- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi legendary1
-
Bana seni engelleyeceğim deyip engellemeyenler varbenıde sevmıyorlar canım, cok kıbırlı bulduklarını soyleyenler vardaha komıgı bırı sırf sessız harf kullanıyorum dıye goz ardı etmıs benı halbukı suan yazdıgım bılgısayarın klavyesının tusları bıle yok ezbere allah ne verdıyse yazıyorum... telefondan yazdıgım zaman duzgun yazabılıyorum , dusun yanı onu bıle bahane eden olabılıyor... ınsanın canı gecınmek ıstesın yeter kı
bu arada senın sert yorum yaptıgını hıc gormedım aksıne cok eglencelısın benı hep gulduruyorsun
Sinirlendiriyorlar ama ne yapayım yaLegendarykız bu sakin halin mi ?
Gel senle özelde biraz dedikodu yapalım hzjsj
Bak dedikodu yapmadığın için gerginsin hahshhs
Maalesef is ortamı böyle insanlara karşı kötülemeler falan kıskançlık hazımsızlık hele ki başariliysan hiç çekemem hangi kurumdasin merak ettim özelden yazarmisinHerkese selamlar
Arkadaşlar ben yakın zamanda memur olarak atandım ve şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla büro da aşırı derece dedikodu hakim, benim de dedikodu, açık arama en nefret ettiğim şeylerdir. Açık sözlüyüm ben, arkadan konuşmayı sevmiyorum, bana zevk vermiyor. Ben gibi yeni başlayan kızlardan biriyle bir tık daha fazla muhabbetim olmuştu, fakat oda zaman ilerledikçe özel hayatıma yorum yapma gibi hadsizliğe başladı, ki özel hayatım ile ilgili tek kelime bir şey anlatmamama rağmen. Ve kendi masasının yanındaki iş arkadaşlarımız ile ilgili bana sürekli dedikodu yapıyor ve benim de katılmamı bekliyor. Daha önce böyle bir izlenim almamıştım ama zaman geçtikçe huyu suyu bana hiç uymadı.
Sorun şu ki, yüz yüze bakacağız bu arkadaşla, ve ben inanılmaz rahatsızlık duyuyorum. Size karşı o yüzü vermemenize rağmen bu tarz yorumlarda bulunan arkadaşlarla nasıl başa çıkıyorsunuz, iş yerinde sevilmek, saygınlığımı korumak insanlarla yüz göz olmamak için nasıl tavsiyeler verirsiniz, özellikle bu arkadaşla küsmeden nasıl sınır çizerim, tecrübelerinizden paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Hepinize teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
İş yerinde de seni sinirlendirince böyle tribe girersen çok dedikodunu yaparlarSinirlendiriyorlar ama ne yapayım ya
Ya o kadar sinirleneceğim hadsiz yorum yapan yok orada sadece başkalarının arkasından hakaret tarzı konuşan var yada fiziksel özellikleriyle dalga geçen bunlar benlik değil, yoruyorlar sadeceİş yerinde de seni sinirlendirince böyle tribe girersen çok dedikodunu yaparlar
Teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum bende iş ortamında mesafeyi sevenlerdenim, aslında benim sorunum o mesafeyi ayarlayamayan hayatıma fazlaca dahil olup, meraklı olan insanlarla. Güzel açıklamışsınızİş ortamında dedikodu, özel hayatlara kadar meze yapılan vıcık vıcık ilişkiler tehlikeli olabiliyor. Ben de iş ortamında mesafeyi sevenlerdenim, sıkı fıkı dostlukları iş arkadaşlarımla kurmuyorum; profesyonelce de bulmuyorum. Yemekte havadan sudan muhabbetler oluyor ya da iş ortamında olan biten konular. Sınırlarınızı siz çizecekseniz, bireysel takılın hiç hoşlanmıyorsanız.
Burdan bile görüyor olman lazim insanların çoğu böyle taraf olmaya meyilli, tek başına dedikodusuz olaysız barinamayan, kendi düşüncesi olmayan, objektif olmayan, ota çöpe takilip seni eleştirmekten zevk alan tipler. Kirkta yilda bir çıkar düzgün bi karakterde 'insan' . Onla yakın da olunur ölçülü dedikodu da yapılır bilirsin ki çünkü gidip baskasiyla seni cekistirmeyecektir. Bi derdini anlattiginda dogrusuyla yanlisiyla degerlendirecektir vs.Ne özel sektörde işe yarar o kısmı tam anlamadım. Karakter mi değişmem gerekiyor yani, bakın ben açık sözlüyüm ama karşı tarafı kıracak şekilde yapmam bunu. Arkasından konuşmam, çoğunlukla zaten kimsenin bir şeyi ile ilgili değilim, yorum isterse yaparım onun haricinde bir şey yanlışsa yanlış derim, karşı tarafa yaranmak için düşündüğümden farklı bir şey söylemem yada davranmam. Yanlış olan buysa zaten sıkıntı büyük.
Sana bişi anlatıcamYa o kadar sinirleneceğim hadsiz yorum yapan yok orada sadece başkalarının arkasından hakaret tarzı konuşan var yada fiziksel özellikleriyle dalga geçen bunlar benlik değil, yoruyorlar sadece
O kadar doğru yazmışsınız ki, mesela ben o bahsettiğim kişiyle dalgın anıma gelse bir cevap versem onla birlikte yapsam dedikodu, yemin ederim tüm kurum duyar bundan o kadar net eminim ki, o yüzden dedikodu yapmayı ben kötülemiyorum yapılır da ama her insanla yapılmaz dediğiniz gibi. Ve bu tarz olaylarda da o tip kişilere değil, ağzından 40 yılın başı bir laf çıkana oluyor.Burdan bile görüyor olman lazim insanların çoğu böyle taraf olmaya meyilli, tek başına dedikodusuz olaysız barinamayan, kendi düşüncesi olmayan, objektif olmayan, ota çöpe takilip seni eleştirmekten zevk alan tipler. Kirkta yilda bir çıkar düzgün bi karakterde 'insan' . Onla yakın da olunur ölçülü dedikodu da yapılır bilirsin ki çünkü gidip baskasiyla seni cekistirmeyecektir. Bi derdini anlattiginda dogrusuyla yanlisiyla degerlendirecektir vs.
aa ben çok saf ve lady idim beni bu insanlar bozdu diyorsun yaniii?Sana bişi anlatıcambir gün kız arkadaşım ve sevgilisi ile oturuyoruz. Çocuk ve kız leş gibiler sürekli her geçene yandan yemiş falan diyorlar. İlk anlayamadım, sonra bi baktım bunlar meğer geceden kalmaymış. Kadında asla böyle birisi değil.( yani ben öyle zannediyordum) sonrasında ben dayanamadım sizde galiba ağzından yediniz ki çeneniz ishal gibi durmuyor dedim bunlara
Şok geçirdilersonrasında kalkıp gittim. Bazen seviyesize aynen öyle davranacaksın hxhshhsjs
Berbat bi anımdır bu da. Sonra @benbudeğilim neden böyle diye sormayın hdjhd zor zamanlar geçirdim jxjdjdj
Ya hey allahım gerçekten baya güldüm bunaSana bişi anlatıcambir gün kız arkadaşım ve sevgilisi ile oturuyoruz. Çocuk ve kız leş gibiler sürekli her geçene yandan yemiş falan diyorlar. İlk anlayamadım, sonra bi baktım bunlar meğer geceden kalmaymış. Kadında asla böyle birisi değil.( yani ben öyle zannediyordum) sonrasında ben dayanamadım sizde galiba ağzından yediniz ki çeneniz ishal gibi durmuyor dedim bunlara
Şok geçirdilersonrasında kalkıp gittim. Bazen seviyesize aynen öyle davranacaksın hxhshhsjs
Berbat bi anımdır bu da. Sonra @benbudeğilim neden böyle diye sormayın hdjhd zor zamanlar geçirdim jxjdjdj
Kimseye mok atamam. 1 yaşından beri konuşuyorumaa ben çok saf ve lady idim beni bu insanlar bozdu diyorsun yaniii?
biz çalışanlar birbirimizin dedikodusu yerine ünlü tanınan müşterilerimizi pardon misafirlerimizi çekiştirirdik.bu çok daha zevkliydi.tv de uzun gördüğün 1.55 zayıf gördüğün 85 kilo harika saçları var sandığın yanmış tozak gibi saçlı idi deYa hey allahım gerçekten baya güldüm buna
İş ortamına ilk adım attığımda, bir hemcinsim hemen o öyledir, bu böyledir diye aslında kimseyi ilgilendirmeyen ikili ilişkiler, yaşam tarzı, dış görünüm gibi konular hakkında, güya beni ortama alıştırmak amaçlı bilgilendirme(!) yapmaya başlayınca, merhaba merhabadan öteye geçilmemesi gereken biri olduğuna kanaat getirmiştim. Öyle mi, hmmm diye geçiştirdim, sonra iyi ki samimiyet kurmamışım dedim; iş ortamında insanların yatak odası hakkında bile yorum yapma hadsizliğini gördüğümde kurtlar sofrasına düştüm dedim. Bir süre freelance çalışınca başımı dinlendim yemin ederim.Teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum bende iş ortamında mesafeyi sevenlerdenim, aslında benim sorunum o mesafeyi ayarlayamayan hayatıma fazlaca dahil olup, meraklı olan insanlarla. Güzel açıklamışsınız
Ya aynısını yaşıyorum birebir ya, bu kadar mı olur. Ben de şu anda Hmm öyle mi modundayım, püskürtmeyi başaracağım inşallahİş ortamına ilk adım attığımda, bir hemcinsim hemen o öyledir, bu böyledir diye aslında kimseyi ilgilendirmeyen ikili ilişkiler, yaşam tarzı, dış görünüm gibi konular hakkında, güya beni ortama alıştırmak amaçlı bilgilendirme(!) yapmaya başlayınca, merhaba merhabadan öteye geçilmemesi gereken biri olduğuna kanaat getirmiştim. Öyle mi, hmmm diye geçiştirdim, sonra iyi ki samimiyet kurmamışım dedim; iş ortamında insanların yatak odası hakkında bile yorum yapma hadsizliğini gördüğümde kurtlar sofrasına düştüm dedim.
ilk maaştan anneye güzel bir hediye alıyorsun haaa.anne mühimmmmYa aynısını yaşıyorum birebir ya, bu kadar mı olur. Ben de şu anda Hmm öyle mi modundayım, püskürtmeyi başaracağım inşallahgerçekten iş ortamı baya farklıymış.
Ya ceycey hep bunun hayali ile ders çalışıyordum, ne alsam anneme diye düşünmediğim an yok, inşallah güzel bir hediye bulacağım canım annemeilk maaştan anneye güzel bir hediye alıyorsun haaa.anne mühimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?