Boşver şoförü ya..
Boşver şoförü ya..
bncede aşk değil etkilenmektir...belki uzun süredir hiç bir erkekte görmediğiniz bir özelliğini görmüşsnüzdr ama nişanlı yani yapılacak tek şey unutmak başka şeylere yönelmek...
mumkunse bekar bırıyle ılgılensen nısanlı ewlı ınsanları rahat bırak
bunun adı aşk değil sevgi değil
belki konuşma tanışma fırsatın olsa o içinde büyüttüğün heves birden uçup gidecek
nişanlı olduğunu biliyorsun sonuçta
o yüzden artık bekleme otobüs filan
ister istemez bakıyorsundun birgün farkedebilir bakışlarını hoş olmaz değil mi o zaman
en kısa zamanda aklından çıkar at
mumkunse bekar bırıyle ılgılensen nısanlı ewlı ınsanları rahat bırak[/QUO
başlığı tekrar oku ,konu nasıl elde etmeliyim nasıl nişalısından ayırmalıyım değil ,konu insan tanımadığı birine nasıl aşık olup özleyebilir
parayı verirken ellerim titriyo hasta falan olduğumu düşünüp acıyodur muhtemelenbunu adı aşk olmasa bile ona yakın bişey olmalı
lütfen çeki düzen ver senin nişanlın için bu şekilde düşünse birileri hoşuna gider mi
kızlar önceki konumu belki hatırlarsınız okula gelip giderken otobüs şöförüne(bazen muavin) olan farklı duygularımla ilgili.yaka kartından ismini öğrenip facesine baktım nişanlı ama ben bu adamı hala aklımdan atamıyorum yani bu kişiyle ilgili bi beklentim yok gidip açılacak bi tip de değilim, zaten beni farkettiğide yok ilk zamanlarda bi kaçbakışma o kadar ,ama kendimi hep onula ilgili hayal kurarken yakalıyorum geçen sırf onu görebilmek için 1 saat 40 dk otobüs bekledimtanımadığım bi insana nasıl bu kadar aşık olunur ve nasıl bu kadar özlenir anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?