Insan kocasının ölmesini istermi

Konular benzer olduğu için karıştırmış olabilirim. Kusura bakmayın.

Sonuçta elin adamı için anne babayı ezip geçmenin sonucu bu oluyor.
Keşke ilk zamanlar resti çekip ayrılsaydınız.

İşte buna kızıyorum

Kadınlar katillerinin kucağına bile isteye gidiyor. İnşallah öyle bir saçmalık yapmaz ablanız.

Kesinlikle boşanmalısınız - Eşinizin tehditlerine uymayın derim.
Bir de aklıma takılan - Aileniz evlenmeye karşı çıkıyor fakat sonradan boşanmak istediğinizde barışmanızı istiyor ?? Neden?
Madde bağımlılığı bir ömür devam eder genelde.

Bence cocugum oldugu icin yada esimin bize zarar vericegini düşündüğü icin. Bosanma davasi actigimda babamla yasadim babam. Kirami odedi ev ihtiyaci herseyde yardim etti. Nezmanki buyukler devreyr girdi ailem yumuşadı..ya bide bi kiz evden gelin gidince artik eskisi gibi o evin kizi olamiyorsun bi misafir gibi oluyisun rahatsizlik verir gibu

Anladım. Aileniz yanlış düşünüyor - bu evlilikte kaldığınız sürece siz daha çok zarar göreceksiniz aslında.
Lise terk olduğunuzu okudum - bu durumda eşinize katlanıp eğitiminizi tamamlamaya bakın. Açıktan okuyun. Ardından da işe girip kendinize bir hayat inşa edin. Aileniz size destek vermek istemiyorsa onlara muhtaç olmamaza çalışın.
Bol şans!

devlete sığın...yada başka bir ilde evde bakıcılık işine gir, istersen yaparsın birşeyler, sende istemiyorsun demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…