Insan kocasının ölmesini istermi

Allah yardım ve ıslah etsin..... Ölsğn diye dua edeceğine düzelsin diye dua edin inşaallah düzelir kendini de dizide kurtarır..

Suandada kacamam. Para yok. Sadece iki altin yüzüğüm var telefonum var 3 bin tutar. E çalışırım desem 1.bucuk yasindaki cocugima kim bakacak nasil calisicam cikmazdayim elim kolum bagli
Siginma evine gidin. Madde bagimlisi ve psikopat kocadan daha iyi orasi. Cocugunuza bakilir, siz de meslek edinirsiniz.

Umursamıcam diorum herdefasinda ama oyle farklo oluyorki iğreniyorum ondan sinirleniyorum kavga ediyoruz

Oda var aklimda aslinda. Kafam cok karisik mantikli kararlar vermek istiyorum bu kafayla karar veremem
Kafa karisacak bir sey yok ki. Aliyorsunuz cocugu cikiyorsunuz evden. Kendinize ve cocugunuza yetecek kadar da kiyafet ve nufus cuzdanlari. Hepsi bu. Su anki hayatiniz da muhtesem olmadigina gore.

Sizin de piskolojiniz bozulmuş. Böyle bir adamla çıcuğunuzu nasıl aynı ortamda tutabiliyorsunuz anlamıyorum. Boşanmayın ölsün diye dua edin belki tutar

Kafa karisacak bir sey yok ki. Aliyorsunuz cocugu cikiyorsunuz evden. Kendinize ve cocugunuza yetecek kadar da kiyafet ve nufus cuzdanlari. Hepsi bu. Su anki hayatiniz da muhtesem olmadigina gore.
Ya keske boyle dedigin gibi kolay olsa ya. Ee 7 yil boyunca siginmadami kalacam ben enazindan ise gidiyor nalet yüzünu saat 23 te görüyorum

Ya keske boyle dedigin gibi kolay olsa ya. Ee 7 yil boyunca siginmadami kalacam ben enazindan ise gidiyor nalet yüzünu saat 23 te görüyorum
6 ay kalirsiniz. O surede is bulunmus olur size. Cocugunuza bakilir. Sonrasinda basinizin caresine bakacak duruma gelirsiniz. Evde kaldiginiz surede bu saydiklarimdan daha iyi bir sey yapmiyorsunuz nasilsa. Yani daha iyi bir alternatifiniz yokken bir an once bir yerlerden baslayin

Okadar umutsuzumki valla suana kadar ettigim beddua kabul olsaydi bu adam iflah olmazdi. Naletlenmis gibiyim
Şunu net söyleyebilirim ki madde kullanan bir kişi çok çok çok zor bırakır. Bıraktığında tekrar başlar. Madde kullanan biri ile gerçekten hayat zor. Yanında olayım dedikçe siz dibe batarsınız.
piskolojik destek alırsanız doğru kararlar vermeye başlarsınız

aynen.icince tehlikeli olmiyor aslinda tam tersi iyilik melegi oluyor kafa yerindeykende kasi catik ve durgun oluyor bazen neselo bazen mutsuz duruyor

Bir insan kendine nasıl yapar bunu nerden bulaşmış bu raddeye gelene kadar ailesi nerdeymiş? Korkunç bişey. Ciddi bir rehabilitasyon tedavisi gördü mü?

Kullanmadım diyormuş ya siz nerden eminsiniz cip var dediniz ya o Mu sinyal veriyor bilmiyor mu bunu?

Kullanmadım diyormuş ya siz nerden eminsiniz cip var dediniz ya o Mu sinyal veriyor bilmiyor mu bunu?
Ben bu isin uzmani oldum artik kullandin eminim. Davranisi burun kizariklogi bize ilgisinin artmasi cok konuşmasi. Saklamak icin neler yapti esrr kullandiginda kalkti damla almis goz aki beyazlasin ben anlamiyim die ama yemezler yine anladim yalan soyliyor asiri yalan konuşuyor

Haklisin bi cozum bulmak zorundayim yoksa bende timarhamelik olucam bi gidisle

Üzerinde ya da evde bulunduruyor mu?
Tanık oldunuz mu konutunuzda buna?

Yok ben umudumu kestim asla duzelmez 9 10 yaslarinda girmis bu bataga simdi 29 yasinda sence duzelirmi.
Kötü düşünürsen kötü olur Allahın mucizeleri var inşaallah sana bana bu mucizeleri yaşamak nasip olur benim eşiminde alkol sorunu var....Allah yardım etsin

Bir insan kendine nasıl yapar bunu nerden bulaşmış bu raddeye gelene kadar ailesi nerdeymiş? Korkunç bişey. Ciddi bir rehabilitasyon tedavisi gördü mü?
Defalarca tedavi gordu her sene tedavide. En iyi yontem cipti 3.bin 4 binmi neydi onuda taktik 3 ay kullanmadi sonra bidaha taktirdik. Ben zaten o cipin etkisi gecince kullanacağını biliyordum 6 ay da kar dir huzurlu olurum diye taktirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…