insan sevmiyorum

01inci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
960
614
158
şöyle bir bakıyorumda etrafıma aman allahım herkes birbirinin kuyusunu kazma birbirine zarar verme derdinde, bugün yüzüne gülenler bile yarın bir fırsatını bulsa sana yapmadığını bırakmazlar, herkes birbirinin üzüntüsüne sevinir olmuş

bi siteyi okuyordum tesadüfen şöyle bişeyle karşılaştım, apartmanın 25metre ilersinde bi komşu köpek besliyor köpek arada bir bahçeye giriyor nereye şikayet edeyim diye soruyor, cevap olarak belediyeyi ara gelip alsınlar köpeği diyorlar. yahu sana ne zararı var bak 25mt ilerde besliyormuş sende bi tas su koy sevabına

2 konu ilerde, komşum balkonunu mutfağına ekletti yıktırmak istiyorum, yahu küçük demek mutfağı, balkonu içeri aldırmış sana ne zararı var milletin evinin içinin ya

biri zemin katta oturuyormuş üstlerin balkonu varmış onun yokmuş, o da arka bahçenin küçük bir kısmını duvarla çevirip kendine balkon yapmış, bina belediye ye şikayet etmiş ortak kullanım alanı diye, sanki bütün bina normalde gidip arka bahçede oturuyor, ne zararı var sana, yazık çamaşır asar yazları çıkar oturur belki

ben mi anormalim acaba

bunun gibi milyon tane konu var, yahu ne istiyor bu insanlar birbirlerinden, nereye gitti komşuluk hoşgörü sevgi saygı falan ? insanlık nerede?

haklısın, bu hale ben de üzülüyorum

yalnız son söylediğin şeyde, ortak kullanım alanına balkon yaptırmak yanlış. yine de ufak bir alansa göz ardı edilebilir

konunun yanlışlığından söz etmiyorum ki, haklısın kanunen yanlış, bizim binada da var mesela giriş katı yan bahçenin küçük bi kısmına balkon yaptırmış ben görmedim bile konusu geçince söylediler baktım şaşırdım nasıl görmedim bunca zaman diye :) ama sesimide çıkartmadım ben en üst kattayım kadının yaptığı balkon sokaktan bile görünmüyor bana ne zararı varki gidip şikayet edeyim, yazık ıvır zıvır koyuyordur herkes evim güzel olsun ister kimseye zararı olmadıktan binaya (kolon vs) zarar vermedikten sonra, sırf kötülük olsun diye şikayet edilir mi? bana doğru gelmiyor işte

birde, aslında 2. yazdığımda kanuna aykırı evin içinde de projeye aykırı düzenleme yapılamıyor, balkonu içeri aldırmak 3+1 den 2+1 e çevirmek falanda şikayet edildiğinde eski haline getirilmesi gereken bişey, onları bile şikayet eden var düşün işte

Son düzenleme:
ben de kanunen yanlışlığından bahsetmiyorum ki. ama herkesin kullandığı bir alana balkon yapmaya etik olarak da hakkı yok bence. yine de ben olsam şikayet etmezdim, rahatsız da olmazdım ufak bir alansa.

birçok insan çok bencil ama

Sadece dışarıdaki insanlar değil, en yakınlarından aile içi bile zarar görüyor insan.. Kıskançlık, kötü niyet, bencillik, bunlar almış başını gidiyor.. Başkasının mutsuzluğu bazılarını mutlu ediyor.. Gösteriş meraklısı, başkalarına hava atma meraklısı da çok buarada... Maalesef hayat böyle artık.. Kendi kendimizi korumaktan başka çaremiz yok..

bahçe katı bir daire, engelli çocuğu varmış oturan kişinin, arka bahçeden giriş kapısı yaptırmış eve, tekerlekli sandalyeyle girebilsin çocuk kolay olsun diye, onu şikayet etmişler belediye, belediye gelmiş tekrar duvar ördürün buraya demiş

Çok güzel bir konuya değinmişsin..
Artık anne babaya bile güvenemiyorsa insan herkes çıkar peşinde...
Bazı evlatlarda anne babaya öyle..
Bende anlamıyorum anlayamıyorum ne komşuluk kaldı ne birşey nereye doğru gidiyor bu dünya:96:

hadi ya :/ vicdansızlık

Karşıda komşu var onunda genç kızları var ne kadar ısrar etsem oturmaya gelmediler onların karşısındaki evli kadına gittiler ki gelinide vardı şimdi ortada bir dedikodu var gelini yanlış yönlendiren altını eşine danışmadan satıran o kötü komşusuymuş diyen var evlilik bozuldu kız baba evinde, e bana niye gelsin ? O komşuyla iyi dedikodu yapıyordu ama artık kavgalılar herhalde gidemiyor onlara çünkü sürekli balkonda oturuyor, konuştuğunuz insanlar zarar vermeden önce tanımak gerek,artık gelsede yüz vermem herhalde gidemiyor onlara çünkü sürekli balkonda oturuyor, konuştuğunuz insanlar zarar vermeden önce tanımak gerek,artık gelsede yüz vermem

Son düzenleme:
Eskiden insanlar ne kadar kalabalık yaşarmış şimdi misafir bile istenmiyor:26:

Doğru söylüyorsunuz
Yeri geldiğinde bende misafir geldiğinde Of diyorum yalan olmasın şimdi
Sanırım şehir hayatı insanları bu hale getirdi

e haklısın sevmemekte tabii. insan neden sevilmez diye bir başlık açılsa en az bin tane madde sıralanır.:87:

eskiden insanlar daha bi başkaymış sanki, samimiyet varmış, iyi niyet varmış, şimdi birbirlerinin kuyularını kazmak için yarışıyorlar, herşey batıyor

evdeki yemek artıklarını dondurma kutularının içinde biriktiriyorum çöp atarkende dondurma kutusunu konteynerin altına koyuyorum kediler yesin diye aman allahım senmisin koyan yok kedileri çoğaltıyormuşum :) yok aç insanları doyuraymışım :) yahu ha çöpün içine atmışım ha altına koymuşum ne çevreyi kirletiyorum nede bir zarar veriyorum, günahtır aç hayvanlar, zaten atıyorum ben o yemeği sebeplenseler sana ne zararı var, çöpün içine atsam yiyemeyecekler mi girip, çete gibiler biri başlıyor konuşmaya 5-6 oluyorlar birden :)

artık ekndimden başkasına güvenmemmmmm ihanett yalan dizboyu insanlardaaa

Ay şu kedilere yemek verenlere bu lafı söyleyenlere sinir oluyorum "Kedi yerine aç insanları doyursana" bu lafı diyenler kaç insan doyurmuşlar acaba Bak sinirlendim yine :95:

Ay şu kedilere yemek verenlere bu lafı söyleyenlere sinir oluyorum "Kedi yerine aç insanları doyursana" bu lafı diyenler kaç insan doyurmuşlar acaba Bak sinirlendim yine :95:

yazın sıcaklarda annem kapısının önüne su koyuyordu kediler için, suyu döküp kabıda çöpe atıyorlardı, katıksız kötülük işte bu.

hiç sevmem beddua etmeyi ama böyle insanlar için diyorum ki Allahın sadece 1 saat için bir parça ekmek derdine düşür bu insanları düşürkü görsünler yaşasınlar bir başkasının verdiği bir kap suya bir parça ekmeye muhtaç olmak ne demek belki ozaman anlarlar

Doğru söylüyorsunuz
Yeri geldiğinde bende misafir geldiğinde Of diyorum yalan olmasın şimdi
Sanırım şehir hayatı insanları bu hale getirdi

Dimi ya bende öyle oluyorum bazen yatılı misafir geldiğinde tahammülümüz cidden azaldı insanlara..insanlar çok düşüncesiz oldu..

ya herhalde artık kıyamete yaklaşıyoruz diyorum ben Herşey var sofralarımızda çeşit çeşit yemekler,nerdeyse her evde bilgisayar,araba..Şükredecekken halimize isyan ediyoruz..Hep sorarım ben bu soruyu kendime neden diye..
Şu hayvanlara verilen yemekleride kıskanan insanları anlamıyorum doğrusu yahu aç hayvan çok sokakta artıkları mı kıskanıyorsun :26:sizin komşularınız gerçekten çok vicdansızmış:26:

Sen ne diyorsun? Daha geçenlerde iki bina ötemizdeki kadınla alt katımızdaki kadın tartıştılar, araya kocaları girdi ve birbirlerini bıçakladılar. Biri hapiste biri mezarda! Haberlerde görmüşsünüzdür bir köpek besleme kavgası bu. Kadın köpeğe neden su veriyormuş? Düşünün, iki bina ötesi.

Benzer bir olay bende de oldu, eeee tabi bana niye gelsin? O kadar renkli bir hayatım yok benim öyle entrikalı filan. Ya bana gelmediler, yada ben gitmedim artık muhabbetten anladıkları dedikodu.

Nasıl istensin? Neler görüyoruz. Annemin komşusunu evine aldığı misafirler soydu, 1 daire parasını yürüttüler. Benim binamda tek yaşıtım var, evli barklı yaşlı adamın metresi. Diğerleri zaten bir alem! Ben de sevmem insan, çok seçici oldum yine de bütün arızalı tipler geldi beni buldu. (Eski konumdan anlarsınız).

Ne üzücü...Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…