tamm tatlım takıp etmeye dewm et belkı bıseyler ogrenırsın senın ıcın banlanamıcam o yuzden hoscakal
burdakı kadınlarada sadce sunu soluyorum hanı cok ılımlı yaklasıo ya bazılarınız yol gosterıo ya hesapta sızın nısanlınız yada esınızın etrafında bu tıp bı kadın dolastgını hayal edın bakalım o zaman bu kadar sakın olabılırmısnız kadın ne kadar cırkın olursa olsun emnmkı hıc bırınız hoslanmazsınız
insan hoslanabilir nisanlı veya evli birinden benim basıma gelmedi ama hayat bu ne gosterir bilinmez ama tabi bu durumda yapılabilcek en uygun sey uzak durmakdır cunku her ne kadar zararım yok bile dense eninde sonunda baglandıkca o insanın seninle birlikte olmasını daha guclu bir sekilde istersin ve bu is karsı tarafın ayrılmasını aralarının bozulmasını saglamaya kadar gider o yuzden sana uzak Allaha yakın olsun bosvericen simdiden kesip atmak kolay baglandıkca zorlasır
O zaman başka şoföre ilgi duysan,vardır elbette yolunu gözleyeceğin biri.
vazgeç gönlümmm sen bu aşktaaan ....
ıklım; emınım aşk değıldır bu
adamı tanımıyorsun etmıyorsun, hoşlantı olabılır ama ona bırşey dıyemıcem..
bence daha fazla yıpratma kendını, hem adam nışanlıymış
okula gıdıyorum dedığıne göre, unutmanın tam zamanı
okullar tatıle gırıyor değıl mı nasıl olsa bıdaha göremıceksın uzun bı süre
hee ılla o otobüse bınmek zorundaysan eğer bır yere gıderken, mutlaka saatlerını bılıyorsundur, onun arabasına bınme
başka şeylerle oyalan emınım yazın unutursunbı anı olarak kalsın bence
insanların evli veya nişanlı birinden hoşlanmaları kabul edilir bi şey değil parmağında yüzük olan birine o gözle bakılmaz ,ama bu durum farklı nişanlı olduğunu aşık olduktan sonra öğrendim duygularında bit diyince bitmiyoki hemen robot değiliz insanız ayrıca ortada ilişki varmış gibi yorum yapılıyo ilginç valla
Yasak her zaman tatlıdır.En güzeli hiç bulaşmamaktır da sanıyormusunuz ki o sizi farketmiyor.
Yapmayın allah aşkına, az buçukta vucut diliniz farket beni farket beni diyordur.
Sakın canım sakın lütfen beni ciddiye al.Mümkünse karşılaşmamaya çalış.
Birkaç yorum gözüme çarptı. Açıkçası kimin yorumu olduğuna bile bakmadan , sataşmak için değil , direk söylüyorum ki; ne demek ? Evli ve ya nişanlı , sevgilisi olan birinden hoşlanılmaz ya?
Kalbe Gümrük mü var yahu ?
Allah Allah...
İnsanlar , yüzüğe ve ya yüzük olmayışına göre hoşlanmıyorlar ki, gönül bu.
O an yüzük yoktur hoşlanır, sonra yüzüğü takar...
"E sen de yüzük yoktu daaa, haçen ben şimdü napacağummm?" mu diyecek ?
Kalpten gelen bir duygu sonuçta.
Sadece, parmağında yüzük , hayatında biri varsa, duygulara zincir vurulmalı. O kadar.
Bunu söyleyen insanlar hiç birine karşı kalben bir şey hissetmemiş mi ya ? Hayrett...................
kolay kolay aşık olan biri değilim canım en son 6 yıl önce bi ilişkim olmuştu ama aşık oluncada tam oluyorum işte, unutmak hiç kolay olmayacak benim için
canım elbette kalbe gümrük yokta sahibi olduğunu gördüğün birinden hoşlanmazsın ya ,hoşmuş yakışıklıymış falan diye içinden geçirirsin belki ama aşk yada ciddi duygular otomatikman oluşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?