İnsan ilişkilerinde Uzmanım doğruya yönlendiririm diyen varsa buyursun gelsin Allah için bi baksın.

Bi hafta aramadık sormadık diye kalp spazmı geçirmiş. Baya takan üzülen biri. Savunmak için yazmıyorum çözüm sunmanız için yazıyleum
Ablam ilk evlendiginde aile apartmaninda oturuyordu. Kv. Girişte, üst katlarda gelinler.
Oğulları her akşam gelirken annelerine ugrayip, oyle evlerine cikiyorlardi. Ve haftada en az iki kere, kv.deye yardima inmeyen gelinler sebebiyle kv. Kalp spazmi geciriyordu.

Teşekkür ederim. Gece gece ne Mesai harcamışız işin tuhaf tarafı bugün kayınvalidrme misafir gelecek bende davetliyim azıcık kısasa kısas yapalım bakalım

Allah hidayet versin zor geçim siz evli misiniz

İlgilendirmemesine rağmen baya bi mesai harcadınız ilgilenseydiniz neler yapardınız acaba çok merak ediyorum

Nereye gittiniz arkadaşlar konuyu kaçırdınız mı kayınvalidem deyince bi gidiverdiniz

Siz boyle alttan alta laf sokarak, kibirlenerek dini vecibelerinizi yerine getirdiginizi, cok iyi kalpli insan oldugunuzu mu dusunuyorsunuz?

Tamam sensin, en birinci gelin de sen olacaksin ama cevrende herkes bastan kimin ne oldugunu anlamis

Kalp krizi geçiremeyenler için birebir kalp spazmı.

Kalp krizi geçiremeyenler için birebir kalp spazmı.
Siz boyle alttan alta laf sokarak, kibirlenerek dini vecibelerinizi yerine getirdiginizi, cok iyi kalpli insan oldugunuzu mu dusunuyorsunuz?

Tamam sensin, en birinci gelin de sen olacaksin ama cevrende herkes bastan kimin ne oldugunu anlamis
İşin şakası teşekkür ederim yine de saminiyetle

Rahatsız olduğum şeyi dille söylerim. Anlamıyor devam ediyorsa ilişiğimi keserim. Veya mesafe koyuyorum. Uğraşamıyorum artık insanlarla

yani düzeltmiyorsa kendini bildiği halde bırakır gider önüme bakarım hayat kısa kimseyi adam etmekle uğraşamam

İnsanlar bana karşı hatalıysa söylüyorum yok devam ediyor ise aynisini yapıyorum yok olmuyorsa güle güle işte kapı bir Kamuran daha yok haketmiyor benim insanlığımı

Eğer çözülebilir bir sorun olduğunu düşünüyorsam açık iletişimden yanayım.
Ama çözülemeyecek bir sorun varsa ve bu sorun beni yaralıyorsa direk hayatımdan çıkarırım o kişiyi. Çok sevsem de devam etmem. Bana en kolayı bu geliyo valla, doğru mu yanlış mı bilemem. Bu şekilde hayatımdan çıkardığım arkadaşlarım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…