- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O bu gidisle kendini degil beni öldurecek. Saplanti pislik bi herifBaşlığı okuyunca geride bırakacağı mal varlığı çoksa tabiki ölsün diye geçirdim içimden ...
Bırak öldürsün madem kendini , vicdanmı yapıyorsun ?
Evet bencede konundan anlaşılıyor , niye göze alıyorsun , bırak ne bok yerse yesin , o çocuğada yazık günah değilmiO bu gidisle kendini degil beni öldurecek. Saplanti pislik bi herif
Yazik tabi ben zaten bu evden kacarsam cocugum icin kacar giderim. Bizi bulurlar diye korkuyorum ve gitsem nereye siginicam küçük cocukla nasil yapicam büyümesini bekliyorumEvet bencede konundan anlaşılıyor , niye göze alıyorsun , bırak ne bok yerse yesin , o çocuğada yazık günah değilmi
aynen.icince tehlikeli olmiyor aslinda tam tersi iyilik melegi oluyor kafa yerindeykende kasi catik ve durgun oluyor bazen neselo bazen mutsuz duruyorAcilen o evden ayrılmanız lazım çocuğunuz da tehlilede? Madde bağımlısı derken bu arada e ile başlayan mı?
Ben bu evden kacacam zamanini bekliyorumKendinize yazik etmenizi de gectik
Cocugunuza yazik oluyor
Lise terk. Meslegim yok. Bekarken çalışıyordum ama evlenene kadarda. Zaten gidersem aileme asla soylemem onlarada güvenmiyorim iki guzel lafla ailemide kandirir o sonra basima is acarÇok zor, aile arkada olmayınca da verebilecek çare yok.
İşiniz var mı? Ne mezunusunuz? Başka bir şehirde yaşayamaz mısınız çocuğunuzla?
Gerekirse ailenize de söylemezsiniz şehri, akılları başlarına gelir belki.
Cocuk buyuyunce hic kacamazsinizBen bu evden kacacam zamanini bekliyorum
Mesleğiniz yoksa ne yiyecek ne içeceksiniz? Unutun siz gitmeyi, başka çare lazım.Lise terk. Meslegim yok. Bekarken çalışıyordum ama evlenene kadarda. Zaten gidersem aileme asla soylemem onlarada güvenmiyorim iki guzel lafla ailemide kandirir o sonra basima is acar
Suandada kacamam. Para yok. Sadece iki altin yüzüğüm var telefonum var 3 bin tutar. E çalışırım desem 1.bucuk yasindaki cocugima kim bakacak nasil calisicam cikmazdayim elim kolum bagliCocuk buyuyunce hic kacamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?