İnsan olarak sevilmek

Taktik yaptığım için yanımda duracak adam hiç durmasın daha iyi. Biri de kavga çıkar falan demiş kavgayla evine bağlanan erkek

Bütün erkekler seri üretim heralde hepsi aynı karakter özelliğinde olduğuna göre...

Taktik yaptığım için yanımda duracak adam hiç durmasın daha iyi. Biri de kavga çıkar falan demiş kavgayla evine bağlanan erkek
Ayın ilk ve son haftası kavga ile kocayı eve bağlama büyüsü pardon kavgası.

Kocalar da geliyorlar bu oyuna demek ki. Benim koca bey olsa delirir, ota çöpe trip atıp, kavga çıkarsam.

Bütün erkekler seri üretim heralde hepsi aynı karakter özelliğinde olduğuna göre...

Erkekler de internette ayni muhabbetleri ceviriyorlar hatta video cekiyorlar. "KADİNLARİ peşinde koşturma taktikleri" diye. Ayni tavsiyeleri veriyorlar hemen hemen.

İlk flortlerim 15 yaşlarimda oldu. O yaşta bile öyle erkeklerin peşinden gitmiyormuşum. Bazi erkekler ve bazi kadinlar karşicinsini çoook fazla genelliyor. Bu şekilde anca sorunlu insanlari kendilerine çekerler, kendine biraz guveni olan, normal bir insan bu kafada biriyle yapamaz yani kendini asagilatmaktan, surundurulmekten zevk almaz.

Ayın ilk ve son haftası kavga ile kocayı eve bağlama büyüsü pardon kavgası.

Kocalar da geliyorlar bu oyuna demek ki. Benim koca bey olsa delirir, ota çöpe trip atıp, kavga çıkarsam.
Bütün kadınları öyle sanıyorlarsa demek onlar da

Benimki doktora götürür kadına bişey oldu diye

İlişkiyi bir satranç oyunu gibi görüp taktik yapanların mutlu olduğunu hiç görmedim.

Her zaman açık ve dürüst oldum. Evliliğe doğru giden dört yıllık ilişkimin hiçbir evresinde taktik yapmadım.

Kendim gibi olamayacağım, saçma sapan oyunlara başvurmak zorunda kalacağım bir ilişkiye başlamam zaten.

Karşılıklı birbirlerini gaza getirip eziyet ediyorlar demek ki

Neyse doğru zamanda çekilmişiz piyasadan. Bu tiplerle yapamazdım ben muhtemelen

Allah allah ben de hep tam tersini gördüm

o zaman kendime kötü bi haberim var genelde böyle tiplerden hoşlanıyorum galiba

Hoşlanabilirsiniz olmayan bir şey değil bunlar.
Degisik istekler olabilir insanlarda sadece genelleme yapilip butun erkek/kadinlarin beklentisi şudur denmesine karşi cikiyorum.

Mesela ben de biraz soguk yapiliyimdir ve bana gelen erkekler bunu çok seviyordu, taktik degil ama kendim oyleyim.(Sogukluktan kastim surundurmek vs degil) Bazisi da ortamlarda bicir bicir olan, enerjik kadinlari sever gibi.

Son düzenleme:
Ben çok hoşlanıyorsam başıma geliyor bu durum. Cilveyi falan unutuyorum çocuk gibi oluyorum, sürekli gülüyorum espriler yapasım geliyor. Bu da sanırım işin ciddiyetini kaçırıyor ve dalgacı bir imaj yaratıyor. Ama çok hoşlanmıyorsam daha nötrsem o cilveyi çok iyi yapabiliyorum. Çünkü aklım başımda oluyor gizemlilik derseniz, ben her türlü gizemliyim yapım böyle ama o dalgacılıkla karışınca da karşı tarafı korkutuyor sanırım.

Bir şeyler yürümüyorsa demek ki karşı taraf senden o elektriği almamıştır, olabilir. Bu senin açık olmanın, samimiyetinin suçu değil ki. Yapacak bir şey yok bu durumda, taktik falan da bir işe yaramaz yani.
Erkeğin kadının peşinden koşması ne demek? Ne saçma ifadeler bunlar. Seviyorsa zaten uğraşır, çabalar insan. Değerli biri olduğunu göstermek için böyle antin kuntin davranışlara gerek yok. Böyle davranışlara girdiğinizde karşı tarafta değerli değil, kasıntı ve ukala bir tip imajı vermiş oluyorsunuz. İş hayatıyla bu durumun da hiçbir alakası yok.

Sizin düşüncenize uymuyora diye karşı tarafın düşüncesini saçma olarak nitelendiremezsiniz. Belki bize de sizin ki saçma geliyor. Saygı çerçevesini kaybetmemek lazım

Sizin düşüncenize uymuyora diye karşı tarafın düşüncesini saçma olarak nitelendiremezsiniz. Belki bize de sizin ki saçma geliyor. Saygı çerçevesini kaybetmemek lazım
Üslubu aşırı kötü ya direkt şikayet edip geçtim ben, etmeye de devam ediyorum. Saçma diyen kendine baksın, nefret ederim böyle ne konuşacağını bilmeyen üslupsuz insanlardan.

Bana göre saçma geldiği için saçma dedim. Olabilir benim düşüncelerim de size saçma gelebilir. Ben buna sizin kadar alınganlık göstermem. Saygısızlık değil bu.

Üslubu aşırı kötü ya direkt şikayet edip geçtim ben, etmeye de devam ediyorum. Saçma diyen kendine baksın, nefret ederim böyle ne konuşacağını bilmeyen üslupsuz insanlardan.
Buraların yeni değişiği o. Kendini marjinal sanıyor. Bulaşmamak lazım, ayarı yok.

Ukalalık başka birşey kendi değerinin farkında olmak başka birşey. Kim kimi iki günde seviyor? Erkeğin birine aşık olduğunu anlaması bile zaman alıyor. Erkeklerin beyin yapısı patolojik olarak bizimkinden daha az kıvrımlı. Bu yüzden bizim kadar çabuk gelişemiyorlar. Bir çok konuda hala ilkel bir düşünce yapıları var. Avlanmak da bunlardan biri. İş konusu da sadece bir örnekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…