- 11 Aralık 2018
- 41.409
- 257.395
- 598
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Taktik yaptığım için yanımda duracak adam hiç durmasın daha iyi. Biri de kavga çıkar falan demişİlişki başında verilen taktikleri geçtik, evliler bile kapalı kutu olma, durduk yere kavga çıkarma, tirip atmayı, ilişkiyi canlı tutma gibi görüp önerilerde bulunmuş
Esimize karşı da öyle içimizden geldiği gibi davranmayalim hep bir roller taktikler. Niye yapıyoruz bunları eşimiz, sevgilimiz elimizden kaçıp gitmesin diye mi? Bazıları için hayat cidden yorucu olmalı.
kadın kendini geri çeksin, peşinden koştursun, süründürsün, yüzüne bakmasın, beni de flörtlerinden birine atsın
Bütün erkekler seri üretim heralde hepsi aynı karakter özelliğinde olduğuna göre...tamamen erkeklerle alakalı bir problem bence. zor seviyorlar, istiyorlar ki hoşlandıkları kadın kendini geri çeksin, peşinden koştursun, süründürsün, yüzüne bakmasın, beni de flörtlerinden birine atsın falan. net olan insanları sevmiyorlar. erkeklerden ziyade bu biraz çoğu insanda var ama ilişkilerde daha ortaya çıkıyor demek ki. size şimdi soğuk olun, taktik yapın falan da diyemeyeceğim birincisi karakteriniz böyle değil, ikincisi bu şekilde de mutlu olamazsınız. umarım karşınıza sizin gibi düz ve net biri çıkar da inşallah bu defa onu friendzonelayan siz olmazsınız :)
Ayın ilk ve son haftası kavga ile kocayı eve bağlama büyüsü pardon kavgası.Taktik yaptığım için yanımda duracak adam hiç durmasın daha iyi. Biri de kavga çıkar falan demişkavgayla evine bağlanan erkek
Bütün erkekler seri üretim heralde hepsi aynı karakter özelliğinde olduğuna göre...
Bütün kadınları öyle sanıyorlarsa demek onlar daAyın ilk ve son haftası kavga ile kocayı eve bağlama büyüsü pardon kavgası.
Kocalar da geliyorlar bu oyuna demek ki. Benim koca bey olsa delirir, ota çöpe trip atıp, kavga çıkarsam.
Karşılıklı birbirlerini gaza getirip eziyet ediyorlar demek kiErkekler de internette ayni muhabbetleri ceviriyorlar hatta video cekiyorlar. "KADİNLARİ peşinde koşturma taktikleri" diye.Ayni tavsiyeleri veriyorlar hemen hemen.
İlk flortlerim 15 yaşlarimda oldu. O yaşta bile öyle erkeklerin peşinden gitmiyormuşum.Bazi erkekler ve bazi kadinlar karşicinsini çoook fazla genelliyor. Bu şekilde anca sorunlu insanlari kendilerine çekerler, kendine biraz guveni olan, normal bir insan bu kafada biriyle yapamaz yani kendini asagilatmaktan, surundurulmekten zevk almaz.
Allah allah ben de hep tam tersini gördümtamamen erkeklerle alakalı bir problem bence. zor seviyorlar, istiyorlar ki hoşlandıkları kadın kendini geri çeksin, peşinden koştursun, süründürsün, yüzüne bakmasın, beni de flörtlerinden birine atsın falan. net olan insanları sevmiyorlar. erkeklerden ziyade bu biraz çoğu insanda var ama ilişkilerde daha ortaya çıkıyor demek ki. size şimdi soğuk olun, taktik yapın falan da diyemeyeceğim birincisi karakteriniz böyle değil, ikincisi bu şekilde de mutlu olamazsınız. umarım karşınıza sizin gibi düz ve net biri çıkar da inşallah bu defa onu friendzonelayan siz olmazsınız :)
o zaman kendime kötü bi haberim var genelde böyle tiplerden hoşlanıyorum galibaBunu isteyen birinin sado mazo şeyleri vardir.Normal ruh halinde bir erkegin cidden boyle istekleri yok.
o zaman kendime kötü bi haberim var genelde böyle tiplerden hoşlanıyorum galiba
Bir şeyler yürümüyorsa demek ki karşı taraf senden o elektriği almamıştır, olabilir. Bu senin açık olmanın, samimiyetinin suçu değil ki. Yapacak bir şey yok bu durumda, taktik falan da bir işe yaramaz yani.Ya çok teşekkür ederim. Şu 2-3 seferdir kalbim çok kırıldı, ben de genelde suçu Kendimde arayıp, düz olduğum için ilişkiler sağlıklı olmuyor diye düşünüyorum ama diğer yandan da düşünsem bile böyle şeyler yapamıyorum, biri benimle vakit geçirmek istiyorsa ben de o an müsaitsem tamam deyip yanına gitmenin beni değersizleştirdiğine hiçbir zaman inanmadım zaten, ama geri de durunca mı daha değerli oluyorsun diye düşünüyorum sürekli çünkü birinden hoşlanıyorsam o da benden hoşlanıyorsa, açık ve samimiysek neden bir şeyler yürümüyor ki… Galiba ilişkiler git gide çok yüzeyselleşiyor.
Bu bir iki gündür bu seni insan olarak çok seviyorum muhabbeti içimi çok baydı. Çok üzüldüm…
Erkeğin kadının peşinden koşması ne demek? Ne saçma ifadeler bunlar. Seviyorsa zaten uğraşır, çabalar insan. Değerli biri olduğunu göstermek için böyle antin kuntin davranışlara gerek yok. Böyle davranışlara girdiğinizde karşı tarafta değerli değil, kasıntı ve ukala bir tip imajı vermiş oluyorsunuz. İş hayatıyla bu durumun da hiçbir alakası yok.Tam tersine erkeğin onun peşinden koşması için yardımcı olmaya çalışıyoruz burada. Kimse kimseye durduk yere değer vermez. Değerli biri olduğunuzu karşı tarafa göstermeniz lazım. Bu ister karşı cins olsun, ister hemcinsiniz, ister arkadaşınız olsun, ister sevgiliniz, ister eşiniz, isterseniz patronunuz olsun. Çalışıyorsanız 1 hafta boyunca “amaaam elime mi yapışır” diyerek görev tanımınız dışındaki işleri bi yapın, 1 haftanın sonunda sizi insan yerine bile koymuycaklar.
Sizin düşüncenize uymuyora diye karşı tarafın düşüncesini saçma olarak nitelendiremezsiniz. Belki bize de sizin ki saçma geliyor. Saygı çerçevesini kaybetmemek lazımBir şeyler yürümüyorsa demek ki karşı taraf senden o elektriği almamıştır, olabilir. Bu senin açık olmanın, samimiyetinin suçu değil ki. Yapacak bir şey yok bu durumda, taktik falan da bir işe yaramaz yani.
Erkeğin kadının peşinden koşması ne demek? Ne saçma ifadeler bunlar. Seviyorsa zaten uğraşır, çabalar insan. Değerli biri olduğunu göstermek için böyle antin kuntin davranışlara gerek yok. Böyle davranışlara girdiğinizde karşı tarafta değerli değil, kasıntı ve ukala bir tip imajı vermiş oluyorsunuz. İş hayatıyla bu durumun da hiçbir alakası yok.
Üslubu aşırı kötü ya direkt şikayet edip geçtim ben, etmeye de devam ediyorum. Saçma diyen kendine baksın, nefret ederim böyle ne konuşacağını bilmeyen üslupsuz insanlardan.Sizin düşüncenize uymuyora diye karşı tarafın düşüncesini saçma olarak nitelendiremezsiniz. Belki bize de sizin ki saçma geliyor. Saygı çerçevesini kaybetmemek lazım
Bana göre saçma geldiği için saçma dedim. Olabilir benim düşüncelerim de size saçma gelebilir. Ben buna sizin kadar alınganlık göstermem. Saygısızlık değil bu.Sizin düşüncenize uymuyora diye karşı tarafın düşüncesini saçma olarak nitelendiremezsiniz. Belki bize de sizin ki saçma geliyor. Saygı çerçevesini kaybetmemek lazım
Hesap sorar gibi mahalle kavgasındaÜslubu aşırı kötü ya direkt şikayet edip geçtim ben, etmeye de devam ediyorum. Saçma diyen kendine baksın, nefret ederim böyle ne konuşacağını bilmeyen üslupsuz insanlardan.
Buraların yeni değişiği o. Kendini marjinal sanıyor. Bulaşmamak lazım, ayarı yok.Üslubu aşırı kötü ya direkt şikayet edip geçtim ben, etmeye de devam ediyorum. Saçma diyen kendine baksın, nefret ederim böyle ne konuşacağını bilmeyen üslupsuz insanlardan.
Ukalalık başka birşey kendi değerinin farkında olmak başka birşey. Kim kimi iki günde seviyor? Erkeğin birine aşık olduğunu anlaması bile zaman alıyor. Erkeklerin beyin yapısı patolojik olarak bizimkinden daha az kıvrımlı. Bu yüzden bizim kadar çabuk gelişemiyorlar. Bir çok konuda hala ilkel bir düşünce yapıları var. Avlanmak da bunlardan biri. İş konusu da sadece bir örnektiBir şeyler yürümüyorsa demek ki karşı taraf senden o elektriği almamıştır, olabilir. Bu senin açık olmanın, samimiyetinin suçu değil ki. Yapacak bir şey yok bu durumda, taktik falan da bir işe yaramaz yani.
Erkeğin kadının peşinden koşması ne demek? Ne saçma ifadeler bunlar. Seviyorsa zaten uğraşır, çabalar insan. Değerli biri olduğunu göstermek için böyle antin kuntin davranışlara gerek yok. Böyle davranışlara girdiğinizde karşı tarafta değerli değil, kasıntı ve ukala bir tip imajı vermiş oluyorsunuz. İş hayatıyla bu durumun da hiçbir alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?