- 20 Ocak 2015
- 9.612
- 14.050
- 448
- 41
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Guven kendine lütfen , özür dilerim deşmek değil amacım. Şuanda gidecek yerim yok diyorsan ayakların sağlam basınca dönme , markete gir bebeğe bakacak biri varsa 3-5koy kenara sonra olue gibi geliyor. Bu batağa sizi batırmadan cikman lazim o evden çocuğun varEvet o yum keşke hatirlatmasaydin travmaydi bnm icin. Kacicm bu evden allahin izniyle ama nezamn oni kestremiyorim. Yada cocugum kucuk oldugu icin kendime güvenmiyorum
Ya ihbar etsen acaba hapise girer mi?Bosanmiyor Allahin belasi saplantili manyak biri.dava acmamda gerek yokki ben kagidinda degilim. Kurtulmanin pesindeyim sadece. Keske insan gibi bosanabilsek ama o yok onda ya kendine ya bana zarar vericek. Yemin ediyorum cocugimdan olmasa tirnak. Kadar bana zarar vermesinden korkmam ama ben ölemem benim cocugim var oyle bi riski alamam
Polise yakalanmis zaten idrar veriyor. Bugun kullandi ya bu ayin 9 da idrar verecek eger idrari degistirmezse yakalanir zaten. Insallah yakalnir. Ben bikere sikayet ettim zaten bisi olmadiYa ihbar etsen acaba hapise girer mi?
Evliligimizn ilk 1 yili yada bir bucuk hic kullanmadi sadece bikackez esrr kulladigini anladim o esrr simdilerin yaninda neki. Ben esr kullansin digeri kullanmasin die dua etmis biriyim artik hesap et o bana basit geliyorKarpuzlu araba bu adam nişanlıyken bile kullanıyorsa neden çocuk yaptınız. O ara düzelme gibi bir durum mu olmuştu? Böyle bir r adamdan çocuk yapacak biri değilsin çünkü
Ne kullanıo ???Oyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum
Boşan kurtul böyle bunumu cekıcen?Umarım bı yolunu bulursun bı yolu bulunur ınsallah.Bıtmedı bolelerı bıtmıolar cagalıolarOyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum
Oyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum
Böyle adam ne düzelecek allah tez zamanda gebertsin de ailesi de eşi de kurtulsunAllah yardım ve ıslah etsin..... Ölsğn diye dua edeceğine düzelsin diye dua edin inşaallah düzelir kendini de dizide kurtarır..
Siz baskasiyla karistiriyosunuz sanirim ben buraya uye oldugumda hamileydim zaten. Ya gerçekten bu yazdiklarina inaniyormusun. pencereden bakinca hersey bukadar basitmi geliyor. Eger siz u hayati yasamak istiyorsaniz bende istiyorum diye bilin. 1.bucuk yasindaki cocukla kacmak bukadsr kolay olsaydi ben simdiye çoktan gitmistim zaten. Ben bisiler duzelir diyede beklemiyorim dava da acmistim poliside sikayet ettimistim.. Ben bilmiyormuyum duzelmiceni ben sadece zamanini bekliyorum bu evden cikip gitmek kolay ya sonrasi 1.buck yasindaki cocukla elimde para yok pul yok nereye gidicem. Siginma evi diyiceksin orda bile olsam paraya ihtiyacim olmicakmi hep ordami kalicam. Kopru altinami gidim. Laf olsin diye konusmayin allah aşkınaAllah kurtarsın.
Gerçekten ders almasını bilene ibret bu konular.
Konu sahibinin ilk konularını da biliyorum. Daha evliliğin ilk zamanlarında ayrıl bu adamdan koca, baba olmaz dedik. Ama her kadın gibi düzelir diye bekledi, düzelir diye çocuk yaptı. Düzelmediği gibi daha kötü oldu. Çünkü hiçbir insan kabullenen, katlanan olduğu sürece değişmez.
Noldu? Dün kıyamadığınız erkek şimdi zarar verecek diye korkuyorsunuz. Dün babalığı yakıştırdığınız erkeğe ölse diye beddua ediyorsunuz. Çocuk olmasa çekip giderdiniz ama bile isteye baba yaptınız bu adamı.
İnşallah kadınlar başına gelmesini beklemeden, yaşayanlardan ders alır artık.
Ne desen artk. Onceden bi esrr di sonra digerleride oldune madde kullanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?