İnsan sırrıyla nasıl yaşar ,onu unutmak için ne yapmalıdır?

Onu içine içine gömerek. En derin yerlere. Ve ileride -bu kötü bişeyse şayet- kendince arındırmalar yaparak. Kendine karşı şefkatli olarak, anlayışlı olarak.

Benim sadece kendimin bildiği birçok şeyi unuttuğum için, sır olmuyor bir süre sonra mesela. Ne güzel işte kendinize saklayın.

Yaşanması gerekiyormuş diyip geçiyorum bende. Ben her zaman masumum 🤣🤣
Anlamıyorum neden herkes her şeyi birine mutlaka anlatma ihtiyacı duyuyor.
Hani anlattığı için pişman olanı çok gördüm de, sadece kendi bildiği bir şeyi dert etmiş kişileri anlamıyorum. Ne güzel işte, kendi zihnini durduk yere bulandırmanın manası nedir? :)

Anlamıyorum neden herkes her şeyi birine mutlaka anlatma ihtiyacı duyuyor.
Hani anlattığı için pişman olanı çok gördüm de, sadece kendi bildiği bir şeyi dert etmiş kişileri anlamıyorum. Ne güzel işte, kendi zihnini durduk yere bulandırmanın manası nedir? :)
Ama kötü bişi biliyor
Dert olmuş.
Yoksa her sırrını özelini anlatmasın tabi 🫢
Burda değişik bi durum var ama sır olsun benle ölsün dedi heralde paylaşmak istemedi 🤷‍♀️

Ama kötü bişi biliyor
Dert olmuş.
Yoksa her sırrını özelini anlatmasın tabi 🫢
Burda değişik bi durum var ama sır olsun benle ölsün dedi heralde paylaşmak istemedi 🤷‍♀️
Kesin görmemesi gereken birilerini uygunsuz vaziyette gördü. Anlatmak için içi gidiyor ama söylerse başına bela alacak gibi hissettim:)
Hâlâ kendine saklaması gerektiği konusunda ısrarcıyım. 😅

Kesin görmemesi gereken birilerini uygunsuz vaziyette gördü. Anlatmak için içi gidiyor ama söylerse başına bela alacak gibi hissettim:)
Hâlâ kendine saklaması gerektiği konusunda ısrarcıyım. 😅
Deme böyle yaaa
Böyle diye diye gönderdiniz kadıncağızı, anlatmadan gitti 🤣

Back
X