• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan hiç anlaşamadığı birini sever mi?

3 senedir sürüyo ilişkim ama ben nasıl bu kadar körmüşüm ama vazgecemiyorum konusamıyor.sohbet eedemiyoruz beraber yaptığımız neredeyse hiçbirşey yok ayrılığı aklımdan gecirdikçe burnumum direği sızlıyo

İlişki rutinleşmiş olamaz mı , rutinleşti diye herkes ayrılmaya kalksaydı ohoooooo..
Ama sen aklına koymuşsun ayrılığı , kimseye açıklama yapmak durumunda değilsin bunu dert ediyosan.

Evlenmeyi düşünmüyo zaten o düşünse bile ben bu durumlar karsısında kayıtsız kalırdım iki ayrı insanız sankii konuşamıyorum o beni anlamıyo ben onu
benim yasım 22 onunsa 31 ileride daha büyük sorunlarımız olacak ben birseyler yapmak istiyorum gezip dolaşmak elelele yürümek vesaire ...offf:14::14::14::14:

Adam 31 yaşında sürekli liseli aşıklar gibi davranmasını bekleme bence , sende başka bişey var da bahaneler buluyosun gibi geldi bana..

Şu 69'u anlamadım ama...:9::9:
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir amma evlilik için sevgi tek başına yeterli değil ki..:31:

çok olgun birimi ciddimidir böyle biriyse ola bilirde öbür türlüsü çok ilginç konuşmamanz bile yanyana gelince ne yapıyonuz peki

Başlığı değiştirirseniz çok iyi olcak :27:

Herzaman bizim ilişkimiz böledi artık son zamanlarda çok yanlız kaldım yanlız kalıncada düşündüm aynı sehirde 6 gündür sewgilimi göremedim ...

Ortak hiçbir şey yapamıyoruz konuşamıyoruz bile demişsin. 3 yıldır napıyorsunuz? Sadece sevişmek mi desem onda bile işteşlik var.

insan hiç anlaşamadığı birini sever, çook sever hemde benim gibi
önemli olan sabredebilmek, sabredemiyosanda kendinden ödün vermeden bitirebilmek

Back
X