- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylaştım arkadaşlar. .detaylı hee şeyi anlattım. ..bitiyor ..benı tatile diye gönderip gelme istemiyorum..sensiz daha huzurluyum dedi...habersiz evi boşalttı. .İç çamaşırları çoraplar her şey karmakarışık çarşafa koyup oylece bıraktılar. ...bnim pes etmem için ellerinden geleni yapmışlar. .en son bitirmek için böyle bir oyun yaptılar. ...(((((
Başkalarının evliliğiyle kendi evliliğini kıyaslaman hiç doğru değilİnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylaştım arkadaşlar. .detaylı hee şeyi anlattım. ..bitiyor ..benı tatile diye gönderip gelme istemiyorum..sensiz daha huzurluyum dedi...habersiz evi boşalttı. .İç çamaşırları çoraplar her şey karmakarışık çarşafa koyup oylece bıraktılar. ...bnim pes etmem için ellerinden geleni yapmışlar. .en son bitirmek için böyle bir oyun yaptılar. ...(((((
Biz ayriliyoruz canm...
Muhtemelen bu evlilikte seven taraf sensin.Yorum yapacağım lakin önce sormak istediğim şey şu ; sevgililik döneminiz oldu mu olduysa ne kadar süre?İnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................
Birşey sorabilir miyim.Profilindeki fotoğraf senin kendi resmin mi canım? Ne kadar güzel bir bayansın kocan sana nasıl kıymış anlamış değilim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylaştım arkadaşlar. .detaylı hee şeyi anlattım. ..bitiyor ..benı tatile diye gönderip gelme istemiyorum..sensiz daha huzurluyum dedi...habersiz evi boşalttı. .İç çamaşırları çoraplar her şey karmakarışık çarşafa koyup oylece bıraktılar. ...bnim pes etmem için ellerinden geleni yapmışlar. .en son bitirmek için böyle bir oyun yaptılar. ...(((((
4 yıl sürdü canım. .deliler gibi seviyordu..ayağımın altını opuyordu. .yalan mis. .uzaktaydik birbirimizden. .askerliğinı bekledim herşeyini..kıyafet bakar ona verirdim giyinirdi ona yakistukca hoşuma giderdi...aynı tabaktan masraf olmasın diye yemk yerdim. .koluna saat aldım harcligimi biriktirip......annesinden çok korkuyordu ama..öyle böyle değil. .Bir keresinde sigara i mesinden rahatsız olduğumu söyledim keşke İçmese dedim. .sağlığını dusundugumden. .annesi kızdı ona ..bn öyle bi tepki vereceğini bilmiyordum. .bana surat yaptı...ama bilerek yapmamistm. .Muhtemelen bu evlilikte seven taraf sensin.Yorum yapacağım lakin önce sormak istediğim şey şu ; sevgililik döneminiz oldu mu olduysa ne kadar süre?
Ewet benim resmim canım. ..kimse anlamiyor. ..Güzellik göreceli bir kavram belki beğenmedi. .ama onun benim yanımda yakışıklı olmadığını söylüyorlardi çoğunlukla. .Birşey sorabilir miyim.Profilindeki fotoğraf senin kendi resmin mi canım? Ne kadar güzel bir bayansın kocan sana nasıl kıymış anlamış değilim.
İki kez mahkeme oldu..Hakime hanim doğum iznindeymis. .o yüzden ertelendi. .böyle beklemek çok yopratiyor. .nr kadar iyi görünmeye calissamda içimde bir hüzün var..artık ne olacaksa olsun....Bugün arkadaşımla konuştum o yüzden biraz duygulandim. .evliligimi sorguladim. .hiçbir kadın bu şekilde ayrılığı haketmez. ..o yüzden belki de..kabullenemiyorum. .beddua etmiycem ama duymak istiyorum acizligini. .umarım öyle bir zamana gelirim ki görmek duymak istemem....Bu arada çok tşk ederim..Hakkınızı helal edin her biriniz..paylaşınca rahatliyorm. .bilmiyorum bu nasıl ir duygu..sürekli konuşma ihtiyacı hissediyorum..tekrar çok tsklrrBu sözü hergün ne kadar da çok duyuyorum. Neden boşanma durumunda kadınlar daha çok yaralanıyor halen çözmedim ama. Öncelikle boşanın, kimliğinizi değiştirdiğiniz gün hayat size yeniden gülümseyecek emin olun. Boşanma davası bitip kimliğini değiştirip bana uğrayan çoğu müvekkilim böyle söylerde.Yaşadığınız şeyin zor olduğunu ,incitici olduğunu tahmin edebiliyorum, ama bu olayların ve de bu kişilerin sizi daha da yıpratmasına izin vermeyin. Mutluluk içinizde, gömmeyin onu karanlıklara. Siz bir kadınsınız, güçlüsünüz. Mutlu olmanın yollarını arayın, sizi üzen şeylerden biran önce kurtulun. Kimseye ihtiyacınız yok mutlu olmak için. Sadece nefes alabiliyor olmanız , yürüyebiliyor olmanız bile mutluluk sebebi sizin için. Başkaları sizi üzebilir, ama bunu siz kendinize yapmayın lütfen.
Kadınların belki de en büyük hatası,mutluluklarına sebep aramak. Evlenmek, çocuk sahibi olmak vss.. Birinden biri aksi gidince baştan aşağı mutsuz oluyor kadın.
Resimdeki sensen eğer çok hoş bir bayan olduğunun altını çizmek isterim.Konuya gelince senin sevgililik döneminde ona karşı yaptıklarını bende yeni ayrıldığım sevgilime yapmıştım tek fark o beni aldattı yapmadığı kalmadı ama her defasında seviyorum derdi.Şimdi diyceğim şu ki ; erkekler sevmediği insana seviyorum derken gerçekten inandırıcı olurlar hele birde karşısındaki kız ona deli gibi aşıksa ve fedakarsa.Ben çok düşünmüştüm sevmediği halde neden elimi tutuyor diye bununda cevabı başka yakı n olduğum bir arkadaşım verdi.Dediği şey şu ; senden daha iyisini bulacağını düşünmüyordur,istemem yan cebime koy olayı beni bundan başkası böyle sevemez diyorlarmış kısaca.Seninkinde tam olarak bu mu bilemiyorum.Net bir yorum yapamıyorum.4 yıl sürdü canım. .deliler gibi seviyordu..ayağımın altını opuyordu. .yalan mis. .uzaktaydik birbirimizden. .askerliğinı bekledim herşeyini..kıyafet bakar ona verirdim giyinirdi ona yakistukca hoşuma giderdi...aynı tabaktan masraf olmasın diye yemk yerdim. .koluna saat aldım harcligimi biriktirip......annesinden çok korkuyordu ama..öyle böyle değil. .Bir keresinde sigara i mesinden rahatsız olduğumu söyledim keşke İçmese dedim. .sağlığını dusundugumden. .annesi kızdı ona ..bn öyle bi tepki vereceğini bilmiyordum. .bana surat yaptı...ama bilerek yapmamistm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?