'Insan' olamayan eş

Bende duygularımı böyle konularda dile getirmekten aciz olanlardanım. Dinlerim ve geçerim ama aslında üzülür o An Ne diyeceğimı bilemem. Ki diyecek şeyler bellidir o An tikanirim..
Amâ eşiniz gibide alay edip dalga da geçmem bu konuda çook haklisiniz.

Yanlış anlamayın benim amcam otopsilere giriyor,olay yeri inceleme görevlisi konuşurken çok soğuk ve ölümü basite indirgeyen bir yapısı var,,,ben sordum amca sen böylesin neden? Bilmiyorum yani şu hayatta öyle şeylerle karşılaştım artık ne düşünmeliyim diyede hissedemiyorum diyor...sizin eşinizin görevi ne acaba?

Kocandan ve onun ailesinden nefret ettim çok özür diliyorum

Duygusuzluk, merhametsizlik, acımasızlik da bir rahatsızlık..Mutlaka psikolojide bunun bir ismi vardır..

Ya bu adamla ömrünüzü böyle üzülerek geçireceksiniz ya takmayacaksınız.. Ya da iyi bir psikoloğa gitmesini sağlayacaksınız.

Bende bunun psikolojik bir rahatsizlik turu oldugunu dusunuyorum.
Ne oldugunu bilmiyorum cok benzer seyler benim esimdede var.empati yapamaz mesela asla.
Minimum seviyedeki insani seyleri cogu zaman beceremez.

bende hep merhametsiz vicdansiz duygusuz olarak tarif ederim onu.ama elinde olarak yaptigini sanmiyorum

Eger esiniz dayinizi tanimiyorsa sizin gibi uzulup tepki vermesini beklemeyin yalandan yer ah vah etmiyo adam demekki. Yakinen tanidiklarinizada boyle duyarsiz davraniyorsa sikinti ama herkese duyar beklemeyin banaa gereksiz geliyo insan tanimadiklari icin nekadar uzulebilir?

İnsanlıktan nasibini alamamis demekki insan bı Allah şifa versin der,ayrıca eşiniz sizin ailenize karşı böyleyse sizde onun ailesine karşı aynısını yapın bir sıkıntısı olursa duymayın bile eşinizi,Rabbim hastaniza şifalar versin inşallah

Cunku aramızda birebir bir sorun yok. Dediğim gibi insanlık anlayışlarımız farkli bu hususta soğudum kendisinden. Bana karşı yada birebir evliligimize karşı bir kötülüğü yok. Duyar ve merhamet gerektiren konularda bu kadar gaddar olmasi beni itiyor.
Dayiniza çok geçmiş olsun insaAllah bir an önce hem dayiniz hem diğer hastalar sağlığına kavuşur Allah sifa versin böyle hastalıkla dalga geçen insanlara diyecek söz bulamıyorum....
Amin inşallah.

Amin insallah.

Belki gerçekten elinde değildir bilmiyorum. Aile yapılarıda biraz öyle aslında ailecek çok soğuk kanlilar. Bu zamana kadar birşey için çok derinden uzulduklerine veya sevindiklerine hic şahit olmadim. Ya tepkisiz kalıyorlar yada saçma bir şekilde alay ediyorlar. Esimde sadece bir kere şahit oldum oğlumun doğumunda narkozdan ayılınca baş ucumda ağladığını gördüm. Başka hiç şahit olmadım.

Taniyor kendisini. Ben benim gibi uzulup tepki vermesini beklemedim zaten uzuntumu kendine alay malzemesi yapmasına sinirlendim.

Birebir sorun yok mu? Eşinizle evli olmaktan utanmak, tiksinmek sizce birebir sorun değil mi? Siz ne sebeple olursa olsun eşinize karşı bu duyguları hissediyorsunuz. Bu duyguları hissettiğiniz biriyle neden evliliğinize devam etmek istiyorsunuz? İlk mesajımda da bunu sordum

Ay bu sosyal izolasyon bisürü boşanmaya sebep olacak heralde.eşlerimizin gerçek yönlerini görcez sürekli beraber oldugumuz için.

Eşiniz empati yapmaktan yoksun, derecesini bilmiyorum ne oranda ama duygusuz biri,
Böyle ortalığı, dünyayı kasıp kavuran bir olayda bile tepkisiz kalması, hayat arkadaşınız olduğu için sizi bir hayli yıpratmış olmalı, adınıza çok çok üzüldüm. Yalnız hissediyor olmalısınız fazlaca.
Dayınıza da acil şifalar, inşallah tez zamanda iyileşir. Allah yardımcınız olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…