• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan sevdiğine ailesinden çok değer verebilir mi?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
kızlar şimdi yazacaklarım size garip gelecek ama emin olun bana da garip geliyor.

nişanlımı her saniye özlüyorum her an sesini duymak istiyorum.
üniversite hayatım boyunca hep yanyanaydık yaz tatillerinde hep özlerdim şimdi okul bitti evlenene kadar ayrı kalcaz farklı şehirlerdeyiz ve daha çok özlüyorum.

garip olan kısım şu annemi babamı bu kadar özlemiyorum.
mesela annemi aradığımda meşgule alıyo döner birazdan deyip sıkıntı etmiyorum ama aynı şeyi nişanlım yapınca 5 dakika geçiyo niye aramadı off sesini duymak istiyorum falan diye tribe giriyorum.
aynı şekilde babam eve geç geliyo arıyorum geç gelirim diyo nişanlım dışarı çıktığında sürekli döndü mü acaba arabada kaza mı geçirdi başına bişey gelir mi falan diye düşünüyorum.
bir de şu var ailemle günde 1 kez konuşuyorum ama onunla 10 kere.

bu üniversitede de böyleydi ailemden uzaktım ama yine ailemi onun kadar özlemiyodum aşırı rahatsız oluyorum bu durumdan sanki aileme haksızlık ediyomuşum gibi geliyo.
ama elimde olan bişey de değil.
sanki o yanımda olursa başka bişeye ihtiyacım olmazmış gibi geliyo onun yanında ailemin yanında olduğundan daha güvende ve iyi hissediyorum kendimi.
ailemi çok seviyorum ama nişanlımı sanki daha çok seviyorum ne kadar kötü bişey benim çocuğum kocasını benden çok sevse çok üzülürdüm ama elimde değil işte.
mesela bişey alacaksam hemen onu düşünüp acaba beğenir mi diyorum.
bir kez kendisine sordum ben sürekli senin yanında olmak istiyorum seni daha çok özlüyorum bu normal değil dedim o da dedi ki herkesin yeri ayrı ben 3 ay annemi görmeden durabilirim ama seni 3 hafta görmesem dayanamam bu benim annemi sevmediğim anlamına gelmez dedi.
mesela şimdi askere gitmesine 3 ay var benim yaşadığım şehirde iş buldu buraya yerleşecek annesi git tabi nişanlınla zaman geçir demiş ben şimdi annemin yerinde olsam üzülürdüm düşünsene oğlun askere gidecek 3 ay sonra ve o 3 ayını annesiyle değil nişanlısıyla geçirmek için şehir değiştiriyo
hiç sağlıklı değil dimi bu durum kendimi çok vefasız hissediyorum
yeni değil birlikteliğimiz 5 yılıdr beraberiz ama ilk zamanlar yani ilk yıllarda böyle bi sevgim özlemim olmuyodu oluyodu ama bu kadar değil şimdi daha çok seviyorum özlüyorum resmen dayanamıyorum onsuz olmaya ama işte bu ailem için geçerli değil :50:
çok kötü hissediyorum kendimi.

kızlar şimdi yazacaklarım size garip gelecek ama emin olun bana da garip geliyor.

nişanlımı her saniye özlüyorum her an sesini duymak istiyorum.
üniversite hayatım boyunca hep yanyanaydık yaz tatillerinde hep özlerdim şimdi okul bitti evlenene kadar ayrı kalcaz farklı şehirlerdeyiz ve daha çok özlüyorum.

garip olan kısım şu annemi babamı bu kadar özlemiyorum.
mesela annemi aradığımda meşgule alıyo döner birazdan deyip sıkıntı etmiyorum ama aynı şeyi nişanlım yapınca 5 dakika geçiyo niye aramadı off sesini duymak istiyorum falan diye tribe giriyorum.
aynı şekilde babam eve geç geliyo arıyorum geç gelirim diyo nişanlım dışarı çıktığında sürekli döndü mü acaba arabada kaza mı geçirdi başına bişey gelir mi falan diye düşünüyorum.
bir de şu var ailemle günde 1 kez konuşuyorum ama onunla 10 kere.

bu üniversitede de böyleydi ailemden uzaktım ama yine ailemi onun kadar özlemiyodum aşırı rahatsız oluyorum bu durumdan sanki aileme haksızlık ediyomuşum gibi geliyo.
ama elimde olan bişey de değil.
sanki o yanımda olursa başka bişeye ihtiyacım olmazmış gibi geliyo onun yanında ailemin yanında olduğundan daha güvende ve iyi hissediyorum kendimi.
ailemi çok seviyorum ama nişanlımı sanki daha çok seviyorum ne kadar kötü bişey benim çocuğum kocasını benden çok sevse çok üzülürdüm ama elimde değil işte.
mesela bişey alacaksam hemen onu düşünüp acaba beğenir mi diyorum.
bir kez kendisine sordum ben sürekli senin yanında olmak istiyorum seni daha çok özlüyorum bu normal değil dedim o da dedi ki herkesin yeri ayrı ben 3 ay annemi görmeden durabilirim ama seni 3 hafta görmesem dayanamam bu benim annemi sevmediğim anlamına gelmez dedi.
mesela şimdi askere gitmesine 3 ay var benim yaşadığım şehirde iş buldu buraya yerleşecek annesi git tabi nişanlınla zaman geçir demiş ben şimdi annemin yerinde olsam üzülürdüm düşünsene oğlun askere gidecek 3 ay sonra ve o 3 ayını annesiyle değil nişanlısıyla geçirmek için şehir değiştiriyo
hiç sağlıklı değil dimi bu durum kendimi çok vefasız hissediyorum
yeni değil birlikteliğimiz 5 yılıdr beraberiz ama ilk zamanlar yani ilk yıllarda böyle bi sevgim özlemim olmuyodu oluyodu ama bu kadar değil şimdi daha çok seviyorum özlüyorum resmen dayanamıyorum onsuz olmaya ama işte bu ailem için geçerli değil :50:
çok kötü hissediyorum kendimi.

kötü hissedecek bişey yok bu yaşadığın duygular isteklerin gayet doğal, zaten kıyaslama yanlış
aşıksın, hormonal çekim vs.. bence kendini suçlu hissetmene hiç gerek yok

düğün tarihi yaklaştıkça tam tersi olabilir :1:

bence de canını sıkma; aileniz elmaysa nişanlınız armut yani sevgileri ayrı ayrı, elmayla armutu karıştırma :34:

Niye kötü hissediyorsun ki, hormonlar var işin içinde...Bu özleme sadece senin iradenle değil. Kokusunu duymaya falan ihtiyacın vardır muhtemelen.

Ailenin sana ihtiyacı olduğunda onları ihmal etmiyorsan, vicdan yapacak bir durum yok. Allah muhabbetinizi arttırsın, ne güzel :34:

.

Yazdıkların aşkın doğası.. ama meraklanma içinde aileni daha cok seven bir yer var. Su an nisanlinin özlemi var ondan oyke gelior evlenince göreceksin aileni ne kadar sevdigini ozledigini. Keza kimse birini ailesinden cok sevemezzzz ben inanamiyorum... eger aile aileyse tabi. ..

Valla evlenince de aksine aileni ozlersin, boyle hissettigini nisanlina belli etme , cunku erkekler icin aileleri evlendigi kisiden onde oluyor

Niye kötü hissediyorsun ki, hormonlar var işin içinde...Bu özleme sadece senin iradenle değil. Kokusunu duymaya falan ihtiyacın vardır muhtemelen.

Ailenin sana ihtiyacı olduğunda onları ihmal etmiyorsan, vicdan yapacak bir durum yok. Allah muhabbetinizi arttırsın, ne güzel :34:

.

hayır kesinlikle ihmal etmiyorum ama sonuçta anneme babama daha fazla değer vermeme gerekiyomuş gibime geliyo mesela kardeşime de çok düşkünüm onu da çok ararım hep yanımda olsun isterim ama annemle babama o kadar değil bana çok garip geliyo bu durum üzülüyorum

Valla evlenince de aksine aileni ozlersin, boyle hissettigini nisanlina belli etme , cunku erkekler icin aileleri evlendigi kisiden onde oluyor

yok belli ettim hatta konuştuk o da ben de aynı şekildeyim herkesin yeri ayrı dedi takma bu kadar seviyosun tabiki emin ol benden çok seviyosun onları dedi şimdi ben sonra çocuğumuzu böyle seveceksin bu işler sırayla diye espiri bile yaptı :21:

Canınızı sıkmayın böyle şeyler bana çok normal geliyor.Biliyorsun çünkü ailen istediğin her dakika yanında olacak ama evli olmadığınız için sevgilin her dk yanında olmayacak. Bir de sevgilin sana da çok aşırı ilgi gösterir,aile ilgisi farklı sevgili ya da eş ilgisi farklı sonuçta... Bunlar normal ha evlenince seneler geçtikten sonra bu durum biraz daha hafifler sonra eşten ayrı evlat sevgisi başlar diye düşünüyorum :31:

Son düzenleme:
şimdi sen çiçeği burnunda aşıksın, beynin hiç bir şeye 15 dakikadan fazla yogunlaşamadıgı için ailene verdiğin değeri de tam değerlendiremiyor, olay bu :52::52::52::52::52:

Aşıksınız ve gayet normal. Merak etmeyin evlendikten sonra taşlar yerine oturur. Hem zaten biri sevdiğiniz adam diğeri aileniz ikisinin de yeri ayrı. Üzmeyin kendinizi bunun için.

şimdi sen çiçeği burnunda aşıksın, beynin hiç bir şeye 15 dakikadan fazla yogunlaşamadıgı için ailene verdiğin değeri de tam değerlendiremiyor, olay bu :52::52::52::52::52:

çok yeni değiliz aslında niye böyle oldum bilmiyorum nişanlandıktan sonra gözüme çok başka gözükmeye başladı :16:

Kendini kötü hissetmene gerek yok bunlar çok normal bana da aynısı olmuştu :16: eşimle birliktelik zamanında bence çok şanslısın ve aşıksın herkes senin gibi sevemiyor karşısına bu kadar sevebileceği insanlar çıkamayabiliyor bence tadını çıkar tatlım :1: he bu arada bu kadar ilgini sevdiğini değer verdiğini bu kadar ona hissettirme kendi içinde yaşa çoğunu :34: erkek milleti fazla sevildiğini değer verildiğini anlayınca bir yerleri kalkıyor durduk yere araya soğukluk girebilir bu kadar seviyor ve değer veriyorken sen erkek arkadaşına aranız bozulmasını istemeyiz :16: mutluluklar tatlım :31:

konu sahibesi canım aynı beni anlattın sevgilim şuanda askerde ilk zamanlar günde 1 yada 2 kere görüşüyorduk oda 5 dkka filan ölüyordum resmen yaa çok zor şuanda kokusunu içime çekmek için neler vermezdim onu çok özledim:14: yaşadıgın sanıyenin bile kıymetini bil adamı öp sev kokla başka birşey demiyorum

Yazdıkların aşkın doğası.. ama meraklanma içinde aileni daha cok seven bir yer var. Su an nisanlinin özlemi var ondan oyke gelior evlenince göreceksin aileni ne kadar sevdigini ozledigini. Keza kimse birini ailesinden cok sevemezzzz ben inanamiyorum... eger aile aileyse tabi. ..

Tam benim düşüncelerimi yazmışsın ben yazacaktım baktım yazılmış vazgeçtim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailene hissettiğin duygularla nişanlına hissettiklerin çok farklı. Yani böyle düşünmen,özlemen çok doğal. Ne güzel böyle bir ilişkiye sahipsin dilerim ömür boyu kaybetmezsin. Ayırca ilişkinin başında hissettiklerinle şimdikiler bir olamaz ki yaşanmışlıklarınız var artık.

Back
X