- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
bazı insanlar derdini dışarı açamaz.Erkek arkadaşım bir derdi, sıkıntısı olduğunda hiçbir şekilde benimle paylaşmaz. Bazen kötü hissediyorum böyle yaptığı zamanlarda. Yıllardır tanıyorum onu ama böyle yaptığı zamanlarda acaba beni kendine yakın görmüyor mu ben onun sevgilisiyim insan sevgilisine anlatır şeklinde düşünüyorum. Mesela dün gece bir durum paylaşmıştı bir cümle yazıyordu sonunda da tek başınasın yazıyordu. Ben de yanıt verdim değilsin ben de varım diye. Bu farklı biraz dedi. Nezaketen de olsa güzel bir karşılık beklerdim dedim. Var olduğunu biliyorum ama sıkıntılar fazla demiş. Böyle yapınca kendinden uzaklaştırıyor beni sıkıntısı olabilir insanın ama karşısındakini de incitmez. Ben böyle bir mesaj alsaydım daha güzel bir yanıt verirdim. Ne hali varsa görsün moduna girdim ya.
Peki siz böyle bir durumda ilişkinin olağan akışına kendinizi bırakır mıydınızbazı insanlar derdini dışarı açamaz.
ben böyle bi durumdan rahatsız olurdum. ama gerçekten de huyu böyleyse yani bir sıkıntısı olduğunda içine kapanıyorsa, bu durum güvensizlikten değilse alttan alırdım belki. size kalmış bir şey. ben açık ve net olunmayan bir ilişkiden soğurdum şahsen.Peki siz böyle bir durumda ilişkinin olağan akışına kendinizi bırakır mıydınız
Oluruna bırakmayı düşünüyorum üstüne gitmeden kendi halinde ne kadar giderse o kadar olsun.ben böyle bi durumdan rahatsız olurdum. ama gerçekten de huyu böyleyse yani bir sıkıntısı olduğunda içine kapanıyorsa, bu durum güvensizlikten değilse alttan alırdım belki. size kalmış bir şey. ben açık ve net olunmayan bir ilişkiden soğurdum şahsen.
O anlatmamayi tercih ediyor benim elimden de bir sey gelmiyor. Iliskimizde de uzaklaşmalar oldu bu yüzden ayrılır mı acaba benden ? Ben bana kendisi gelene kadar rahat bırakacağımBazı insanların karakteri böyle, kendi içinde yaşıyor dertlerini. Benim şahsi fikrim paylaşmalı. Hele de uzun ilişkiyse artık evli gibi olunuyor, aile olunuyor.
Hiç düşünme o teklif gelmez. Sürekli melankolik takılan adamlar dünya kendi etrafında dönüyor ve herşey onun başına geliyor diye düşünüyor. O yüzden kendileri için gelecek planı yapmazlar (iş ve maddiyat hariç)Boyle biriyle evlilik düşünmek ne kadar mantıklı sizce? Böyle davranışlar gördükçe gelecek planlı düşünemiyorum.
Ailesiyle tanıştım beyaz eşya da aldılar ama devamı gelecek mi bilmiyorum şu sıralar kendi derdine düşmüş durumda ve ben de bunalıyorumHiç düşünme o teklif gelmez. Sürekli melankolik takılan adamlar dünya kendi etrafında dönüyor ve herşey onun başına geliyor diye düşünüyor. O yüzden kendileri için gelecek planı yapmazlar (iş ve maddiyat hariç)
Bir sonuca ulaşsın diye aramasını söyledi aradı bugün beni. Ben bu belirsizlikten yoruldum sıkıntılarım var deyip beni hayatından çıkarıyorsun beni resmen cebinde tutuyorsun dedim. Ya bir görseniz sıkıntısı olan adam araba storyleri atar mı hareketli müzikler, foto atıp altına kabadayı lafları yazmalar hayırdır hani senin sorunun vardı. Kuzenleri geldi Karstan onları gezmeye götürüyor ben buluşalım dediğimde hep bi bahanesi var. Cok mutlu görünüyorum değil mi dedi aynen keske ben de senin gibi olabilsem dedim. Sen beni anlamıyorsun kafanda kuruyorsun zaten başım ağrıyor sen de uzatma iyice ben şu aralar bir değişiğim ne zaman düzelirim bilmiyorum sabredemeyeceksen de sen bilirsin dedi. Evet sabretmeyeceğim sen düzel gel ben beklerim seni de demeyeceğim bitiriyorum deyip yüzüne kapattım. Ben konuşurken arada bir de üflüyor ve dalgaya alır gibi gülüyordu. Madem böyle olacaktı o zaman ne diye annemle annen tanıssin diye tutturdun bize geldiniz dedim. Bana gelecek vaatleri verip umutlandırıp günahıma neden girdin dedim bu kadar lafıma sadece dinleyip ofluyorduSevgisi,ilgisi,saygısı bitmiş olabilir mi?
İnsan hisseder.
Bir sonuca ulaşsın diye aramasını söyledi aradı bugün beni. Ben bu belirsizlikten yoruldum sıkıntılarım var deyip beni hayatından çıkarıyorsun beni resmen cebinde tutuyorsun dedim. Ya bir görseniz sıkıntısı olan adam araba storyleri atar mı hareketli müzikler, foto atıp altına kabadayı lafları yazmalar hayırdır hani senin sorunun vardı. Kuzenleri geldi Karstan onları gezmeye götürüyor ben buluşalım dediğimde hep bi bahanesi var. Cok mutlu görünüyorum değil mi dedi aynen keske ben de senin gibi olabilsem dedim. Sen beni anlamıyorsun kafanda kuruyorsun zaten başım ağrıyor sen de uzatma iyice ben şu aralar bir değişiğim ne zaman düzelirim bilmiyorum sabredemeyeceksen de sen bilirsin dedi. Evet sabretmeyeceğim sen düzel gel ben beklerim seni de demeyeceğim bitiriyorum deyip yüzüne kapattım. Ben konuşurken arada bir de üflüyor ve dalgaya alır gibi gülüyordu. Madem böyle olacaktı o zaman ne diye annemle annen tanıssin diye tutturdun bize geldiniz dedim. Bana gelecek vaatleri verip umutlandırıp günahıma neden girdin dedim bu kadar lafıma sadece dinleyip ofluyorduHiç düşünme o teklif gelmez. Sürekli melankolik takılan adamlar dünya kendi etrafında dönüyor ve herşey onun başına geliyor diye düşünüyor. O yüzden kendileri için gelecek planı yapmazlar (iş ve maddiyat hariç)
Bu yapıda çok erkek var. Karakter meselesi mi yoksa sizden mi kaynaklanıyor bunu siz çözeceksiniz. Ama hiç bişeyi paylaşmayan bi karakterde adamla ömür geçmez ki. Evlilikte bi sorun olsa ya bilmeyeceksiniz ya da herşeyi sonradan öğrenen olacaksınız.Bilmiyorum hep böyleydi artık anlamıyorum konuşacağım bu şekilde gelecek dusunemeyeceğimi belirteceğim kendisi de bir gelecek düşünüyorsa değiştirecek bu huyunu
Bir sonuca ulaşsın diye aramasını söyledi aradı bugün beni. Ben bu belirsizlikten yoruldum sıkıntılarım var deyip beni hayatından çıkarıyorsun beni resmen cebinde tutuyorsun dedim. Ya bir görseniz sıkıntısı olan adam araba storyleri atar mı hareketli müzikler, foto atıp altına kabadayı lafları yazmalar hayırdır hani senin sorunun vardı. Kuzenleri geldi Karstan onları gezmeye götürüyor ben buluşalım dediğimde hep bi bahanesi var. Cok mutlu görünüyorum değil mi dedi aynen keske ben de senin gibi olabilsem dedim. Sen beni anlamıyorsun kafanda kuruyorsun zaten başım ağrıyor sen de uzatma iyice ben şu aralar bir değişiğim ne zaman düzelirim bilmiyorum sabredemeyeceksen de sen bilirsin dedi. Evet sabretmeyeceğim sen düzel gel ben beklerim seni de demeyeceğim bitiriyorum deyip yüzüne kapattım. Ben konuşurken arada bir de üflüyor ve dalgaya alır gibi gülüyordu. Madem böyle olacaktı o zaman ne diye annemle annen tanıssin diye tutturdun bize geldiniz dedim. Bana gelecek vaatleri verip umutlandırıp günahıma neden girdin dedim bu kadar lafıma sadece dinleyip ofluyordu
Bence bitirmen iyi olmuş.Bir sonuca ulaşsın diye aramasını söyledi aradı bugün beni. Ben bu belirsizlikten yoruldum sıkıntılarım var deyip beni hayatından çıkarıyorsun beni resmen cebinde tutuyorsun dedim. Ya bir görseniz sıkıntısı olan adam araba storyleri atar mı hareketli müzikler, foto atıp altına kabadayı lafları yazmalar hayırdır hani senin sorunun vardı. Kuzenleri geldi Karstan onları gezmeye götürüyor ben buluşalım dediğimde hep bi bahanesi var. Cok mutlu görünüyorum değil mi dedi aynen keske ben de senin gibi olabilsem dedim. Sen beni anlamıyorsun kafanda kuruyorsun zaten başım ağrıyor sen de uzatma iyice ben şu aralar bir değişiğim ne zaman düzelirim bilmiyorum sabredemeyeceksen de sen bilirsin dedi. Evet sabretmeyeceğim sen düzel gel ben beklerim seni de demeyeceğim bitiriyorum deyip yüzüne kapattım. Ben konuşurken arada bir de üflüyor ve dalgaya alır gibi gülüyordu. Madem böyle olacaktı o zaman ne diye annemle annen tanıssin diye tutturdun bize geldiniz dedim. Bana gelecek vaatleri verip umutlandırıp günahıma neden girdin dedim bu kadar lafıma sadece dinleyip ofluyordu
Ne beni durdurdu ne de bir tek guzel bir sey söyledi. Sen bilirsin dedi. Kimseyle konusmuyormus ben çok üstüme alınıyormuşum Allah aşkına kim böyle bir erkeğe katlanabilir? Dünya kendi etrafında dönüyor onu tanıdığımdan beri hep sorunları var hep bu bunalımlarda takılıyor. En başında evlilik vaatlerine bulunuyor simdi bakıyorum alakası yok aramıyor sormuyor hicbir şekilde muhatap değil benimle. Ama muzikli araba storyleri atmayı da ihmal etmiyorBence bitirmen iyi olmuş.
Adam sıkıcı birine benziyordu.
Sevmiyormuş demek ki.Ne beni durdurdu ne de bir tek guzel bir sey söyledi. Sen bilirsin dedi. Kimseyle konusmuyormus ben çok üstüme alınıyormuşum Allah aşkına kim böyle bir erkeğe katlanabilir? Dünya kendi etrafında dönüyor onu tanıdığımdan beri hep sorunları var hep bu bunalımlarda takılıyor. En başında evlilik vaatlerine bulunuyor simdi bakıyorum alakası yok aramıyor sormuyor hicbir şekilde muhatap değil benimle. Ama muzikli araba storyleri atmayı da ihmal etmiyor
Valla konuyu ilk gördüğümde ciddidüşünüyorsan sakın düşünme diyecektim ki isabet olmuş sakın ama sakın g eri dönme evlenme bu adamla ömür tüketir böylesiBir sonuca ulaşsın diye aramasını söyledi aradı bugün beni. Ben bu belirsizlikten yoruldum sıkıntılarım var deyip beni hayatından çıkarıyorsun beni resmen cebinde tutuyorsun dedim. Ya bir görseniz sıkıntısı olan adam araba storyleri atar mı hareketli müzikler, foto atıp altına kabadayı lafları yazmalar hayırdır hani senin sorunun vardı. Kuzenleri geldi Karstan onları gezmeye götürüyor ben buluşalım dediğimde hep bi bahanesi var. Cok mutlu görünüyorum değil mi dedi aynen keske ben de senin gibi olabilsem dedim. Sen beni anlamıyorsun kafanda kuruyorsun zaten başım ağrıyor sen de uzatma iyice ben şu aralar bir değişiğim ne zaman düzelirim bilmiyorum sabredemeyeceksen de sen bilirsin dedi. Evet sabretmeyeceğim sen düzel gel ben beklerim seni de demeyeceğim bitiriyorum deyip yüzüne kapattım. Ben konuşurken arada bir de üflüyor ve dalgaya alır gibi gülüyordu. Madem böyle olacaktı o zaman ne diye annemle annen tanıssin diye tutturdun bize geldiniz dedim. Bana gelecek vaatleri verip umutlandırıp günahıma neden girdin dedim bu kadar lafıma sadece dinleyip ofluyordu
Bu kaçıncı dönüşü ve ilk dönüşünde bana bir vaatler sonra ailesiyle tanıştırmalar... Ben de salak gibi düzeliyor galiba dedim aileler de tanışsa artık diye beni zorluyordu. Annesini aldı bize geldi anneler tanıştı sonra ne olduysa 365 derece döndü. Ne arama var ne sorma var benim sıkıntılarım var deyip geçti kenara ama gezmesi tozmasi hiç bitmedi. Buluşalım dedim 2 defa bakarız deyip sonra isim var deyip gelmedi. Bugün telefonda konuştuğumuzda da başladın yine kuruntularına bugünler gecer mi bilmem sen bilirsin istiyorsan git dedi. Dünya bir tek senin etrafında dönmüyor bir tek senin sorunların yok zaten varmış gibi de yaşamıyorsun beni hayatından çıkarıyorsun dedim. Bu kadar lafıma toplasan 20 25 kelime anca söylemiştir.Valla konuyu ilk gördüğümde ciddidüşünüyorsan sakın düşünme diyecektim ki isabet olmuş sakın ama sakın g eri dönme evlenme bu adamla ömür tüketir böylesi
Dediğim gibi dehle gitsin hıyar ağası bulunmaz hint kumaşı değil gitsin cehenneme sakında kendini üzme daha iyisi gelir seni sevip sayan sal ipini gitsin hiç uzatmaBu kaçıncı dönüşü ve ilk dönüşünde bana bir vaatler sonra ailesiyle tanıştırmalar... Ben de salak gibi düzeliyor galiba dedim aileler de tanışsa artık diye beni zorluyordu. Annesini aldı bize geldi anneler tanıştı sonra ne olduysa 365 derece döndü. Ne arama var ne sorma var benim sıkıntılarım var deyip geçti kenara ama gezmesi tozmasi hiç bitmedi. Buluşalım dedim 2 defa bakarız deyip sonra isim var deyip gelmedi. Bugün telefonda konuştuğumuzda da başladın yine kuruntularına bugünler gecer mi bilmem sen bilirsin istiyorsan git dedi. Dünya bir tek senin etrafında dönmüyor bir tek senin sorunların yok zaten varmış gibi de yaşamıyorsun beni hayatından çıkarıyorsun dedim. Bu kadar lafıma toplasan 20 25 kelime anca söylemiştir.
Aynen öyle yaptım ben böyle biriyle uğraşamam kişiliği oturmamış daha ne hali varsa görsünDediğim gibi dehle gitsin hıyar ağası bulunmaz hint kumaşı değil gitsin cehenneme sakında kendini üzme daha iyisi gelir seni sevip sayan sal ipini gitsin hiç uzatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?