- 7 Ağustos 2022
- 353
- -213
- 13
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Kendi değerinin farkında olsun zaten insan ona bir itirazım yok benim. Ama öyle peşinden koşturmak için rol yapmak, müsait olup buluşmak da istediği halde işim var diye buluşmamak insanı değerli yapmıyor. İnsanın değeri böyle basit davranışlarla numaralarla ortaya çıkmaz ki. İçinden geldiği gibi davranan biri de kendine değer vermemiş olmaz. Erkek bu yüzden onu değersiz, cepte görüyorsa bu onun sorunu ve öyle bir insanla da zaten bir kadının işi olmamalı.Ukalalık başka birşey kendi değerinin farkında olmak başka birşey. Kim kimi iki günde seviyor? Erkeğin birine aşık olduğunu anlaması bile zaman alıyor. Erkeklerin beyin yapısı patolojik olarak bizimkinden daha az kıvrımlı. Bu yüzden bizim kadar çabuk gelişemiyorlar. Bir çok konuda hala ilkel bir düşünce yapıları var. Avlanmak da bunlardan biri. İş konusu da sadece bir örnekti
Öyle mi, ben bilmiyordum. Teşekkürler söylediğin içinBuraların yeni değişiği o. Kendini marjinal sanıyor. Bulaşmamak lazım, ayarı yok.
Tebrik ederimBir insanın kendine ve hayatına öncelik vermesi, bunu göstermesi, flört ederken sümük gibi yapışmamak, karizmatik olmak vs neden taktik olsun bunu anlamıyorum. Bunlar bütün ilişkilerde işe yarar, sadece flört sevgililik vs değil ki.
Çünkü bunlar insanın kendinde var olan, kişiliğine dahil davranışlar değilse eğreti duruyor. Dışardan bakan da salak değilse kimin ne olduğunu anlıyor zaten.Bir insanın kendine ve hayatına öncelik vermesi, bunu göstermesi, flört ederken sümük gibi yapışmamak, karizmatik olmak vs neden taktik olsun bunu anlamıyorum. Bunlar bütün ilişkilerde işe yarar, sadece flört sevgililik vs değil ki.
Adına taktik maktik dendiğine bakmayın, taktik deyince biraz itici duruyor olabilir karşıdan. Belki de doğru kelimeler sizin dediğiniz kelimelerdir. Zaten bana hiç inandırıcı gelmez mesela daha dün bir bugün iki tanışmışız sanki hayatı ben olmuşum gibi davranışlar sergileyenler oldu. Eski konularımda bile var. Belki bizim konuştuklarımız taktikten sayılmaz ama erkeklerin kadınlardan daha fazla taktik yaptığını düşünüyorum. Daha kısa bir süre önce iki ergen bebesinin parkta kendi aralarındaki konuşmaya şahit oldum. Oğlanın teki diğer oğlana "taktik yapıcan bilader, mekanda otururken saati unutmuş gibi yapıcan. Kız geç oldu kalkalım dediğinde 'seninle zaman nasıl geçti farkına varamadım' dicen. İki gün güzel davranıyorsan üçüncü gün biraz sert yapıcan. Çiçeği arada bi alıcan ki her zaman beklemesin yoksa kıymetin olmaz' falan diyordu. Sadece bu da değil, normal erkek arkadaşlarımın kendi aralarında konuştukları şeyler de hep taktik üzerine. Genelleme değil kendi gördüklerimi ifade ediyorum.Bir insanın kendine ve hayatına öncelik vermesi, bunu göstermesi, flört ederken sümük gibi yapışmamak, karizmatik olmak vs neden taktik olsun bunu anlamıyorum. Bunlar bütün ilişkilerde işe yarar, sadece flört sevgililik vs değil ki.
Ay bu da olabilir biliyor musunuz ben de böyle her şeyin üstüne şaka yapar gülerim ahsjskdBen çok hoşlanıyorsam başıma geliyor bu durum. Cilveyi falan unutuyorum çocuk gibi oluyorum, sürekli gülüyorum espriler yapasım geliyor. Bu da sanırım işin ciddiyetini kaçırıyor ve dalgacı bir imaj yaratıyor. Ama çok hoşlanmıyorsam daha nötrsem o cilveyi çok iyi yapabiliyorum. Çünkü aklım başımda oluyorgizemlilik derseniz, ben her türlü gizemliyim yapım böyle ama o dalgacılıkla karışınca da karşı tarafı korkutuyor sanırım.
Ay inşallahtamamen erkeklerle alakalı bir problem bence. zor seviyorlar, istiyorlar ki hoşlandıkları kadın kendini geri çeksin, peşinden koştursun, süründürsün, yüzüne bakmasın, beni de flörtlerinden birine atsın falan. net olan insanları sevmiyorlar. erkeklerden ziyade bu biraz çoğu insanda var ama ilişkilerde daha ortaya çıkıyor demek ki. size şimdi soğuk olun, taktik yapın falan da diyemeyeceğim birincisi karakteriniz böyle değil, ikincisi bu şekilde de mutlu olamazsınız. umarım karşınıza sizin gibi düz ve net biri çıkar da inşallah bu defa onu friendzonelayan siz olmazsınız :)
İşte o yüzden karşı taraf ilgiyi hissedemiyor direkt arkadaşlık kafasına giriyor bence.Ay bu da olabilir biliyor musunuz ben de böyle her şeyin üstüne şaka yapar gülerim ahsjskd
Evet benim de hiç hoşlanmadığım erkekler 2-3 günde aşırı samimiyet gösterip üstüne tüm ailesindeki özel detayları verenler. Mesela benim bir flörtüm vardı daha yeni tanıştık bana ailesindeki sır olması gereken şeyleri anlattı ve ben şok oldum. Daha yeni tanıdığın birine nasıl anlatabilirsin bunları dedim ya içimden ve açıkcası soğudum. Bi de geçen sene görüştüğüm sürekli arayıp görüntülü görüşmek istiyordu o tavırdan da hoşlanmadım. Ama mesela benim yorumlarımda bahsettiğim örnekler, gerçekten karşı tarafla elektriğimizin uyuştuğunu düşündüğüm durumlardı. İşte mesela bahsettiğim insan, yanımdan ayrılmak istemiyordu. Ben enerjimiz, elektriğimiz tuttu diye inanırken muhabbet bir anda biz flört etmiyoruza döndü. Ben bu şekilde ilerleyen bir şeylerin sonunun iyi bitmediğini paylaşmak istemiştim. Çünkü kendi inancıma göre, o benden hoşlanıyor benden hoşlandığını,zaman geçirmek istediğini belli ediyorsa ben de ederim diye düşündüm. O bana bir adım geldiyse ben de ona bir adım gittim ne eksik ne fazlası. Üstüne düşüp boğmadım yada başka şeyler yapmadım. Ama bir tane üye yorum yapmış o belki dedirtti. Benim geyiğim iyidir bu arada, arkadaşlarımla çok eğlenir güleriz. Bunu elbette flörtte de bu şekilde yapıyorum belki o etkiliyordur bilmiyorum ki o belki dedirttiAdına taktik maktik dendiğine bakmayın, taktik deyince biraz itici duruyor olabilir karşıdan. Belki de doğru kelimeler sizin dediğiniz kelimelerdir. Zaten bana hiç inandırıcı gelmez mesela daha dün bir bugün iki tanışmışız sanki hayatı ben olmuşum gibi davranışlar sergileyenler oldu. Eski konularımda bile var. Belki bizim konuştuklarımız taktikten sayılmaz ama erkeklerin kadınlardan daha fazla taktik yaptığını düşünüyorum. Daha kısa bir süre önce iki ergen bebesinin parkta kendi aralarındaki konuşmaya şahit oldum. Oğlanın teki diğer oğlana "taktik yapıcan bilader, mekanda otururken saati unutmuş gibi yapıcan. Kız geç oldu kalkalım dediğinde 'seninle zaman nasıl geçti farkına varamadım' dicen. İki gün güzel davranıyorsan üçüncü gün biraz sert yapıcan. Çiçeği arada bi alıcan ki her zaman beklemesin yoksa kıymetin olmaz' falan diyordu. Sadece bu da değil, normal erkek arkadaşlarımın kendi aralarında konuştukları şeyler de hep taktik üzerine. Genelleme değil kendi gördüklerimi ifade ediyorum.
İşte fazla geyik iyi değil o zaman ya ahskdİşte o yüzden karşı taraf ilgiyi hissedemiyor direkt arkadaşlık kafasına giriyor bence.
Anladım yani hem yanlış insanlar bence sendeki durum hem de geyik olayını törpüle istersen biraz. Ben genelde arkadaş olmak istediklerime aşırı geyik yaparım. Uzaklaştırmak için yani. Keyifli zaman geçirmenin tek yolu geyik yapmak değil tabii ki eğleneceksin ama sürekli geyik yapınca karşı taraf belki senin onu geyik yapmalık arkadaş yerine koyduğunu düşünebilir.Evet benim de hiç hoşlanmadığım erkekler 2-3 günde aşırı samimiyet gösterip üstüne tüm ailesindeki özel detayları verenler. Mesela benim bir flörtüm vardı daha yeni tanıştık bana ailesindeki sır olması gereken şeyleri anlattı ve ben şok oldum. Daha yeni tanıdığın birine nasıl anlatabilirsin bunları dedim ya içimden ve açıkcası soğudum. Bi de geçen sene görüştüğüm sürekli arayıp görüntülü görüşmek istiyordu o tavırdan da hoşlanmadım. Ama mesela benim yorumlarımda bahsettiğim örnekler, gerçekten karşı tarafla elektriğimizin uyuştuğunu düşündüğüm durumlardı. İşte mesela bahsettiğim insan, yanımdan ayrılmak istemiyordu. Ben enerjimiz, elektriğimiz tuttu diye inanırken muhabbet bir anda biz flört etmiyoruza döndü. Ben bu şekilde ilerleyen bir şeylerin sonunun iyi bitmediğini paylaşmak istemiştim. Çünkü kendi inancıma göre, o benden hoşlanıyor benden hoşlandığını,zaman geçirmek istediğini belli ediyorsa ben de ederim diye düşündüm. O bana bir adım geldiyse ben de ona bir adım gittim ne eksik ne fazlası. Üstüne düşüp boğmadım yada başka şeyler yapmadım. Ama bir tane üye yorum yapmış o belki dedirtti. Benim geyiğim iyidir bu arada, arkadaşlarımla çok eğlenir güleriz. Bunu elbette flörtte de bu şekilde yapıyorum belki o etkiliyordur bilmiyorum ki o belki dedirtti
A bu arada erkeklerin taktik yaptığını da bu çocuktan öğrendim o konuda haklısınız direkt bana insanları ölçüp biçip deneyip hesap yaptığını söyledi. Valla inanılmaz şok olmuştum, samimiyet nerede o zaman demiştim. O da ben böyleyim her şeyi matematik gibi hesaplarsın demişti.
Doğru,anlattım yukarda da flörtlerimden birisi aşırı felsefik konuşuyordu saatlerce ben de öyle yapınca, bazen geyiğe çeviriyordum sohbeti insan geyik de arıyor yaAnladım yani hem yanlış insanlar bence sendeki durum hem de geyik olayını törpüle istersen biraz. Ben genelde arkadaş olmak istediklerime aşırı geyik yaparım. Uzaklaştırmak için yani. Keyifli zaman geçirmenin tek yolu geyik yapmak değil tabii ki eğleneceksin ama sürekli geyik yapınca karşı taraf belki senin onu geyik yapmalık arkadaş yerine koyduğunu düşünebilir.
Ya bence çok düşünmeye bile değmez bazen. Belki eski sevgilisi yazmıştır ya da başka bi kızla bi ihtimal doğmuştur, onu değerlendirmeye koşmuştur. Boşuna kendinizi yormayınEvet benim de hiç hoşlanmadığım erkekler 2-3 günde aşırı samimiyet gösterip üstüne tüm ailesindeki özel detayları verenler. Mesela benim bir flörtüm vardı daha yeni tanıştık bana ailesindeki sır olması gereken şeyleri anlattı ve ben şok oldum. Daha yeni tanıdığın birine nasıl anlatabilirsin bunları dedim ya içimden ve açıkcası soğudum. Bi de geçen sene görüştüğüm sürekli arayıp görüntülü görüşmek istiyordu o tavırdan da hoşlanmadım. Ama mesela benim yorumlarımda bahsettiğim örnekler, gerçekten karşı tarafla elektriğimizin uyuştuğunu düşündüğüm durumlardı. İşte mesela bahsettiğim insan, yanımdan ayrılmak istemiyordu. Ben enerjimiz, elektriğimiz tuttu diye inanırken muhabbet bir anda biz flört etmiyoruza döndü. Ben bu şekilde ilerleyen bir şeylerin sonunun iyi bitmediğini paylaşmak istemiştim. Çünkü kendi inancıma göre, o benden hoşlanıyor benden hoşlandığını,zaman geçirmek istediğini belli ediyorsa ben de ederim diye düşündüm. O bana bir adım geldiyse ben de ona bir adım gittim ne eksik ne fazlası. Üstüne düşüp boğmadım yada başka şeyler yapmadım. Ama bir tane üye yorum yapmış o belki dedirtti. Benim geyiğim iyidir bu arada, arkadaşlarımla çok eğlenir güleriz. Bunu elbette flörtte de bu şekilde yapıyorum belki o etkiliyordur bilmiyorum ki o belki dedirtti
A bu arada erkeklerin taktik yaptığını da bu çocuktan öğrendim o konuda haklısınız direkt bana insanları ölçüp biçip deneyip hesap yaptığını söyledi. Valla inanılmaz şok olmuştum, samimiyet nerede o zaman demiştim. O da ben böyleyim her şeyi matematik gibi hesaplarsın demişti.
Ben tabii kendi ilişkim üzerinden tecrübemi paylaştım, siz kendi ilişkinizde bambaşka tecrübeler edinmiş olabilirsiniz. Heyecandan kastiniz nedir anlayamadim ama herseye ok diyen kadinlarin asla kiymet gordugunu gormedim ben. Duygularini isteklerini sinirli yada uysal halini yasayabilen kisacasi kendi gibi davranan insanlar hem daha mutlu hem daha sevilen oluyor benim tecrubelerime gore. Fikri olup tartisan kendi dengesinde inisli cikisli akislari olan iliskiler monotonluk yasamaz. Iliski mantik ve duygular arasindaki dengeyi saglamali. Hep mantikli davranamiyorum ben bazen sinirli bazen uysal bazen yorgun her halimi yasiyorum.Siz kendi ilişki anlayışınızı eşiniz üzerinden tanımlıyor olmayasanız bu ne?
Heyecan mı katıyor ilişkiye bu
Ayhh daha neler duyacağım mantıklı insan çekmez şu durumu.
Canı sıkılınca tartışma çıkarmak falan karşıdakini yorar. Sürekli borca sokmak da yatamasın hep çalışsın diye.Ben tabii kendi ilişkim üzerinden tecrübemi paylaştım, siz kendi ilişkinizde bambaşka tecrübeler edinmiş olabilirsiniz. Heyecandan kastiniz nedir anlayamadim ama herseye ok diyen kadinlarin asla kiymet gordugunu gormedim ben. Duygularini isteklerini sinirli yada uysal halini yasayabilen kisacasi kendi gibi davranan insanlar hem daha mutlu hem daha sevilen oluyor benim tecrubelerime gore. Fikri olup tartisan kendi dengesinde inisli cikisli akislari olan iliskiler monotonluk yasamaz. Iliski mantik ve duygular arasindaki dengeyi saglamali. Hep mantikli davranamiyorum ben bazen sinirli bazen uysal bazen yorgun her halimi yasiyorum.
Sanirim ilk yazimdan hep karsi tarafi yordugumu dusundunuz belki tam olarak yansitamadim arada yormak nazlanmak mizmizlanmak iyidir demek istedim. Ben boyleyim iliskilerimde de pek yorulmadim ya sans ya da boyle olmamdan kaynakli bilemiyorum, tecrube m buCanı sıkılınca tartışma çıkarmak falan karşıdakini yorar. Sürekli borca sokmak da yatamasın hep çalışsın diye.
Sürekli her şeye evet demekten bahsetmedim zaten ben orta yolu bulma taraftarıyım hep. Bilmiyorum belki 20li yaşların sonuna kadar çekilir böyle durumlar ama sonrası yok ya.
Hediye alacaksa mesela içinden gelip alsın ben hormonlarım coştu iyi değilim dediğim için değil ayda bir.
Kendisi düşünsün yani. En güzeli o hem daha beklenmedik.
Ben sizin anlayışınızı da eleştirmedim sizin için güzel bir şeydir tahmin ediyorum. Karşı taraf için hönk oldum ben.
Ve ilk mesajdaki yazanlar ile şimdikiler de pek uyuşmadı. Ben tekrar dönüp neye bunu yazmışım ki diye bakmak zorunda kaldım paylaşım falan mantıklı yazı görünce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?