- 19 Mart 2016
- 265
- 380
- 23
- 34
merhaba su an çok karışık durumdayım bir çok kişi ile çıktım ciddi anlamda ama çoğunun niyeti farklıydı 5 ay önce görücü usulü biri çıktı karşıma beğenmedim ısınamadım elektrik alamadım maddi anlamda çok iyidi üstelik aramızda 10 yaş vardı neyse ki ben bununla 1 kere görüştüm ve istemedim ailemede olmayacağını söyledim.daha sonra hayatıma 1 kişi girdi 2 ay görüştüm bazı evlenmeye niyeti olmadığından postayı koydum her ne kadar sevsemde bazı huyları yanlış geldi.ben birazda hoşlanmaya aradaki elektriğe hislere önem veren bir insanım fakat baktım ki olmuyor yasadığım bütün ilişkiler aynı sonu yok dedim mantık evliliği yapayım hiç olmazsa çocuk cocukla uğraşmam kararımı verdim daha önceki görücü usulu olan kişi ile tekrar görüştüm çocuk evlenmeye gerçekten niyeti var hayallerini anlatı sohbet ettik benimde baya bi hoşuma gitti ama hoşlantı elektrik veya herhangi bir etkileşim olmadı daha sonra böyle bir yola girdiğim için çok pişamn oldum ne yapsam bu işin içinden çıksam annem bana ben sana güvenmiyorum dedi ve bende gerçekten evlenmek istiyorum demiştim fakat annem haklı çıktı çocuğu beğenmiyorum yaşlı duruyor yanıma yakışmıyor ısınmada yok yardım edin lütfen.ilerde severmiyim bilmiyorum çıkmazda gibiyim aileme böyle birşey olduğunu söylesem olmaz hem karşımdakine hemde ona onun ailesine ayıp olacak.yardım lütfennn.
kaç yaşındasınız ?
niye bu kadar koca derdine düşüp karşınıza çıkan erkekleri o gözle değerlendiriyorsunuz ki..
2 ay görüşmüşsün adamla dur bir fırsat .. sevin birbirinizi aşık olun..
Zaten bu isin olmamasi icin cabaliycam ve uzun sure hayatima kimseyi dahil etmeyecegimSenin yaptigin mantik evliligi degil, seninki ciddi dusunmeyen erkeklere karsi olarak yaptigin bir evlilik olacak.
Etkilesim olmadiysa zorlama. Yasin daha kucuk. Hatta beni dinlersen biraz ara bile verebilirsin bu tarz gorusmelerine.
Sagol canim beni anlayabilen insanlari gormek cok guzel tesekkurler aydinlatici yorumun icinsevmedgın ınsanla evlenırsın ama ne kendın mutlu olursun ne de o sevmedıgın ınsan... Insan sevmedıgıne katlanamaz canım ve evlılık sevgılılıge benzemez cok ıyıgunler grursun ama hayat her zaman gulluk gulustanlık degıl kotu gunlerde olur kavga gurultusuz ev olmaz arada sevgı olmazsa kavgalar uzar barışmalar zrlasır, ufacık seyler buyur de buyur yapma derım bırak elalem ne derse desın aılesıne ayıp olck dıye bı adamla evlenılmez
Bu da beni etkiliyor iste.Yoksa ask elektrik olmadan olmaz diyorum.ben bunu çok dusundum açıkcası sevmediğim biriyle nasıl ay nı yatağı girip cinsel anlamda nasıl birşeyler yaşayayacağım diye.ama herkes seversin sevgi bir yere kadar aşk sevgi bitiyor diyor bunlar beni çok etkiliyor açıkcası
Merhaba arkadaslar .. 27 yaşında bi bayanım .. ailemin tek bekarı olarak fazlaca sıkıstırılmaktayım .. sorun şu ki gerçekten girdiğim her ortamda dikkat çeken biriyim ve erkeklerin sadece bana cinsel amaçlı bakmalarından oldukça bunalmış durumdayım .. çalışma ortamında veya günlük hayatta bir çok tacize upraraj kendimden bile soğufum ve artık kendimde suç bulmaya başladım.. kimse gerçekten göründüğü gibi değil ne yazıkki .. sanırım biyolojik yaşımdan dolayı aşırı derecede çocuk hasreti içerisindeyim son bir yıldır .. ilk sevgilim ki bu 10 sene öncesindeydi hala bana evlenmek istediğini söylüyor fakat ben ona karşı birşey hissetmiyorum.. ama bugüne kadar ne zaman başım sıkışsa ne zaman kötü bi hadisenin içine düşsem elimden tutup kaldırdı maddi manevi .. şimdi düşünüyorum beni bıkmadan usanmadan koşulsuz seven biri var onunla evlensem mutlu olur muyum diye ve gerçekten çok çok iyi biri .. bunca zaman yaşadığım ilişkilerimde deneyimlerim ondan daha iyisini bulamayacağımı söylüyor .. ama sorun şu ki ona karşı hiçbişey hissetmiyorum .. bundan önceki sevgilimden ayrıldığım için çok pişmanım ve onu kaybettikten sonra değerini anladım fakat artık çok geç ne yazıkki .. şimdi hayatımda olan bu mükemmel insanı da kaybetmeyi göze alamıyorum çünkü ya sev ya terket diyor artık haklı olarak .. kütfen bana bi akıl verin çünkü gerçekten çok bunaldım
Sert olacak pesinen ozur dilerim ama sizin gibi insanlardan cidden iğreniyorum.Merhaba arkadaslar .. 27 yaşında bi bayanım .. ailemin tek bekarı olarak fazlaca sıkıstırılmaktayım .. sorun şu ki gerçekten girdiğim her ortamda dikkat çeken biriyim ve erkeklerin sadece bana cinsel amaçlı bakmalarından oldukça bunalmış durumdayım .. çalışma ortamında veya günlük hayatta bir çok tacize upraraj kendimden bile soğufum ve artık kendimde suç bulmaya başladım.. kimse gerçekten göründüğü gibi değil ne yazıkki .. sanırım biyolojik yaşımdan dolayı aşırı derecede çocuk hasreti içerisindeyim son bir yıldır .. ilk sevgilim ki bu 10 sene öncesindeydi hala bana evlenmek istediğini söylüyor fakat ben ona karşı birşey hissetmiyorum.. ama bugüne kadar ne zaman başım sıkışsa ne zaman kötü bi hadisenin içine düşsem elimden tutup kaldırdı maddi manevi .. şimdi düşünüyorum beni bıkmadan usanmadan koşulsuz seven biri var onunla evlensem mutlu olur muyum diye ve gerçekten çok çok iyi biri .. bunca zaman yaşadığım ilişkilerimde deneyimlerim ondan daha iyisini bulamayacağımı söylüyor .. ama sorun şu ki ona karşı hiçbişey hissetmiyorum .. bundan önceki sevgilimden ayrıldığım için çok pişmanım ve onu kaybettikten sonra değerini anladım fakat artık çok geç ne yazıkki .. şimdi hayatımda olan bu mükemmel insanı da kaybetmeyi göze alamıyorum çünkü ya sev ya terket diyor artık haklı olarak .. kütfen bana bi akıl verin çünkü gerçekten çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?