insan sevmediğin biriyle evlenir mi?

arkadaşlar fikirlerinize saygım var yargılamayın beni anlamaya ve yol göstermeye çalışın lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var

Baştan bir şey hissetmediğim insana sonradan bir şey hissedemem ben.
Konuştukça da batar zaten.
Ama sizin davranış kalıbınız nedir bilemem.

Son düzenleme:
isinamadığysa evlenme.. o çocuga diyceksin bu iş olmuycak de. zoraki bir evlilik yanlıştı.
benim bi arkadaşim nisanlisindan ayrılmıştı bi hafta sora başka çocukla nişanlandi.. çünkü annesi hergün görücü getiriyormuş kızına seç birini evlen adin çikmasin demiş..
kendinden 10 yaş büyüktü. sevdim diyo tanimadi 6 ay içinde evlendi..
ee sorasi mi ne olduu.
pişman... fakat yapılacak bişey de yok. akrabaları dedikodu çikariyomuşş.
ha boşancak felan laf çikarmiş işte boşanamadi..
6 sene oldu çocuklari da var napsın mecburi evlilik yapıyor.
bende baştan uyarmişim dinlemedi beni kızım tanimiyosun adami diye.. yok tanidim dedi (dedikodu çikmasin diye)
sen doğru olani seç pişman olucak şeyleri sakin yapma...
isinmadiysa birak gitsin.. illa aceleyle evlencek degilsin ya.
doğru zamani geldiğinde bulursun.

Sizin ilişkilere bakış açınız yanlış bir kere. Ciddi ilişki nedir, bu yaşa geldim anlamadım hiç. Evlenmek için başlanmaz ki bir ilişkiye, hoşlanırsın, seversin, onunla mutlu olursun ,mutlu edersin ,tanırsın, zaman geçirirsin hayat sizi evliliğe götürürse evlilik olur. Ben eşimle internette tanıştım, ilk bir kaç buluşma arkadaş kıvamında geçti,sonra iş flörte döndü. "Benim asla evlilik niyetim yok, aşkım canım cicim gibi laflar bekleme benden" demişti. 3 ay sonra "ileride evlenince eve bir kütüphane alalım" demeye başladı. Ve sonuç olarak evliyiz ve bir kızımız var. Siz ilişkilerinize zaman tanımıyorsunuz bence, ve kesinlikle karşınıza aşık olacağınız bir erkek çıkmamış.

Sirf evlilik olsun diye evlenmeyin icinize sinmeyen sevmediginiz biriyle su hayat kac gunlukki allah askina gerçekden seveceğiniz bbiriyle evlenin bazı şeyler zor gelsede katlanması atlatması daha hafif oluyor teyzemde evlendi sevmediğ eniştemle hep hüsran hep sonbahar oldu gönlü ruhunada yansıdı ne kendisi gördü yazı nede karşı tarafa yaşattı en ufak fırtınada suçladı sevmediğim adamla yaptığım evlilikden oldu diye başladı her söze sizde iyi düşünün olmuyorsa sevmiyorsa sinmiyorsa zorlama kendini bırak orda kalsın zorlamanın anlamı yok o annende şimdi kırılır 3 gün sonra unutur

Aşk olmadan evlilik olmaz .olurda eksik olur.sevmediğim birinin bana dokunma düşüncesi bile midemi bulandırdı.bence az daha bekle..

Sirf evlilik olsun diye evlenmeyin icinize sinmeyen sevmediginiz biriyle su hayat kac gunlukki allah askina gerçekden seveceğiniz bbiriyle evlenin bazı şeyler zor gelsede katlanması atlatması daha hafif oluyor teyzemde evlendi sevmediğ eniştemle hep hüsran hep sonbahar oldu gönlü ruhunada yansıdı ne kendisi gördü yazı nede karşı tarafa yaşattı en ufak fırtınada suçladı sevmediğim adamla yaptığım evlilikden oldu diye başladı her söze sizde iyi düşünün olmuyorsa sevmiyorsa sinmiyorsa zorlama kendini bırak orda kalsın zorlamanın anlamı yok o annende şimdi kırılır 3 gün sonra unutur
teşekkürler savurgan :) içimi rahatlatın sen ve diğer bazı arkadaşlar annem çok dırdırcı bi kadındr. çocuğn annesinide de kurstan tanıyor samimiyetleri yok ama annem etrafını çok düşünen biri laf söz olcak diye korkar bana bu yola girmeden önce ilk beğenmedin istemedin ikinciyide aynı şeyi yaparsan çenemden kurtulamazsın demişti :)

teşekkürler savurgan :) içimi rahatlatın sen ve diğer bazı arkadaşlar annem çok dırdırcı bi kadındr. çocuğn annesinide de kurstan tanıyor samimiyetleri yok ama annem etrafını çok düşünen biri laf söz olcak diye korkar bana bu yola girmeden önce ilk beğenmedin istemedin ikinciyide aynı şeyi yaparsan çenemden kurtulamazsın demişti :)
Bak canım evlilik hergün yapılan birşey değilki annenin her dediğine hee diyeceksin benim annemde çok karşı çıktı benim evliliğime ama ben çok istiyorum eşimde ayırma bizi anacım deyince tamam dedi imzayı attığın anda başlıyor hayatla mücadelen çok fırtına. Doluya yakalandık bazen yeter yoruldum artık yürümeyeceğim bu çakıllı yolları dedğimde sevdiğim adam ben kucağıma alırım bi şekilde ulaşırız gideceğimiz yere diyebildi eşimin ailesiyle bile neler yaşadım ama sevdiğimin uğruna af ettim kiii o lafları çoçukluk arkadaşım deseydi bir ömür silerdim onu defterden gerçekden sevgiyle çoğu şeyin üstesinden geliyorsun emin ol bugün evliliğm devam ediyorsa( çünkü mükemmel erkek yok asla yok) yüzde yüz biliyorum eşime olan aşkımdan sevgimden

Çok zor. Bence hayır. Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben yapamam galiba sevmediğim biriyle. Resmen evlenmek için evlenmek o. O adamla aynı yatağa gireceksin, çoluk çocuk falan, yok yani sevmediği biriyle zor.

Ben en iyisi bir muddet goruseyim sonundada aileme elimden geleni yapiyorum olmuyor sevemiyorum deyip isin icinden cikayim ancak bu durumdan bu sekilde kurtulabilirim ayrica parasi icinmi evleniyorsun diyen arkadaslarada zaten parasi oldugu icin evlenmeyi kafaya koysaydim burda derdimi anlatarak vaktimi oldurmezdim benim tek derdim bu karambolden hata yapmadan cikmak

kesinlikle evlenmek için evlenme mantık evliliği bile olsa en azından ısınmış olman gerekir yoksa evliliğin bir işkenceye döner. Yaşın daha genç karşına kim bilir kimler çıkacak daha. Ben eşimle 27 yaşında tanıştım 1 yıl içerisinde evlendik, ne olacağı belli olmaz ama ısınmadığın biri ile asla evlenme derim.

mantık evliliği yerine aşk evliliği yapsan mutlu olma oranın biraz daha fazla olurr bence ;)
hem kendinde yazmışsın elektrik almadım diye.. karşındaki insanada yazık yani :/

Bir ömür boyu beraber geçireceğini bir insan .bence aşık olmak lazım dusun hergun onun yüzüne bakcan herşeyin onunla olcak.ne olursa olsun bence sevmiyosan evlenme sonradan çok pişman olursun

Etrafimda kocasini sevmeyen var ay bilmiyorum insan nasil beraber yasayabiliyo diye kendime hep sormusumdur, zor ya birde ayni yataga giriyorsun.sonradan sevilebilirmi bilemicem acikcasi yasayan bilir:KK51:

Evlenirsen kendine özellikle o adama en büyük haksızlığı yapmış olursun. Kendisini sevmeyen biriyle evlenmeyi hak ediyor mu o insan. Yazık etme.

Sevmediğin biriyle evlenme. Ilerde birine tutulursun ve evli olursun. Iste o zaman kafanı çok vurursun. Bekle ne bu acele böyle.

Maddi durumu iyi diye evlenilmez. Pazardan ne alıyorsun Allah aşkına?
Amaç evlenmek mi bundan sonraki hayatını rahat geçirmek mi?
İkinci seçenekse neden kendin çalışmıyorsun da erkeğin kanatları altından yapmak istiyorsun bunu?
Maddi durumu iyi diye evlenilmez. Pazardan ne alıyorsun Allah aşkına?
Amaç evlenmek mi bundan sonraki hayatını rahat geçirmek mi?
İkinci seçenekse neden kendin çalışmıyorsun da erkeğin kanatları altından yapmak istiyorsun bunu?
Kutluyorum sizi.Kafadas bulmak cok güzel bisey:)

Back
X