insan sevmediğin biriyle evlenir mi?

Görücü uzmanı :) olarak söylüyorum...görücü de olsa normal tanışıp görüşerek de olsa ; (ikisi arasında bir fark göremiyorum gerçi ama)
ilk kural zaten ben bu adamla elini tutup gezebilecek miyim ? yanyanayken nasılız ? bu sorunhn cevabının pozitif olması gerek. negatifse zaten hoşlanmak bile söz konusu olamaz. evlenmek şöyle dursun.

ailene filan da bişey açıklamak zorunda değilsin. adamı çağırırsın konuşalım kafama takılan şeyler var diye. emin değilim duygularımdan, ne yapmalıyım bilmiyorum seni de üzmek istemiyorum dersin. böylece çıtlatmış olursun adama. sonra da bakarsın hala bişey yoksa herkes yoluna. erkekler o kadar üzülmüyolar yani en fazla anlık. onu da o kadar kafaya takma.
ama bence sizin bu iş olur gibime geliyo.

Senin yaptigin mantik evliligi degil, seninki ciddi dusunmeyen erkeklere karsi olarak yaptigin bir evlilik olacak.

Etkilesim olmadiysa zorlama. Yasin daha kucuk. Hatta beni dinlersen biraz ara bile verebilirsin bu tarz gorusmelerine.

Evlilik oyuncak değil . .
Ömür geçireceksiniz. .
Pat diye karar vermek olmaz . .

Gorucuye karsi degilim ama gordukten sonra hoslanip sevdikten sonra... Yoksa icim almaz.

Sevmeyi gectikte icinin isinmadigi sinmedigi biriyle ayni yataga girip bir omuru nasil gecirecen bence yanlis bi sey

sevmedgın ınsanla evlenırsın ama ne kendın mutlu olursun ne de o sevmedıgın ınsan... Insan sevmedıgıne katlanamaz canım ve evlılık sevgılılıge benzemez cok ıyıgunler grursun ama hayat her zaman gulluk gulustanlık degıl kotu gunlerde olur kavga gurultusuz ev olmaz arada sevgı olmazsa kavgalar uzar barışmalar zrlasır, ufacık seyler buyur de buyur yapma derım bırak elalem ne derse desın aılesıne ayıp olck dıye bı adamla evlenılmez

Senin yaptigin mantik evliligi degil, seninki ciddi dusunmeyen erkeklere karsi olarak yaptigin bir evlilik olacak.

Etkilesim olmadiysa zorlama. Yasin daha kucuk. Hatta beni dinlersen biraz ara bile verebilirsin bu tarz gorusmelerine.
Zaten bu isin olmamasi icin cabaliycam ve uzun sure hayatima kimseyi dahil etmeyecegim

Sagol canim beni anlayabilen insanlari gormek cok guzel tesekkurler aydinlatici yorumun icin

Bu da beni etkiliyor iste.Yoksa ask elektrik olmadan olmaz diyorum.

adamı beğenmemişsin yanına yakıştırmamışsın, seni deli mi kovalıyor arkadaşım. bu ne acele, akışına bırak yahu....

evliligi bir hane olarak gorun; temeli saygi, girisi sevgi, uzeri ten uyumudur.
bunlarin hepsinin oldugu bir evlilik ancak yuvadir; aksi durumda sadece bir betonarme olur.
ancak bunlarin ahengini elektrik almak-almamak gibi basite indirmek de abestir.
saygi da, sevgi de, ten uyumu da bir kerede olusacak bir sey degildir; iliskinin evlilik yoluna girmesi icin emek ve sabir gereklidir. bunu kendinize klavuz edinip ilerlerseniz dogru bir es adayi ile karsilasacaksinizdir.
M masal_34

Atlımı koşturuyor?
2 ay çıkmışsınız diğer adamla bide diyorsun baktım evlenmeye niyeti yok tekmeyi bastım,Allah aşkına acelen ne??
Biraz sabret yavaş gel ha diyince kimse kalkıp evlenmiyor aşk,sevgi,saygı bunlar zamanla oluşup,filizlenecek şeyler..
Kimse on numara eş adaylarıyla karşılaşmıyor..
Beklenti çıtanızı indirin biraz indirin !!
Evlenmek için sakın evlenme !!

Merhaba arkadaslar .. 27 yaşında bi bayanım .. ailemin tek bekarı olarak fazlaca sıkıstırılmaktayım .. sorun şu ki gerçekten girdiğim her ortamda dikkat çeken biriyim ve erkeklerin sadece bana cinsel amaçlı bakmalarından oldukça bunalmış durumdayım .. çalışma ortamında veya günlük hayatta bir çok tacize upraraj kendimden bile soğufum ve artık kendimde suç bulmaya başladım.. kimse gerçekten göründüğü gibi değil ne yazıkki .. sanırım biyolojik yaşımdan dolayı aşırı derecede çocuk hasreti içerisindeyim son bir yıldır .. ilk sevgilim ki bu 10 sene öncesindeydi hala bana evlenmek istediğini söylüyor fakat ben ona karşı birşey hissetmiyorum.. ama bugüne kadar ne zaman başım sıkışsa ne zaman kötü bi hadisenin içine düşsem elimden tutup kaldırdı maddi manevi .. şimdi düşünüyorum beni bıkmadan usanmadan koşulsuz seven biri var onunla evlensem mutlu olur muyum diye ve gerçekten çok çok iyi biri .. bunca zaman yaşadığım ilişkilerimde deneyimlerim ondan daha iyisini bulamayacağımı söylüyor .. ama sorun şu ki ona karşı hiçbişey hissetmiyorum .. bundan önceki sevgilimden ayrıldığım için çok pişmanım ve onu kaybettikten sonra değerini anladım fakat artık çok geç ne yazıkki .. şimdi hayatımda olan bu mükemmel insanı da kaybetmeyi göze alamıyorum çünkü ya sev ya terket diyor artık haklı olarak .. kütfen bana bi akıl verin çünkü gerçekten çok bunaldım

Sabırlı olmalısın. Sevmedigin bi insanla evlenerek onun da hayatını mahfedersin.

Bu konu icin yazılan yorumları bence okumalı ve sanki sana yazılmış gibi degerlendirmelisin

Çok sevmen gerekmiyor, ancak aranızda bir çekim olmalı . Çok sevip de evlenenlerin sonunu görüyoruz. Anlasabilmek, uyum ve kafa yapısı çok önemli etkenler.

Sert olacak pesinen ozur dilerim ama sizin gibi insanlardan cidden iğreniyorum.
Çünku bencilsiniz. baskasinin aşkini sevgisini ilgisini somuren bir tip. beni mutlu eder, beni sever, ben ben ben... Bu nedir ya???
Elbette sizin gibi bencillerin varliginin mutlaka bir sebebi vardir, zira Allah hickimseyi nedensiz var etmez. Ama iste bencilliginizle zarar verdiginiz insanlarada cok aciyorum. Fakar şuda varki bu verdiginiz zararlarin hesabini yine Allah soracak.
Beni seven çok iyi bir insan diyor, ama kendisi sevmeden evlenip o iyi insanin hayatinida mahvedecek. Arti dahada korkuncu aklinda halen baska bir adam var ve onun acisi ile yasiyor buna ragmen gidip o iyi insanla evlenip onun hayatini bin kat daha beter mahvedecek.
Onurunuzla yalniz kalın daha iyi.
Birakin o adamcagizida hayatina baksin. Siz onu hak etmiyorsunuz. Kati bir sekilde irtibati kesin, umudu kalmasin sizdenki o da bir hayat kursun kendisine...
Gerci bu bencillikteki birisine ben ne anlatiyorumki.... anlatsam ne anlayacak...

mantıklı evliliği için çok erken bir yaş değil mi 25
aslına bakarsan mantık evliliği toptan sıkıntılı bir durum bana göre.
normalde ayrıl derdim ama birkaç kişiyle daha görüşmüşsün bu adamdan sonra ve tekrar bununlşa görüşmeye karar vermişsin.demek ki kafa yapınız uyuyor.ne kadar oldu 2nci kez görüşmeye başlayalı?biraz zaman mı versen acaba?çünkü şimdi tekrar ayrılırsan tekrar pişman olabileceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…