- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
- Konu Sahibi yasemin1995
İki kişinin bildiği sır değildir.
O yüzden saklayın.
O yüzden saklayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam patlarim.Patlamazsınız merak etmeyin.
o rahatlayacaksa dedim. Yoksa merak etmiyorum, ay benim bombalar bana yetiyorAnlatmayacak
Bombayı bıraktı gitti
Gulmeyin ben tamamen onu dusundugumden sey ettim bxbxbxbBen olsam patlarim.anlatsin bize rahatlar
Sen de patlat bi bomba gündem değişsin mademo rahatlayacaksa dedim. Yoksa merak etmiyorum, ay benim bombalar bana yetiyor![]()
İki kişinin bildiği sır değildirNeymiş sırrinz neyle ilgili
Detaya da girsin deme oyleDetaya girmeden kabaca bir üstünden geçiverseniz daha rahat yorum yapabiliriz aslında asndkdmcnk
Detay önemliDetaya da girsin deme oyle![]()
Ürkütmeyelim. Böyle başlayalım sonra ona da ikna ederiz sjskdkfkDetaya da girsin deme oyle![]()
Bize de anlat sır olmaktan çıksın rahatlarsın. Seni düşündüğüm için yazdım merak ettiğimden değil yani.Hayatımda şu an bir sırrım var ,bunu bilen kimse yok gercek hayatımda ,insan sırrıyla nasıl yaşar sizce?
İnsanlık ölmedi. Ben de öyle aynısındanBize de anlat sır olmaktan çıksın rahatlarsın. Seni düşündüğüm için yazdım merak ettiğimden değil yani.
Kesin biri birini aldatiyor. Konu sahibi de gordu.İnsanlık ölmedi. Ben de öyle aynısından
Bu sır çok ağır hemen paylaşması lazımdı bizimleKesin biri birini aldatiyor. Konu sahibi de gordu.![]()