- 23 Ağustos 2012
- 51.251
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.627
- 898
- Konu Sahibi birpesimstngozyaslari
-
Eşim benim kıyafet olarak cok rahat takılır yani çok dikkat etmez giyimine. Onun için önemli olan rahatlık. o kadar kıyafeti var ama bir kıyafeti sevdi mi sürekli gece gündüz onu giyer. Derim değiştir başka kıyafet verryim. Bebekten ötürü çamaşır olayını hemej her gün yapamıyprum. Yani o sevdiği kıyafetlerini yıkayamıyorum başka kıyafetin var onları giy dediğimde kirli de olsa sevdiklerini giyer. İşte geçende arkadaşları yaw sen bu adamı boşlamışsın falan baksana ne hallerde hani gır gır şamata geçiyorlar. Ben de malesef ya işte şı altındaki şort aldıgı günden beri üstünde gece gündüz bunu giyor. Bunla yatıyor dedim.Hatta o kadar seviyor ki şı tsörtü kurumasını beklemden ıslak ıslak giyebiliyor dedim. Yanii hani mubalağa dediğimiz bir olay yok mu... Burda amaç gülmek gır gır ama sonra arkadaşlarından biri kötü niyetle eşimin bir şeyini eleştirdi. Orda film koptu. Yani ben ona malzeme vermiş oldum.Onu orada ifşaladım. Yani insanlar da aslında cok kötüler. Senin birclafını sana karşı hemen kullanıp zor duruma sokabiliyorlar. Ben eşimle başbaşa gayet mutlu olabiliyoruz ama ne zmaan bir ortama girsek bi yerde film kopuyor her zaman olmuyor. Ama işte sinek misali mide bulandırıyor. Yani kendime söz verdim artık girmeyecem o muhabbetlere. Çünkü ilk başya kendimi rezil etmiş oldum. Akıllı bir kadın gibi davranmadım. En büyük sitemim kendime. Bir anne olarak evladımın da gözünün içine bakamıyorum çünkü onu da yetiştirecek olan benim. Onun benim gibi olmasını asla istemiyorum.
İyi ama burada sizde suç yok ki. Arkadaşı başlatmış. Siz de takılmışsınız, ben seöylediklerinizde abartılı bir şey görmedim. Asıl kocanızın pis halini size bağlayan arkadaş cins geldi bana. Kocanıza zaten değinmiyorum bile. Pis ya adamEşim benim kıyafet olarak cok rahat takılır yani çok dikkat etmez giyimine. Onun için önemli olan rahatlık. o kadar kıyafeti var ama bir kıyafeti sevdi mi sürekli gece gündüz onu giyer. Derim değiştir başka kıyafet verryim. Bebekten ötürü çamaşır olayını hemej her gün yapamıyprum. Yani o sevdiği kıyafetlerini yıkayamıyorum başka kıyafetin var onları giy dediğimde kirli de olsa sevdiklerini giyer. İşte geçende arkadaşları yaw sen bu adamı boşlamışsın falan baksana ne hallerde hani gır gır şamata geçiyorlar. Ben de malesef ya işte şı altındaki şort aldıgı günden beri üstünde gece gündüz bunu giyor. Bunla yatıyor dedim.Hatta o kadar seviyor ki şı tsörtü kurumasını beklemden ıslak ıslak giyebiliyor dedim. Yanii hani mubalağa dediğimiz bir olay yok mu... Burda amaç gülmek gır gır ama sonra arkadaşlarından biri kötü niyetle eşimin bir şeyini eleştirdi. Orda film koptu. Yani ben ona malzeme vermiş oldum.Onu orada ifşaladım. Yani insanlar da aslında cok kötüler. Senin birclafını sana karşı hemen kullanıp zor duruma sokabiliyorlar. Ben eşimle başbaşa gayet mutlu olabiliyoruz ama ne zmaan bir ortama girsek bi yerde film kopuyor her zaman olmuyor. Ama işte sinek misali mide bulandırıyor. Yani kendime söz verdim artık girmeyecem o muhabbetlere. Çünkü ilk başya kendimi rezil etmiş oldum. Akıllı bir kadın gibi davranmadım. En büyük sitemim kendime. Bir anne olarak evladımın da gözünün içine bakamıyorum çünkü onu da yetiştirecek olan benim. Onun benim gibi olmasını asla istemiyorum.
Burda mesele senin malzeme vermiş olman değil, karı koca hazır cevap olmamanız. Devam etseydiniz o arkadaşınızın üslubuyla konuşmayaEşim pis biri değil kişşsel hijyenine dikkat edeer ama giyim şöz konusu olunca bi tık paspallığı var. Yani şöyle görmemiş küçüklükten beri fakirlik içinde yerişmiş vs... İşte işi bozan o arkadaş oldu terbiyezleşti ama ona o fırsatı ben eline vermiş oldum. Onlar orada eşimin giyimiyle dalga geçerken ben de biraz daha onu yerin bidine sokmuş oldum. Sonra iş kişisel temizliğe döndü... Sonuç eşim fena bozuldu. Ben de buna sebep oldum.
.
Zaten hiç hazır cevap biri olamadım. Hep böyle gece yastığa başımı kpyduğumda tek tek patır patır flaşlar çakılır beynimde, yaa burda bana bunu mu demek istedi, ben bunu niye böyle dememişim, burda şu denmeliydi ya da denmemeliydi... Böyle yani o yüzden arkadaş çevrem de cok yok.Burda mesele senin malzeme vermiş olman değil, karı koca hazır cevap olmamanız. Devam etseydiniz o arkadaşınızın üslubuyla konuşmaya
Eşim pis biri değil kişşsel hijyenine dikkat edeer ama giyim şöz konusu olunca bi tık paspallığı var. Yani şöyle görmemiş küçüklükten beri fakirlik içinde yerişmiş vs... İşte işi bozan o arkadaş oldu terbiyezleşti ama ona o fırsatı ben eline vermiş oldum. Onlar orada eşimin giyimiyle dalga geçerken ben de biraz daha onu yerin bidine sokmuş oldum. Sonra iş kişisel temizliğe döndü... Sonuç eşim fena bozuldu. Ben de buna sebep oldum.
.
Bol bol kitap oku. Bir şey söylemeden önce ona kadar say, aklına gelenleri hemen dile getirme.Zaten hiç hazır cevap biri olamadım. Hep böyle gece yastığa başımı kpyduğumda tek tek patır patır flaşlar çakılır beynimde, yaa burda bana bunu mu demek istedi, ben bunu niye böyle dememişim, burda şu denmeliydi ya da denmemeliydi... Böyle yani o yüzden arkadaş çevrem de cok yok.
Eşim pis biri değil kişşsel hijyenine dikkat edeer ama giyim şöz konusu olunca bi tık paspallığı var. Yani şöyle görmemiş küçüklükten beri fakirlik içinde yerişmiş vs... İşte işi bozan o arkadaş oldu terbiyezleşti ama ona o fırsatı ben eline vermiş oldum. Onlar orada eşimin giyimiyle dalga geçerken ben de biraz daha onu yerin bidine sokmuş oldum. Sonra iş kişisel temizliğe döndü... Sonuç eşim fena bozuldu. Ben de buna sebep oldum.
.
Nasıl da manipüle edilmişsin ya. Adam sana patavatsız diyor ama kendi pisliğine bakmıyor! Niye altta kalıyorsun? Desene sen pis olmasan orda o konu zaten açılmazdı diye!Eşim benim kıyafet olarak cok rahat takılır yani çok dikkat etmez giyimine. Onun için önemli olan rahatlık. o kadar kıyafeti var ama bir kıyafeti sevdi mi sürekli gece gündüz onu giyer. Derim değiştir başka kıyafet verryim. Bebekten ötürü çamaşır olayını hemej her gün yapamıyprum. Yani o sevdiği kıyafetlerini yıkayamıyorum başka kıyafetin var onları giy dediğimde kirli de olsa sevdiklerini giyer. İşte geçende arkadaşları yaw sen bu adamı boşlamışsın falan baksana ne hallerde hani gır gır şamata geçiyorlar. Ben de malesef ya işte şı altındaki şort aldıgı günden beri üstünde gece gündüz bunu giyor. Bunla yatıyor dedim.Hatta o kadar seviyor ki şı tsörtü kurumasını beklemden ıslak ıslak giyebiliyor dedim. Yanii hani mubalağa dediğimiz bir olay yok mu... Burda amaç gülmek gır gır ama sonra arkadaşlarından biri kötü niyetle eşimin bir şeyini eleştirdi. Orda film koptu. Yani ben ona malzeme vermiş oldum.Onu orada ifşaladım. Yani insanlar da aslında cok kötüler. Senin birclafını sana karşı hemen kullanıp zor duruma sokabiliyorlar. Ben eşimle başbaşa gayet mutlu olabiliyoruz ama ne zmaan bir ortama girsek bi yerde film kopuyor her zaman olmuyor. Ama işte sinek misali mide bulandırıyor. Yani kendime söz verdim artık girmeyecem o muhabbetlere. Çünkü ilk başya kendimi rezil etmiş oldum. Akıllı bir kadın gibi davranmadım. En büyük sitemim kendime. Bir anne olarak evladımın da gözünün içine bakamıyorum çünkü onu da yetiştirecek olan benim. Onun benim gibi olmasını asla istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?