen bize saygi duymayan biri olsada cogu zaman karsimizda ki? Bunu bile bile hissedilen o ic kipirtisi, nerde olursak olalim onun yaninda oldugumuzu hayal etmemiz, her dakika her an onun yanin da olmak cabamiz bunlarin mantikli bir aciklamasi var mi bence yok. O yuzden ask baska sevgi baska, insan hayatinda birden fazla kisiyi sevebilir ama bence aski sadece bir kisiye hisseder

Hani var ya bir söz
Hakikaten öyle mi ?

Bana çok arabesk geliyor bu laflar. Eminim bir yerlerde çok daha fazla seveceğin insanlar vardır. Önemli olan adamla oturup sohbet ederken keyif almak. Sosyal açıdan sana uygun olması. Bir erkekten beklentilerine cevap vermesi. Aşkın o etkisi kaçtığında da hala hiçbir şeyinin gözüne batmıyor olması. Dünyada bu niteliklere sahip bir insan olması saçma değil mi? Geçen gün biriyle tanıştım. Eşime dedim ki bekar olsaydım sen hayatımdan çıkmış olsan o adamı hayatta kaçırmazdım :D

Bana çok arabesk geliyor bu laflar. Eminim bir yerlerde çok daha fazla seveceğin insanlar vardır. Önemli olan adamla oturup sohbet ederken keyif almak. Sosyal açıdan sana uygun olması. Bir erkekten beklentilerine cevap vermesi. Aşkın o etkisi kaçtığında da hala hiçbir şeyinin gözüne batmıyor olması. Dünyada bu niteliklere sahip bir insan olması saçma değil mi? Geçen gün biriyle tanıştım. Eşime dedim ki bekar olsaydım sen hayatımdan çıkmış olsan o adamı hayatta kaçırmazdım :KK70:
Eşiniz ne dedi?
Bence bu saydiklariniz gibi uyumlu olmak şart değil bir kere size baktı göz göze geldiniz diyede sevebilir insan
Sadece servisin bulundugumuz yerden geçip gecmeyecegini sormuştu bana ben aşık oldum.sonra uyusan ozelliklerimiz de çabası oldu

Eşiniz ne dedi?
Bence bu saydiklariniz gibi uyumlu olmak şart değil bir kere size baktı göz göze geldiniz diyede sevebilir insan
Sadece servisin bulundugumuz yerden geçip gecmeyecegini sormuştu bana ben aşık oldum.sonra uyusan ozelliklerimiz de çabası oldu

Öyle aşık olursun da ben ona aşk diyemiyorum. benim için bi oturup yemek yedikten sonra verilir karar. Ben öyle kör gözüm aşık olmam. Olduysam lisede olmuşumdur. Eğitmi bana denk olmalı. Konuşması yemek yemesi oturup kalkması düzgün olmalı. Kıskanç olmamalı. Kadına kadınlara saygısı olmalı. Mesela adama öyle bi yol sormayla dibim düşsün. İki dakka sonra işsiz olduğunu öğreniyim bir daha o amaçla suratına bakmam. bir konu vardı demin eşi annesine göndermiyomuş. O adamın kafasında kadınlık kavramı erkeğin sözünü dinleyen evde oturup bekleyen demek. O adam ağzıyla kuş tutsa ben ona aşık olamam. Yok bir anda biter her şey. Barzo der geçerim. Kıyafete karışan erkekten tiksinirim. Eşime söylediğim şey espriyle karışık karakter analiziydi. Eşim zaten bekar olsaydım onu kaçırmazdım derken ne demek istedğimi çok iyi anlıyor. Karşımdaki adamın düzgün bir insan olduğu sonucu çıkıyor o cümleden. Eşim de espriyle karşılık verdi ne diyebilir. Başka bir cevap verecek olsa eşim olmazdı :)

İlkokulda çıktığım bi çocuk vardı ..
Eşimden önce ona karşı aşkım öyle buyuktu ki hiç unutamıyordum..
Ne zaman karşıma çıksa elim ayağıma dolanırdı ...
Eşim karşıma bir çıktı herşeyi unuttum , herkesi ..
Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama 22 yıllık hayatımda tek eşime aşık oldum :KK23:

Ama ulaşılmayanlar daha akılda kalıyo bence
Hani hayallerindeki gibi kalıyo diyedir belki
Ben küçükken birini sevmiştim, o da beni seviyordu
Büyüdük aynı semtin çocuklarıydık ama aileler arası uçurum vardı, sevdiğim halde reddettim sevmiyorum sandı

Tabi yıllar sonra eşimle karşılaştım, herkesi unuttum
İlk sevgili, ilk buluşma, ilk herşeyi onunla yaşadım
Asla evlenmem derken küt 24 te evlendim filan

Son düzenleme:
güzel bi konu olmuş.. göreceli ama olsun.
bence bana göre yani sevilir. neden sevilmesin ki başkası
düşünüyorum da 4 sene çıktığım kişiyi unutmuşum, şimdi görsem yabancı birini görmüş gibi olurum
tek korktuğum gelen gideni aratır mı? konusu

Back
X