İnsan sevmediği biriyle neden evlenir?

Ewet benim resmim canım. ..kimse anlamiyor. ..Güzellik göreceli bir kavram belki beğenmedi. .ama onun benim yanımda yakışıklı olmadığını söylüyorlardi çoğunlukla. .
Gerçekten çok şaşırdım.Seni beğenmese sevmese zaten seninle evlenmezdi.Ama nolmuş da bu kadar soğumuş senden.Güzellikse gayet güzel bir bayansın ve yuvana düşkünmüşsün belli, iyi huylusunda.Bu erkekler evliliği sürdürmek için bir bayanda başka ne ararlar ki hayret ya dünyanın çivisi çıkmış resmen

İyileşeceksin sende, hayatta hiçbirşey sonsuza kadar sürmüyor. İnişler, çıkışlar hep bizim için. İnan zaman geçecek ve sen neden bu kadar yıprattım kendimi diyeceksin. Bak benim yanımda bir bayan çalışıyor. İlk büromu açtığımda, annesi ile birlikte gelmişti bana. Annesi kızımı kurtar nolur diyerek kolundan 2 bilezik çıkardı uzattı bana. Ne olduğunu anlatmaya başladıklarında şok oldum. Kız 18 yaşında evleniyor, kayınpeder ayrı dövüyor, eşinin abisi ayrı. Evde resmen işkence görüyor, yetmiyor eşi eve kadın getiriyor. Bu kız henüz 19 yaşında o zaman, sürekli ağlıyordu. Geçmeyecek diyordu, boşandı. Benim yanımda çalışmaya başladı, şimdi hayatında biri var. Tüm yaralarını sardı. Geçmeyecek sandım ama geçti dedi bana. Ve bunun gibi daha ne hikayeler anlatabilirim sana. Hepsi iyileşiyor, daha doğrusu iyileşmek isteyen herkes, hayata tutunmak isteyen herkes. Bu dünyaya hepimizin bir geliş amacı var bu da mutlu olmak. Sende mutlu olacaksın, tekrar güveneceksin ,seveceksin. Ve konuşmak,yazmak istersen burada herkes seninle konuşur. Sen iyi ol yeter.

Ewet benim resmim canım. ..kimse anlamiyor. ..Güzellik göreceli bir kavram belki beğenmedi. .ama onun benim yanımda yakışıklı olmadığını söylüyorlardi çoğunlukla. .

çok hoş bir bayansın, üzüntülerle yorma kendini,bedenini, kalbini. Pırıl pırılsın, her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır.

Çok tşk. ederim her birinize. .o kadar iyi geliyorsunuz ki ..paylaşıyorum ruhum daraldikça. .benim avukatim da çok şaşırdı anlattıklarim karşısında. .para vermek istemediginden cekismeli bosanmaya döndü ..iki mahkeme boşa geçti Hakime hanim yoktu..1,5 sene oldu..Daha ne kadar götürcek benden. .bir yandan bir an önce bosanayim bitsin diyorum. .bir yandan da yanına kalmasın diyorum. .ama en çok canımi acıtan zamanımi çalmaya beni bu karmakarışık duyguların içine atmaya devam etmesi..ne iyu gelcekse onu yapmak istiyorum. .artık yoruldum...tekrar çok tşk. Ler..inşallah dediğiniz gibi o mutlu günleri bn de görürüm. .Çünkü kimse haketmiyor hiçbir kadın bu şekilde bir terkedilisi haketmiyor. .aldatmadm onu sadece ayrilmak istemedim onsuz yapamam diye düşünüyordum. .sesini duymadan uyuyamazdim ama şimdi 1,5 senedir hiçbir şekilde ne görüyorum ne konuşuyorum. .Özel numaradan bile arayip sesini dinlemedim. .Çünkü sesini duyarsam başa dönerim diye korkuyorum. .ama ben aramasamda yatak sadece kabuk bağlıyor sesini duymasamda yine kanıyor. .oyle öyle alisiyorum. .sadece alisiyorum. ....

Sizi tenzih ederek yazıyorum,durumunuzu bilmiyorum ama,evliliklerde Kıyaslama yapmak çok saçma geliyor bana.
Çünkü hiçbir kadın ve erkeğin karakteri aynı değildir,yada maddi durumu aile yapısı vs..
En basiti benim arkadaşlarım her yaz tatilde orda burda kendimi onlarla kıyaslarsam evi cehenneme çeviririm.
Sizde kendinizi üzmeyin sizin için böylesi belkide daha iyi olacaktır.

Dua et beterin beteri var hadi cocugun olsaydi. Inan Allah seni ondan kurtarmis. insanoglu yalniz yapamaz ilerde seni gercekten mutlu edecek biri cikacaktir karsina.

Çok kötüyüm seninle aynı şeyleri yaşıyorum dertleşmeye çok ihtiyacım var ... Keşke seninle konuşabilseydik ...

canım kıyas yapma abartıyorda olabilir
mesela bana boşan diyen bir kız arkaaşımın eşi
hem aldatıyor hem çalışmıyor hem bela hem suçsuz insanları senın gözünün üzerinde kaşın var diyenı bıçkalyan içeri girip çıkan bir tip daha saymadıklarım da var ama ne hikmetse bana boşan diye laf saydı kendi ölüp bayılıyor yanı kıyasa girme kimin için de ne yaşadığını bilemezsın

Evet bazı kadınlar bayılırlar,arkadaşlarına evliliklerini abartılı güzel anlatmaya. Katılıyorum size

Bazen insanin asktan gozu o kdr farkli gorur ki.. hani seviyorsun ya onu sana yaklasimini davranislarini o kisiyi o kdr cok kutsal goruyorsun ki.. ancak bsyler ters gitmeye baslayinca anlamaya basliyorsun.. hatta onu da belki ole degildir diye diye ask gozuyle bakmaya calisiosndr ama aslinda ole degildir..

kendi ilişkinizi başkalarıyla kıyaslamayın,bu hatalara düşmenize sebep olur.kimse kimseyle aynı değildir.ayrıca karşınızda ki her kişinin sözlerine hemen inanmayın.olayları,durumları farklı yorumlayıp anlatan çok.nereden biliyorsunuz belki de arkadaşınız aldatılıyor haberi yok ama mutlu olduklarını düşünüyor.yani bir sürü tahmin yürütülebilir her konu da.en azından bu kıyaslama yüzünden boşanılmaz,başka sebepleriniz varsa bilemem tabi

hayatta hicbir acı baki kalmıyor insanın dogasına aykırı gecmese kimse yasayamaz tutunamaz..vakti zamanı gelirse yine evlenirsin zaten acın gectikten sonra bunlara takılmıycaksın bile evlenebilcemmi nolcak ne etcek hayatını yasamaya bakıcaksın hem mutlu olmak icinde illa birine baglanmak falan gerekmiyor

Aradığı aşkı bulamayanlar veya kaybedenler mantık evliliği yapabiliyor .
Hele günümüzde bu çok yaygın .
Maddi olarakta kadının iyi bi işi varsa erkekler tercih edebiliyor sevmese bile.
Kendini başkalarıyla kıyaslama evlerinde neler oluyor bilemezsin .
Belki sana mükemmel anlatıyor ama kocası aynı yatakta bile yatmıyodur veya hakaret ediyordur bilemeyiz insanların mutlu olup olmadığını .
Bi akrabam var kadın bildiğin aşk pıtırcığı gibi geziyo kocamla çok aşığız çok mutluyuz nareleri atıyor ama gel gör ki adam başka şehirde başka dul bi kadına ev tutmuş . İş gezisi deyip o kadında kalıyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…