İnsan hiç anlaşamadığı birini sever mi?

3 senedir sürüyo ilişkim ama ben nasıl bu kadar körmüşüm ama vazgecemiyorum konusamıyor.sohbet eedemiyoruz beraber yaptığımız neredeyse hiçbirşey yok ayrılığı aklımdan gecirdikçe burnumum direği sızlıyo

İlişki rutinleşmiş olamaz mı , rutinleşti diye herkes ayrılmaya kalksaydı ohoooooo..
Ama sen aklına koymuşsun ayrılığı , kimseye açıklama yapmak durumunda değilsin bunu dert ediyosan.

Evlenmeyi düşünmüyo zaten o düşünse bile ben bu durumlar karsısında kayıtsız kalırdım iki ayrı insanız sankii konuşamıyorum o beni anlamıyo ben onu
benim yasım 22 onunsa 31 ileride daha büyük sorunlarımız olacak ben birseyler yapmak istiyorum gezip dolaşmak elelele yürümek vesaire ...offf:14::14::14::14:

Adam 31 yaşında sürekli liseli aşıklar gibi davranmasını bekleme bence , sende başka bişey var da bahaneler buluyosun gibi geldi bana..

Şu 69'u anlamadım ama...:9::9:
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir amma evlilik için sevgi tek başına yeterli değil ki..:31:

çok olgun birimi ciddimidir böyle biriyse ola bilirde öbür türlüsü çok ilginç konuşmamanz bile yanyana gelince ne yapıyonuz peki

Herzaman bizim ilişkimiz böledi artık son zamanlarda çok yanlız kaldım yanlız kalıncada düşündüm aynı sehirde 6 gündür sewgilimi göremedim ...

Ortak hiçbir şey yapamıyoruz konuşamıyoruz bile demişsin. 3 yıldır napıyorsunuz? Sadece sevişmek mi desem onda bile işteşlik var.

insan hiç anlaşamadığı birini sever, çook sever hemde benim gibi
önemli olan sabredebilmek, sabredemiyosanda kendinden ödün vermeden bitirebilmek

Back
X