insan sevmediğin biriyle evlenir mi?

masal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
110
96
98
34
merhaba su an çok karışık durumdayım bir çok kişi ile çıktım ciddi anlamda ama çoğunun niyeti farklıydı 5 ay önce görücü usulü biri çıktı karşıma beğenmedim ısınamadım elektrik alamadım maddi anlamda çok iyidi üstelik aramızda 10 yaş vardı neyse ki ben bununla 1 kere görüştüm ve istemedim ailemede olmayacağını söyledim.daha sonra hayatıma 1 kişi girdi 2 ay görüştüm bazı evlenmeye niyeti olmadığından postayı koydum her ne kadar sevsemde bazı huyları yanlış geldi.ben birazda hoşlanmaya aradaki elektriğe hislere önem veren bir insanım fakat baktım ki olmuyor yasadığım bütün ilişkiler aynı sonu yok dedim mantık evliliği yapayım hiç olmazsa çocuk cocukla uğraşmam kararımı verdim daha önceki görücü usulu olan kişi ile tekrar görüştüm çocuk evlenmeye gerçekten niyeti var hayallerini anlatı sohbet ettik benimde baya bi hoşuma gitti ama hoşlantı elektrik veya herhangi bir etkileşim olmadı daha sonra böyle bir yola girdiğim için çok pişamn oldum ne yapsam bu işin içinden çıksam annem bana ben sana güvenmiyorum dedi ve bende gerçekten evlenmek istiyorum demiştim fakat annem haklı çıktı çocuğu beğenmiyorum yaşlı duruyor yanıma yakışmıyor ısınmada yok yardım edin lütfen.ilerde severmiyim bilmiyorum çıkmazda gibiyim aileme böyle birşey olduğunu söylesem olmaz hem karşımdakine hemde ona onun ailesine ayıp olacak.yardım lütfennn.

Mantık evliliklerini sağlıklı bulmuyorum. Neticede robot değiliz. Hislerimiz var. Ortada sevgi yoksa, evlenmenin ne anlamı var? İç güzelliği, kariyeri, huyu suyu elbette önemli ama insan bunlar iyi diye her önüne gelenle evlenemez ki. O yüzden acele etmeyin. Sırf bazı özellikleri iyi diye de kimseyle evlenmeyin.

Basit annenize anne en azından tanımak anlamında tekrar bir çay içmek ve görmek istedim
Bu sürede gene ısınamadım olmadı diyin
Ama ben taliplerinizi en azından tanımadan göndermeyin derim
Yani bir tanıyın 1,2,3,4,5,6 kadar bir çıkın bakalım kestirip atarak bir yere varamazsınız ki

+1 aynı fikirdeyim.
Ayrıca,
şimdi ben TDK'da hoşlantı diye bir kelime yok desem ayrıkotluğu mu yapmış olurum

evlenme merakı değil sadece karşıma çıkanları değerlenrmeye çalıştım erkekleri bilirsiniz çoğu ciddi düsncem deyip bel altı yaklaşıyor bende o tarz biri olmayınca yol veriyorum bundan önceki ilişkilerim böyleydi.

Mantıklı bir aşk evliliği yap. İşin içinde kesinlikle ikisi de olsun. Olmuyorsa da evlenme,yazılı bir kural mı var herkes şu yaşta evlenecek diye.
İçinde duygu olmadan beraberlik yaşayan insanları hayatım boyunca anlamadım, anlayamayacağım da. Buna tek gecelik ilişki yaşayanlar da, sevmeden görücü usulü evlenenler de dahil.

Evlenmek için de evlenilmez ki.
Ayıp olacak diye hic evlenilmez.
Neden acele ediyorsunuz bilmiyorum, sürekli bir evlenecek adam arama çabası içindesiniz.
Bir yolunu bulup bu işin olmayacağını açıklayın. Ardından da bi süre kimseyle görüşmeyin.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir insanın yaşının büyük olması da evlenmeye hazır olduğu anlamına gelmez.
Mantık evliliği mi aşk evliliği mi diyorsunuz. Önce siz ruhsal olarak evliliğe hazır mısınız onu değerlendirin bence.

Erkekler genelde "ciddiyeeet ciddiyeeet" diye ortalıkta dolaşan kızlara pek uğramazlar. Uğrayanlar da evlilik niyetini anlayıp toz olur.

Hiç bir ilişki ciddi başlamaz. Ciddi ilişki kavramı çok salak bir kavram bence. İlişki iki insanın birbirini tanıma sürecidir. Evlilik niyetiyle başlayan ilişkilerde her zaman bir şeyler eksik kalır. Hayatına giren adamları ciddi düşün, benimle evlen, ben senin bildiğin kızlardan değilim diye bunaltırsan o aradığın mutlu sona hiç ulaşamazsın.

Biriyle birlikte olacaksan sonunda evlenmek için değil o adamla güzel zaman geçirmek, onu tanımak, mutlu olmak, mutlu etmek için birlikte ol. Zaten yürüyecekse sonu evliliğe gider. Hedefin evlilik değil mutlu olmak olsun.

içinizin almadığı biri ile aynı yatağa nasıl gireceksiniz? yol yakınken ayrılın bence.
ben bunu çok dusundum açıkcası sevmediğim biriyle nasıl ay nı yatağı girip cinsel anlamda nasıl birşeyler yaşayayacağım diye.ama herkes seversin sevgi bir yere kadar aşk sevgi bitiyor diyor bunlar beni çok etkiliyor açıkcası

bu adamla aynı yatağa filan gireceksiniz farkındasınız değil mi? eve geldiğinde güler yüz göstereceksiniz vs. sevmediğiniz adama bunları ne kadar yapabilirsiniz ki? çok büyük bi kumar oynuyosunuz ama ortada sadece sizin hayatınız yok. karşınızdakine yazık değil mi? parası olmasa ona da bakmazdınız heralde.

sevgi bitmez, biten şey tutkudur, birsüre sonra rutine biner zaten evlilik. ha, ihanet eder örnegin o zaman sevgi de biter. benim demek istediğim evlenmeden önce çiftlerin arasında mutlaka fiziksel bir çekim olmalı. içinin almadığı birinin elini bile tutmak istemezsin, düşün ki bir de cinsellik yaşamayı. düşünemiyorum.

Evlenilir baska sebeplerden oturu ama o evlilik insana iskence gibi gelir.dokunmak istemen.onun sana dokunmasini istemezsin.biyere gitmek biseyler yapmak bile istemezsin.
Ama sevdiginle olunca hersey daha guzel oluyor.
Sevmeden cocuk bile yapiyosun.

haklısın bende fiziksel çekime inananlardanım etkileşim bir heyecan olmalı ben zaten şimdiye kadar hep kalbimle hareket ettim hislere duygulara çok önem veriyorum.ama ilk başta hoşlanmadığım bir insanı tekrar değerlendirmek istedim sonuç yine sıfır.

Maddi durumu iyi diye evlenilmez. Pazardan ne alıyorsun Allah aşkına?
Amaç evlenmek mi bundan sonraki hayatını rahat geçirmek mi?
İkinci seçenekse neden kendin çalışmıyorsun da erkeğin kanatları altından yapmak istiyorsun bunu?

sizce zamana mı bırakmalıyım ya da bu süreçten ona bahsetmeliyim şu an sana birşeyler hissetmiyorum ama ilerleyen zamanlarda hissedersem bu yolda seninle ilerlemek isterim gibi şeyler mi söylemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…