HahahaBana kalsa sadece kedi,panda,bebekle yaşarim başka bisey istemem.
Cevre baskısı da olabilir. Hic arkadasin yok mu? Dugunde arkadaslarini cagirirsin guzel bir organizasyon yapariz gibi seyleri cok duyar oldum. Arkadas edinmek kolay diyelim. Ama sonrası gelmiyor. Bir sekilde soguyorum insanlardanAçık açık söylediğiniz halde bir şey değişmiyorsa artık söylemek istemiyorsunuz ki.Kalpler dışarıdan değil içeriden değişiyor.Söylemek boş.Ben de aynısıyım bu aralar ama tek fark şikayetçi değilim.Sahteliğe tahammülüm yok.Herkesin bencilleşmeye başladığı yerde siz de olmak zorundasınız.Yoksa kullanılırsınız.Ama illa arkadaşlık diyorsanız ne istediğinizi,beklentilerinizi fark edip ona göre seçim yapmanız gerekiyor.Tabii bulmak da mesele.
Cevre baskısı da olabilir. Hic arkadasin yok mu? Dugunde arkadaslarini cagirirsin guzel bir organizasyon yapariz gibi seyleri cok duyar oldum. Arkadas edinmek kolay diyelim. Ama sonrası gelmiyor. Bir sekilde soguyorum insanlardan
Ya su laf sokma, politika islerini becerebilsem hic dert etmem. Oyle duz bir insanim ki. Biri laf sokunca direk soyle ne ima ediyosun diyesim geliyor. Bombos seyler gercektenOnlar laf sokuyorsa sende sok
Valla insan şaka yapıyorum diye ağzına geleni sayıyor artık valla
Benimde tek tük arkadasım var
İstemiyorum kimseyi artık
Bıktım ya
Zaten hayat zor
Birde laf sokmalara gelemem
Boş zaman kaybı
Salla ya görüşmeYa su laf sokma, politika islerini becerebilsem hic dert etmem. Oyle duz bir insanim ki. Biri laf sokunca direk soyle ne ima ediyosun diyesim geliyor. Bombos seyler gercekten
85 yillik tecrube bu yoldaysa bize laf dusmez o zaman :) Kendimi sorunlu gibi hissediyorum bazen. Herkesin arkadasi cevresi var benim neden boyle diye. Dogumgunleri partiler yilbasi falan kalabalik cevre hep. Ama galiba azicik asim agrimaz basim.85 yasindaki dedem kan bagi mayan hockimseyi sevmez. Hep derki koca bir duvar ormek istiyorum sadece kendi ailem olsun ne konu gorsun gozum ne komsu ne insanciddi anlamda bize canini veriyor maddi manevi. Ama disardaki insanlari gunahi kadar sevmez. Aksine bizim aile sevecen merttir. En kotusude git gide dedeme benzemeye basladim o kadar darbeden sonra
Bende bir karar alip o şekilde devam edecegim artik.Ben de herkesle gecinemem ama iyi niyetli oldugunu dusundugum insanlara azicik daha toleransli olurum ve kimseyle devamli telefonda vs konusup, gorusmem arada bir araya gelinir, toplanilir anca oyle.
Hahaha
Bir yerden sonra olmuyor galiba. Bilemiyorum yani cevresi genis bir suru arkadasi olup iyo gecinenlere ozeniyorum hep.
Her satırında ayri haklisiniz. Bende boyle dusunuyorum yani kimse kimsenin hayatinda sonsuza kadar kalmak zorunda degil. Ama gecimsiz gibi gorunmek istemiyorum. Belki de sorunum budur bilmiyorum:/Muhabbet etmeye çok arkadaşım vardır ama ben de kolay kolay samimi olamıyorum, kötü bir niyet sezersem de hayatımdan kolay çıkarıyorum. 29 yaşındayım şu yaşıma kadar arama soğukluk giren birine adım attığım çok çok nadirdir. Sadece evliyken ex kişisine tartışmalar uzamasın diye adım atardım fıtratıma ters davranmayı fazla sürdüremeyip sonunda kapının önüne koydum. Ben böyle mutluyum ama vicdanen de rahatsızlık hissetmiyorum çünkü zaten kötülük potansiyelleri olduğu için insanları uzaklaştırıyorum. Şükür etrafımda sırtımı yaslayacağım insanlar var onların yeri ayrı. Bir de iyi bile olsalar zor ve abidik gubidik insanları kafam götürmüyor uğraşamıyorum. Bütün bu davranışlarımın kaynağı da yaşanmışlıklar.
Edit: cümleyi tam ifade edememişim
Yalniz olmadigimi bilmek guzel diyecegim de bu durum pek guzel degil. Evet cikar baska birsey degil. Yani cok iyiyken bile biliyorsun karsindaki insanla en ufak tartismada dusman olabileceginizi. Bu tarz iliskiler zaman gecirmek icin sanki. Kahve icelim o gunu kurtaralim gibi benim icin. Fazla anlam yukleyemez oldum. Bu yuzden fikrinizi almak istedim.Al benden de o kadar.. ama ben söylüyorum açık açık. Hiç laf ta sokamam. Politika da yapamam. Açıkça görüşmem ,samimi olmam.zorlayanlara da ben samimiyet sevmem derim işin içinden çıkarım.
Aslında bu hale gelmiş olmak kötü ama ne sevilecek insan,ne değer ne de anlamlı paylaşımlar var artık dünyada. Varsa yoksa çıkar ve çıkar ilişkisi bir de dedikodu. O halde ben almayayım demek en doğrusu...
Insallah gecer, insanlarin yordugunu tek ben düşünmüyormusum sevindim acikcasi. Yabani gibi hissediyordum kendimiYalnız değilsiniz BENDEEEEE
Uzun süre çok yoğun bir kargo firmasında çalıştım. Yeni kurtuldum. O kadar bıktım ki insanlardan çocuklarımı bırakın; kendime bile tahammülüm kalmadı. İnşallah geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?