Insan yeniden sevebilir mi ?

Valla ona zaten öyle dua ettim. Rabbim senin gibi birini versin diye. O zaman anlarsın neler yaşadığımı dedim. Defolsun gitsin o salak kızı kandırsın. O terbiyesiz de bana rağmen konuşmaya devam etmis cünkü
Birbirlerini bulmuslar bosver
Sen kafani dinle oluruna birak dogru zamanda geliyor gercekten

Valla böyle bir gereksizi sevebilen yüreğiniz, bence bir cok kere daha sevebilir.

Valahi öyle bir seviliyor ki hatta 1 kere değil 2 kere bile baştan seviliyor.Hayatta bir kere sevilir masalı yalan.

O "yeniden sevmak imkansız" muhabbeti ancak şarkılarda ve filmlerde olur. Biraz gerçekçi olursanız yeniden ve defalarca sevebilirsiniz.

Eğer bu adam gibi birini bile sevebildiyseniz emin olun karşınıza çıkacak düzgün birini daha çok seversiniz.

Beterin beteri, eyinin eyisi vardır seversın anam seversın.
Ama ben erkeklerı degıl kedılerı sevıyorum daha hayırlı ve guzel.

Yerine sevemem diye bir şarkı vardı dinledikçe garip bir hüzün kaplardı içimi -roman giriş cümlesi gibi oldu- ama anlam da veremezdim nasıl sevilemez yerine diye. Son ilişkimin üzerinden iki sene geçti bırak sevmeyi o anlamda bir şey içimden geçmedi bile. Ne tam olarak güldüm ne tam olarak nefes aldım ve gittiğinden beri bambaşka bir insana döndüm. Onun için şehri de terk ettim şehir şehir de gezdim yine de unutamadım. 1-2 aydır sevgilisi var tanıdığım bir kız. Bir gün yeniden sevmeyi bekliyorum

Yerine sevemem diye bir şarkı vardı dinledikçe garip bir hüzün kaplardı içimi -roman giriş cümlesi gibi oldu- ama anlam da veremezdim nasıl sevilemez yerine diye. Son ilişkimin üzerinden iki sene geçti bırak sevmeyi o anlamda bir şey içimden geçmedi bile. Ne tam olarak güldüm ne tam olarak nefes aldım ve gittiğinden beri bambaşka bir insana döndüm. Onun için şehri de terk ettim şehir şehir de gezdim yine de unutamadım. 1-2 aydır sevgilisi var tanıdığım bir kız. Bir gün yeniden sevmeyi bekliyorum
Sizde de aldatma küfür asagılama, ezme var mıydı?

En büyük hatan affetmek olmuş ,tabiki seversin ben de benzer durum yaşadım ,tekrar aşıkta oldum sevdim de ,karşılıklı sevgi olmayınca bir yerden patlak veriyor inan ,sen sevmişsin ama karşındaki senin gibi sevmemiş ,öyle olsaydı aldatmazdı seni böyle düşün üzülme sırf sen değilsin ,bunları yaşayan bir çok kadın yaşıyor ve tekrar sevebiliyor .

sever tabiki de

herkes ilk sevgilisine takılıp kalsa halimiz ne olurdu düşünmek bile istemiyorum

seveceksin

hatta şu anki gereksiz varlık için onun nesini sevmişim diye kendine hayret edeceksin

Ben de böyle olmaktan cok korkuyorum. Bu sabah bile bana yazıp küfr yagdırdı. Diğer kız ona yazınca nasıl da güzel konuşmuştu. Ama bana hakaret küfr her şey var.. ondan iğreniyorum... Allah’a ettim ben

Back
X