Bir sonuca ulaşsın diye aramasını söyledi aradı bugün beni. Ben bu belirsizlikten yoruldum sıkıntılarım var deyip beni hayatından çıkarıyorsun beni resmen cebinde tutuyorsun dedim. Ya bir görseniz sıkıntısı olan adam araba storyleri atar mı hareketli müzikler, foto atıp altına kabadayı lafları yazmalar hayırdır hani senin sorunun vardı. Kuzenleri geldi Karstan onları gezmeye götürüyor ben buluşalım dediğimde hep bi bahanesi var. Cok mutlu görünüyorum değil mi dedi aynen keske ben de senin gibi olabilsem dedim. Sen beni anlamıyorsun kafanda kuruyorsun zaten başım ağrıyor sen de uzatma iyice ben şu aralar bir değişiğim ne zaman düzelirim bilmiyorum sabredemeyeceksen de sen bilirsin dedi. Evet sabretmeyeceğim sen düzel gel ben beklerim seni de demeyeceğim bitiriyorum deyip yüzüne kapattım. Ben konuşurken arada bir de üflüyor ve dalgaya alır gibi gülüyordu. Madem böyle olacaktı o zaman ne diye annemle annen tanıssin diye tutturdun bize geldiniz dedim. Bana gelecek vaatleri verip umutlandırıp günahıma neden girdin dedim bu kadar lafıma sadece dinleyip ofluyordu