- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
evet boşanıyormuş.bence boşanmasın süründürsünanlamadım hala evli misiniz boşandınız mı? tekrar evlilik falan derken??
evet çok cıkarcılar öyle kolay etkilenmeyin hemen hanımlar.Maddi çıkar olabilir. Erkekler artık çok soruyor maaşını, evi arabası var mı. Anne baba evinden ayrılmak istiyorlar. Evlilik bunun için toplum tarafından en kabul edilen sebep.
eski konularına baktım da..evet boşanıyormuş.bence boşanmasın süründürsün
yapılanlar çok adice geldieski konularına baktım da..
sebatiye boşanmayınca kim sürünüyor Allah aşkına..değer mi? boşansın gitsin hayatına baksın henüz 30 yaşında gencecik kadın.
güzel olması bile onlar için yeterli evlenmek içinTanıdığım insanların çoğu aşık olmadan evlendi. Erkekler, ehhh düzgün bir kız beni de seviyor güzelce de bari evleneyim diyerek evlendi genelde.
Amma arabeske bağladın kaç gündür. Silkin ve kendine gel lütfen. İlk boşanan sen değilsin, son da olmayacaksın. Önüne bak, geçmişi unut, yeni aşkların olacak ne güzel yeni heyecanlar onları düşün. Başkasıyla kıyaslama evliliğini. Kimsenin içini bilemezsin, yalan söylerler genelde, boş ver başkalarını.İnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?