evlenme derdi değil bir çok kişi ile çıktım fakat çoğunda hüsrana uğradım yaşım 26 sadece değerlendirmeye çalıştım ama onu da elime yüzüme bulaştırıcam sanırım.yaşınız kaç ?niye böyle evlenme derdindesiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenme derdi değil bir çok kişi ile çıktım fakat çoğunda hüsrana uğradım yaşım 26 sadece değerlendirmeye çalıştım ama onu da elime yüzüme bulaştırıcam sanırım.yaşınız kaç ?niye böyle evlenme derdindesiniz?
içinize sinmeyen biri ile sırf kriterleriniz uyuyor diye evlenmeyin..arkadaşlar fikirlerinize saygım var yargılamayın beni anlamaya ve yol göstermeye çalışın lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var
teşekkürler savurgan :) içimi rahatlatın sen ve diğer bazı arkadaşlar annem çok dırdırcı bi kadındr. çocuğn annesinide de kurstan tanıyor samimiyetleri yok ama annem etrafını çok düşünen biri laf söz olcak diye korkar bana bu yola girmeden önce ilk beğenmedin istemedin ikinciyide aynı şeyi yaparsan çenemden kurtulamazsın demişti :)Sirf evlilik olsun diye evlenmeyin icinize sinmeyen sevmediginiz biriyle su hayat kac gunlukki allah askina gerçekden seveceğiniz bbiriyle evlenin bazı şeyler zor gelsede katlanması atlatması daha hafif oluyor teyzemde evlendi sevmediğ eniştemle hep hüsran hep sonbahar oldu gönlü ruhunada yansıdı ne kendisi gördü yazı nede karşı tarafa yaşattı en ufak fırtınada suçladı sevmediğim adamla yaptığım evlilikden oldu diye başladı her söze sizde iyi düşünün olmuyorsa sevmiyorsa sinmiyorsa zorlama kendini bırak orda kalsın zorlamanın anlamı yok o annende şimdi kırılır 3 gün sonra unutur
Bak canım evlilik hergün yapılan birşey değilki annenin her dediğine hee diyeceksin benim annemde çok karşı çıktı benim evliliğime ama ben çok istiyorum eşimde ayırma bizi anacım deyince tamam dedi imzayı attığın anda başlıyor hayatla mücadelen çok fırtına. Doluya yakalandık bazen yeter yoruldum artık yürümeyeceğim bu çakıllı yolları dedğimde sevdiğim adam ben kucağıma alırım bi şekilde ulaşırız gideceğimiz yere diyebildi eşimin ailesiyle bile neler yaşadım ama sevdiğimin uğruna af ettim kiii o lafları çoçukluk arkadaşım deseydi bir ömür silerdim onu defterden gerçekden sevgiyle çoğu şeyin üstesinden geliyorsun emin ol bugün evliliğm devam ediyorsa( çünkü mükemmel erkek yok asla yok) yüzde yüz biliyorum eşime olan aşkımdan sevgimdenteşekkürler savurgan :) içimi rahatlatın sen ve diğer bazı arkadaşlar annem çok dırdırcı bi kadındr. çocuğn annesinide de kurstan tanıyor samimiyetleri yok ama annem etrafını çok düşünen biri laf söz olcak diye korkar bana bu yola girmeden önce ilk beğenmedin istemedin ikinciyide aynı şeyi yaparsan çenemden kurtulamazsın demişti :)
Maddi durumu iyi diye evlenilmez. Pazardan ne alıyorsun Allah aşkına?
Amaç evlenmek mi bundan sonraki hayatını rahat geçirmek mi?
İkinci seçenekse neden kendin çalışmıyorsun da erkeğin kanatları altından yapmak istiyorsun bunu?
Kutluyorum sizi.Kafadas bulmak cok güzel bisey:)Maddi durumu iyi diye evlenilmez. Pazardan ne alıyorsun Allah aşkına?
Amaç evlenmek mi bundan sonraki hayatını rahat geçirmek mi?
İkinci seçenekse neden kendin çalışmıyorsun da erkeğin kanatları altından yapmak istiyorsun bunu?