- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar. Derdim bitmiyor biliyorum ama yardımlarnız bana yol gösteriyor. Ben iş değişikliği sebebiyle 4 aydır özel bir şirkette çalışıyorum. İnsan kaynakları konularım da var ama adamı tekrar özetliyorum leş gibi kokan sigara içen ve bel altı espri yapıp tepki gösterince yetkilerimi kullansam kullanırım diye alttan tehdit savuran egoist bir tip.Dün bu insan kaynaklarındaki adam bir iş istedi ve işimin yoğunluğundan sadece 5 dk gecikmeli yapabildim. Onun istediğinden daha acil bir iş. Her neyse adam panik atak bir tip olduğu için odama gelip ver ben yapacağım dedi bende şuan onu yapıyorum zaten dedim böyle bir iki ısrardan sonra bana "sinirimi senden çıkartırım!" dedi bende kime sinirlendiyseniz ondan çıkartabilirsiniz sinirinizi zira sebep ben değilsem kimse benden sinirini çıkartamaz dedim. ama tabi biraz yüksek sesle söyledim. patronum beni uyardı özür diledim. bugün benden bir savunma yazısı istiyor ilk olarak bu konuyla ilgili. bu arada agresif ve gereksiz çıkış yapmışım beni işe alan bir amirine nasıl böyle bağırırmışım. savunma yazısına bakın. bende bu konuya cevap yazdım ama bir konu var ki bu konudaki cevaplar için sizden yardım istiyorum. ben işe başlarken ingilizcem olmadığını biliyorlardı bana geliştir öğren az da olsa dedi tamam dedim ama işyeri o kadar yoğun değil ve benim ingilizce çalışmak için vaktim olsa da patronlar evinde çalışsın diyorlarmış.
bende haliyle eve git yemek duş vs derken saat 11 i bulunca bırakın ingilizce çalışmayı yorgunluktan bir hal kalıyorum. Neyse uzatmadan bu beyefendinin sorusunu yazacağım:
İngilizce arayanlarımız olması sebebiyle telefonda not almak veya yönlendirmek için sizi işe alırken biraz ingilizcenizi geliştirin, günlük konusma kalıplarını gerekirse ezberleyin dememe rağmen, 1 Eylül'de işe girmenize rağmen İngilizceyi en ufak bir şekilde öğrenebilme konusunda gayretiniz neden olmamaktadır?

İngilizce arayanlarımız olması sebebiyle telefonda not almak veya yönlendirmek için sizi işe alırken biraz ingilizcenizi geliştirin, günlük konusma kalıplarını gerekirse ezberleyin dememe rağmen, 1 Eylül'de işe girmenize rağmen İngilizceyi en ufak bir şekilde öğrenebilme konusunda gayretiniz neden olmamaktadır?