- 16 Şubat 2014
- 400
- 68
- 303
- Konu Sahibi antisiyete
-
Kendinizi seviyor sayıyorsunuz ne mutluİnsanlar bana karşı hatalıysa söylüyorum yok devam ediyor ise aynisini yapıyorum yok olmuyorsa güle güle işte kapı bir Kamuran daha yok haketmiyor benim insanlığımı
Bazı insanlar çıkmaz hayatınızdan eş gibi anne gibi kardeş gibi hele ki güçlü bir aile yapınız varsa farklı olmak az görüşmek isteseniz dahi belli ölçülerde usulüne göre yapabilirsiniz bunu sanırım bekarsınız daha ya da hiç sıkıntıya girip geçin yapmak zorunda kalmadınızEğer çözülebilir bir sorun olduğunu düşünüyorsam açık iletişimden yanayım.
Ama çözülemeyecek bir sorun varsa ve bu sorun beni yaralıyorsa direk hayatımdan çıkarırım o kişiyi. Çok sevsem de devam etmem. Bana en kolayı bu geliyo valla, doğru mu yanlış mı bilemem. Bu şekilde hayatımdan çıkardığım arkadaşlarım oldu.
Yoo evliyim. Eş yönünden şanslıyım.Bazı insanlar çıkmaz hayatınızdan eş gibi anne gibi kardeş gibi hele ki güçlü bir aile yapınız varsa farklı olmak az görüşmek isteseniz dahi belli ölçülerde usulüne göre yapabilirsiniz bunu sanırım bekarsınız daha ya da hiç sıkıntıya girip geçin yapmak zorunda kalmadınız
Olur olur bal gibi olur. Hem daha değerli olursunOlur mu canım
Evliyim. Eșim ailesiyle karşılıklı olarak mesafeli ve seviyeli bir ilişkimiz var. Kimsenin birbirinden bir beklentisi olmuyor.Allah hidayet versin zor geçim siz evli misiniz
Bravo oturtabildiysenizEvliyim. Eșim ailesiyle karşılıklı olarak mesafeli ve seviyeli bir ilişkimiz var. Kimsenin birbirinden bir beklentisi olmuyor.
Canım isterse giderim, onlar gelmek isterse buyur ederim.
Kalmaydi, aradın, aramadin muhabbeti olmaz.
Kendini sevenlerde bugünnÇabalamam. Hiçbir şey yapmam. Eğer hayatımdan çıkaracağım biriyse yani arkadaşımsa vs..çıkarırım. Aile bireyiyse hiiç oralı olmam arada 1 2 kelime mecburi şeyleri konuşur sonra kendi keyfime bakarım. Bana haksızlık yapana ne kendimi yoracam.
+1Birinci soru: lafı eğip bükmeden dimdirek söylerim.
İkinci soru: beni anlamak istemeyen biriyle işim olmaz.
Aynı benim eşimin şikayetini okumuş gibi hissettim.Son zamanlarda hep beni bu şekilde suçladığı için.Bir insan eğer ki hatalıysa ve size karşı haksızlık yapıyorsa. Bunu ona nasıl anlatırsınız. Dil yolu ile mi yoksa hal yolu ile mi (iyilikle utandırarak) ya da yaptırım uygulayarak mı. yaptığınızın aynısını ona uygulayarak mı
/eğer sizi anlıyor ve hala soğukluğunuzdan anlamıyorsa veya
Anlayıp düzeltme yoluna girmiyorsa bunun için ne yapmak gerekir. Uzun vadede sağlıklı ilişki kurmak bağları koparmak istemiyorum. Mücadele etmek istiyorum hem ahlaken hem aklen doğru bir tutum sergilemek istiyorum.
Bir insanla ilişkiyi devam ettirmek için, hele ki değer veriyorsanız önce güzel dille anlatırsınız hatta sabrınız isteğiniz varsa birkaç kere anlatırsınız, bak bu mantıklı olur bak şöyle yapalım dersiniz. O da fikirlerini söyler ortak noktada birleşir ve birbirinizi anlarsınız. Ha yok güzel dilden anlamıyorsa tartışırsınız. Sert dille oluyor mu diye bakarsınız. Baktınız olmuyor uzatmayın zaten, çünkü bu kendinizi yıpratmaya girer. O zaman da sizin için zor bile olsa resti çeker kendi hayatınıza devam edersiniz. O kişiyle ipleri koparırsınız. Eğer sizin fikirlerinize önem vermeyen biri varsa sizi dinlemiyor sizi duymuyorsa bu sağlıklı bi ilişki değildir. Bazen sağlıklı ilişki istemek yürütmek alttan alarak olur zanneder insan, oysa kendinden verir durur. Bence bu yanlış, karşı tarafta sizin verdiğiniz kadarını vermeli. Olması gereken bu. Size değer veren kişi sizi duyar, bi şeyleri değiştirmeye çalışır. Hiç yoksa ortak bi paydada buluşmaya çalışır. Size bu başlığı açtırmaz.Bir insan eğer ki hatalıysa ve size karşı haksızlık yapıyorsa. Bunu ona nasıl anlatırsınız. Dil yolu ile mi yoksa hal yolu ile mi (iyilikle utandırarak) ya da yaptırım uygulayarak mı. yaptığınızın aynısını ona uygulayarak mı
/eğer sizi anlıyor ve hala soğukluğunuzdan anlamıyorsa veya
Anlayıp düzeltme yoluna girmiyorsa bunun için ne yapmak gerekir. Uzun vadede sağlıklı ilişki kurmak bağları koparmak istemiyorum. Mücadele etmek istiyorum hem ahlaken hem aklen doğru bir tutum sergilemek istiyorum.
Ne için suçluyorAynı benim eşimin şikayetini okumuş gibi hissettim.Son zamanlarda hep beni bu şekilde suçladığı için.
Doğru söylüyosunuz ama benim de hatalarım oldu o da üzerini kapattı herkes değer vermediğinden dem vurmuş amaBir insanla ilişkiyi devam ettirmek için, hele ki değer veriyorsanız önce güzel dille anlatırsınız hatta sabrınız isteğiniz varsa birkaç kere anlatırsınız, bak bu mantıklı olur bak şöyle yapalım dersiniz. O da fikirlerini söyler ortak noktada birleşir ve birbirinizi anlarsınız. Ha yok güzel dilden anlamıyorsa tartışırsınız. Sert dille oluyor mu diye bakarsınız. Baktınız olmuyor uzatmayın zaten, çünkü bu kendinizi yıpratmaya girer. O zaman da sizin için zor bile olsa resti çeker kendi hayatınıza devam edersiniz. O kişiyle ipleri koparırsınız. Eğer sizin fikirlerinize önem vermeyen biri varsa sizi dinlemiyor sizi duymuyorsa bu sağlıklı bi ilişki değildir. Bazen sağlıklı ilişki istemek yürütmek alttan alarak olur zanneder insan, oysa kendinden verir durur. Bence bu yanlış, karşı tarafta sizin verdiğiniz kadarını vermeli. Olması gereken bu. Size değer veren kişi sizi duyar, bi şeyleri değiştirmeye çalışır. Hiç yoksa ortak bi paydada buluşmaya çalışır. Size bu başlığı açtırmaz.
Siz hala boşanmadınız mı?Aynı benim eşimin şikayetini okumuş gibi hissettim.Son zamanlarda hep beni bu şekilde suçladığı için.
Eşim derken? Allah'ım ne kadar da sahiplenici gadın tutuşu.Aynı benim eşimin şikayetini okumuş gibi hissettim.Son zamanlarda hep beni bu şekilde suçladığı için.
Yokluğun gözü kör olsun.Eşim derken? Allah'ım ne kadar da sahiplenici gadın tutuşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?