• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevmekten neden çabuk vazgecer

viyondramiyasere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
2
0
1
29
Bir yıla yakın bir ilişkim vardı son 2 aydır aramız iyi değildi cok soğuk ve ilgisiz davranıyordu son ay iyice bağları koparttık problemimiz yoktu cok iyiydik evlenmeyi düşünüyorduk ama malum ekonomi ve İstanbul şartları bir ev almamıza bile izin vermiyor bu konuda biraz üzerine gittim sadece ama son aya kadar hala evlilik planındaydık ama aşırı ilgisiz olmaya başladı uzklaştı bir aya yakın bir ara verdik tekrar deneyelim dedik bir gün olmadan sevmediğini istemediğini yapamadığını tekken daha iyi olduğunu ve benim içimdekileri yalnız ben bilirim tarzında şeyler söyledi bitirmemek için biraz ısrar etsemde aynı kaldı kararı şuan çok büyük bir boşluktayım yalnız eksik hissediyorum bir insn bukadar çabuk sevmekten vazgeçe

Bir yıla yakın bir ilişkim vardı son 2 aydır aramız iyi değildi cok soğuk ve ilgisiz davranıyordu son ay iyice bağları koparttık problemimiz yoktu cok iyiydik evlenmeyi düşünüyorduk ama malum ekonomi ve İstanbul şartları bir ev almamıza bile izin vermiyor bu konuda biraz üzerine gittim sadece ama son aya kadar hala evlilik planındaydık ama aşırı ilgisiz olmaya başladı uzklaştı bir aya yakın bir ara verdik tekrar deneyelim dedik bir gün olmadan sevmediğini istemediğini yapamadığını tekken daha iyi olduğunu ve benim içimdekileri yalnız ben bilirim tarzında şeyler söyledi bitirmemek için biraz ısrar etsemde aynı kaldı kararı şuan çok büyük bir boşluktayım yalnız eksik hissediyorum bir insn bukadar çabuk sevmekten vazgeçe
Yedek kulübesine alınmışsınız.

Bitirmek isteyen adama, sevmediğini yapamadığını söyleyen adama bitirmemek için ısrar etmenizin nedeni ne? Olacağı var ise de sizin ısrarınız yüzünden olmazdı ki zaten büyük ihtimalle başkasını bulmuş. Ben bir tur atayım olmazsa dönerim demiş ara vererek.

Böyle durumlarda ısrar etmeyeceksin.
Adam belli ki sıkılmış ciddiyete gitmeye kendinde o gücü bulamamış.
Hemen başkasını buldu diye düşünmek bence yanlış .
Neler düşünüyor bilemezsin.
Ciddi ilişkiden sıkılmış işte sende ısrarcu olunca iyice kaçmış

Bir yıla yakın bir ilişkim vardı son 2 aydır aramız iyi değildi cok soğuk ve ilgisiz davranıyordu son ay iyice bağları koparttık problemimiz yoktu cok iyiydik evlenmeyi düşünüyorduk ama malum ekonomi ve İstanbul şartları bir ev almamıza bile izin vermiyor bu konuda biraz üzerine gittim sadece ama son aya kadar hala evlilik planındaydık ama aşırı ilgisiz olmaya başladı uzklaştı bir aya yakın bir ara verdik tekrar deneyelim dedik bir gün olmadan sevmediğini istemediğini yapamadığını tekken daha iyi olduğunu ve benim içimdekileri yalnız ben bilirim tarzında şeyler söyledi bitirmemek için biraz ısrar etsemde aynı kaldı kararı şuan çok büyük bir boşluktayım yalnız eksik hissediyorum bir insn bukadar çabuk sevmekten vazge
Sakın onun peşinden koşturmayın onu istiyorsanız onu unutun işte o zaman çok pişmanım diyip geri dönüyorlar. Ayrılık acısını billirim size her ne kadar böyle şeyler desekte üzülen siz siniz sonuçtaa lakin ayrılık sonrası boş kalmayın kendinize bi uğraş edinin ilgi alanlarınıza yönelin ruhsal yönden ayakta kalmak için. Ve onu engelleyin her yerden zaten size ulaşmak isteyen insan her türlü ulaşır bunuda asla unutmayınn

Bitirmek isteyen adama, sevmediğini yapamadığını söyleyen adama bitirmemek için ısrar etmenizin nedeni ne? Olacağı var ise de sizin ısrarınız yüzünden olmazdı ki zaten büyük ihtimalle başkasını bulmuş. Ben bir tur atayım olmazsa dönerim demiş

Bitirmek isteyen adama, sevmediğini yapamadığını söyleyen adama bitirmemek için ısrar etmenizin nedeni ne? Olacağı var ise de sizin ısrarınız yüzünden olmazdı ki zaten büyük ihtimalle başkasını bulmuş. Ben bir tur atayım olmazsa dönerim demiş ara vererek.
Böyle yapıda bir insan değilim ama birbirimize vermiş olduğumuz sözler vardı başka problemleri olduğunu da düşünerek bitirmek istemedim yanında olmak istedim

Böyle yapıda bir insan değilim ama birbirimize vermiş olduğumuz sözler vardı başka problemleri olduğunu da düşünerek bitirmek istemedim yanında olmak istedim
İyi de zaten soğuduğunu, ilgisizleştipini görmüşsünüz, ne olacağının zaten farkına varmışsınız, istemiyorum diyen insana ısrar etseniz ve kabul etse ne olmasını bekliyorsunuz, tek kişilik bir ilişki olacağını zaten biliyorsunuz.

bence ayrılmaya karar veren taraf uzuuun süre bunu düşünüp sevmediğine kesin emin olunca söylediği için. ayrılalı bir hafta oldu nasıl başkasıyla olur diyen taraf seven ve ayrılmayı düşünmeyen taraf. diğer taraf sevmekten aylar önce vazgeçmiş oluyor o yüzden ayrılalım diyor. doğru mu yanlış tabi ki. ama sık görülüyor. ya sevmekten çoktan vazgeçmiş ya da yeni birini bulmuş oluyor insanlar. (her kavgada ağzından sinirle ayrılalım diyen atarlı çiftler konu dışı)

Israr etme, ne hali varsa görsün. Belki baska birini buldu, belki de gerçekten bıktı, sıkıldı. Sakın üstüne gitme, söylemesi kolay olsada, sakın.

sıkılmış olabilir bi başkası olabilir cepte görüyor olabilir bunlar yeterli bi erkek için . Gitsin ya bırak ama elini kolunu sallayarak geri dönmesin izin verme

Back
X