İnsan olarak sevilmek

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Herkese merhaba,

Direkt konuya gireceğim, ben ilişkilerde biraz takıntılı ve dümdüz bir insanım. Taktik yapmayı falan hiç öğrenemedim. İçimden nasıl gelirse öyle davranıyorum sürekli ilk adımı atmak istiyorsam atıyorum, konuşmak istiyorsam konuşuyorum hoşlandıysam taktikler yapıp geri çekilmiyorum. İlişkilerde neysem oyum, aman bir adım geride durayım aman beni kovalasın falan hiç böyle taktiklere girişmiyorum. Ama hep sonunda kaybeden ben oluyorum. Bugün birisi bana, seni insan olarak çok seviyorum ama ilişkide bir uyumsuzluk var dedi çok üzüldüm. İnsan olarak sevmek nedir ya direkt beni arkadaş bölgesine yolladı gibi hissettim. Hissetmekte değil öyle aslında. Bu zamana kadar doğru dürüst hiç ilişkim olmadı flörtten öteye gitmiyor ondan da friendzonelanıp duruyorum. Yapıştı bu bana. Çok üzüldüm işte dertleşmek istedim…

Erkekler biraz cilveli kadin seviyor sanırım .yada şöyle mi desem bende de vardı biraz çok net olmak onları korkutuyor bence.
Sizi de iyi hissettirecek bir adam çıkacaktır karşınıza eminim uzulmeyin

Bir kuzenim var aynı sorunları yaşıyor. İnsan yüzüne söyleyemiyor özel hayatına müdahale olmaması için ama bence kesinlikle tavırları bunda etkili. Çok erkeksi. Tavırları çok kanki. Bir insan kırmızı elbise topuklu ayakkabı ve ful makyaj ile bile nasıl seksi olmaz anlamıyorum ama o kesinlikle çekici olamıyor.

Ben de öyleydim ilişkilerde anlattığınız şekilde başıma sadece lise sonda geldi olay.
Kendine güveni olmayan, ne istediğini bilmeyen erkeklerle ya da kadınlarla denk geldiniz bugüne kadar muhtemelen.
Ne istediğini bilip ona göre hareket eden insanlar düzgün insanları itmiyor hatta açık oldukları için daha da çekiyor.
Siz çevrenizi bir kontrol edin derim

Açık bir insanım demek istemiş diye anladım ben erkeksi davranmaktan bahsetmemiş.

Ben böyle olduğumu düşünmüyorum ama :) sadece eğer birinden hoşlandıysam hoşlanmışımdır taktiğe başvurmuyorum onu anlatmak istedim

Arkadaş takıl daha iyi.Boşver gez toz evlenip ne yapacaksın dertsiz basına dert alma sürekli memnun etme istediği valla zor

Ben böyle olduğumu düşünmüyorum ama :) sadece eğer birinden hoşlandıysam hoşlanmışımdır taktiğe başvurmuyorum onu anlatmak istedim
Patavatsız insanlar da İçim dışım bir diye övünür. Anlatabildim mi bilmiyorum ama çok açık olmamak lazım yani

Bende de tam tersi ne kadar arkadaş kanka dediysem mesele hep başka yere gitti çok fazla arkadaşlığım böyle son buldu. Enerjiyle cilveyle falan bir alakası olduğunu sanmam sonuçta ben de arkadaşlarıma cilveli değildim reis birader diyorduk yani. Hayatınıza denk gelen insanlara bağlıyorum ben. Karşınızdaki insanlar size, siz de onlara aşık olamamışsınız uyuşmamışsınız. Bence tamamen denk gelme meselesi

İşte erkeklerin çoğu da taktik yaptığı için olsa gerek kendini sürüncemede bırakacak insan arıyor bence.
Siz bir şeye başvurmadıkça onların da klişeleşmiş taktikleri havada kalıyor büyük ihtimalle bir bocalıyorlardır

Ben de bunun cilveyle alakası olduğunu sanmıyorum cilveli diye tanımlayamam ama konuşkan eğlenceli bir insanımdır. Neden böyle oluyor anlamıyorum

Bunun taktikle falan alakası yok ki ama... Karşıya yolladığınız sinyaller, hissettirdikleriniz, enerjiniz falan sorun muhtemelen.
Belki de beceremiyorum. Aslında çok konuşkan, girişken biriyimdir tamam belki bakışımla falan cilveli biri değilim ama kendimi bıcır bıcır olarak tanımlayabilirim, bilmiyorum ki karşı tarafa mı çok hevesli geliyorum acaba bu konuşkan hallerimden çok mu hevesli görünüyorum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…