- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
Ne anladın ayol bana da deBen anladım
+1+1+1+1gereksız herkesı hayatınızdan uzak tutun olmasalar da olurlar
ıyı nıyetlı olanların bazı huyları tolere edılebılır ama terbıyesızlık ya da saygısızlık yapanları uzak tutun derım
arının enerjınızı emen ınsanlardan oh mis
Yıldız tilbe nin sözü geldi aklıma "hepinizden nefret ediyorum ama yalnızken de canim sıkılıyor " :))) valla anlattıklarınız bende de oluyor. Ben de çok insan silmisimdir . Hatta yazdıklarıniz sanki benim hayatım. Ama bi zaman sonra etrafınızda kimse kalmayınca bi durup düşünüyorsunuz, ben neden insan kazanamadım diye. Insanları çok fazla yargiliyoruz icimizden ve hislerimizi o an doğru bir dille ifade etmedigimizde sağlam ilişkiler kuramıyoruz. Insan insana lazim. Yaşamak bir sanat gibi, yetenek istiyor.. "Ustaca sevmek" adlı kitabı tavsiye ederim. Ayrıca Ben çabalıyorum değişmek dönüşmek için. Her gün olumlamalar dinlerim mesela youtube dan. Son 2 aydır kendimle barıştım, daha etkili iletisimlerim var artık. Eski mahcup hallerim falan kalmadı ÇOK SUKUR .
EeeeeeeııııNe anladın ayol bana da de
Yani şimdi muhabbet olsun diye şakaya vurdum ama yanlış yapmışım demek ki, ne gerek var ki şimdi böyle bir yoruma deniz?Eeeeeeeıııışimdi arkadaş çok
Adım yokgüvenecek çok abidik gubidik yok
Ya şakana şaka yaptım kuzum ben,gayet anlaşılırdı yorumun,öyle sorunca devam ettim ben de,neyse özür dilerim=/Yani şimdi muhabbet olsun diye şakaya vurdum ama yanlış yapmışım demek ki, ne gerek var ki şimdi böyle bir yoruma deniz?
Yaa deniz asıl ben özür dilerim dalga geçiyormuşsun gibi geldi ondan şaşırmış ve üzülmüştüm, kötü zannım için kusura bakma lütfen utandım şimdi, afedersin tekrarYa şakana şaka yaptım kuzum ben,gayet anlaşılırdı yorumun,öyle sorunca devam ettim ben de,neyse özür dilerim=/
Hadi hadii,kırılmadım ki,yanlış anlaşılma olmuşYaa deniz asıl ben özür dilerim dalga geçiyormuşsun gibi geldi ondan şaşırmış ve üzülmüştüm, kötü zannım için kusura bakma lütfen utandım şimdi, afedersin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?